ΛΟΙΠΟΝ το παραπανω μπορεις να μου το απαντησεις οποτε θελεις.... ξαναγυρισα στο 2ο μερος για να τα ξαναδιαβασω καλυτερα τα ολα οσα εχεις γραψει με βοηθησε αρκετα και το διαγραμμα της σελιδας 8 με τον head ακριβως πανω απο τους κομβους να δειχνει....
στη συνεχεια κοιταω τον κωδικα σου για την διαγραφη της λιστας..... βασικα λιγο πριν τον διαβασω.... δεν κοιταζα και πηρα κολλα αναφορας να δω αμα θα μπορεσω να το συνταξω μονος μου με βαση τα ως τωρα δεδιδαγμενα (σωστα το λεω??? εχω και πατερα φιλολογο λολ) και τελικα το εφτιαξα οπως το γραφεις και εσυ!!!!! Παμε πολυ καλα.... λοιπον
με δεδομενη λοιπον την συναρτηση list_destroy θελω να σε ρωτησω το εξης.... γιατι στο τελος βαζεις ξανα τον dummy μεσα στον list. Ειναι αναγκαιο???? δεν θα μπορουσες να συνεχιζεις να παιζεις με τον dummy??? που ουτως η αλλως τον εβαλες στον μεθεπομενο κομβο...... να δειχνει ενα αυτο
και δευτερον οκ καταλαβα την κληση με τιμη και με αναφορα..... ΑΛΛΑ τι ακριβως γινεται πιο βαθεια???? ο δεικτης εχει μια δεξια και μια αριστερη τιμη απλα η διαφορα του με τις αλλες μεταβλητες ειναι πως και οι 2 τιμες ειναι διευθυνσεις.... δηλαδη περνας εσυ σαν ορισμα μεσα στην συναρτηση οταν την καλεις στην main την διευθυνση της μεταβλητης δεικτη??? δηλαδη την αριστερη του τιμη ωστε να εχεις απευθειας προσβαση στα περιεχομενα του??? που ειναι η δεξια τιμη και εκει βρισκεται μια αλλη διευθυνση μιας αλλης μεταβλητης.