- Κώδικας: Επιλογή όλων
for(i=0; i<1; i++)
{
printf("\n");
list_print(head);
/*Epeidi to au8entiko antigrafo tou head paramenei stin main() prepei na kiniseis pali ton deikti */
}
/*Katastrofi komvou ston opoio deixnei o newnode->next*/
free(newnode);
free(head);
if(newnode&&head==NULL)
printf("H free dn ekane kala tin douleia tis \n");
else
printf("H mnimi eleutherwthike!");
return 0;
}
εκανα αυτες τις αλλαγες... ρε συ εμενα το προγραμμα τωρα μου τρεχει κανονικα... εμφανιζει 12 (κολλημενα βεβαια ακομη και αν βαζω \n \t)
μπορει να κουραζεσαι να λες τα ιδια και τα ιδια αλλα πως θα δω αν ο δεικτης εχει ελευθερωθει??? δεν πρεπει να τον συγκρινω με NULL??? Μετα την free να δω αν εκανε καλα την δουλεια της ??? ενα αυτο.
Μετα που μου λες οτι χανω την επαφη με το loop το καταλαβαινω και εχεις δικιο αλλα θα ηθελα να το φτιαξω απλα να καλει την συναρτηση... τελοςπαντων το εκανα με for και ξεμπερδεψα αν και ο δικος σου τροπος ειναι σιγουρα πιο επαγγελματικος....
Απο την αλλη...... βασικα οκ τωρα καταλαβα
ολη την ζημια την εκανε το head=head->next τωρα με το for πιστευω ειναι ενταξει... η δικη σου γνωμη ποια ειναι?????
Π.Σ Αν αντι για την for εβαζα σκετο while με τον head μεσα μετα απο κατω θα επρεπε καπως να τον μετακινω αλλα μου λες πως χανεται η επαφη με την λιστα..... Δεν κοιταξα αλλο τον δικο σου κωδικα γιατι θελω να καταλαβω μονος μου.... απλα διαβαζω αυτα που γραφεις.
Ευχαριστω
ΣΟρρυ για το πρηξιμο.