Photos from your cameras

... επεξεργασία φωτογραφίας και σχετικό λογισμικό GNU Linux

Συντονιστής: adem1

Re: Photos from your cameras

Δημοσίευσηαπό matthew » 30 Οκτ 2013, 16:34

Επίσης Θανάση, να 'σαι καλά & ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες όλων των μελών εδώ μέσα. :) Είναι πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες. :thumbup: Δεν έχω πολλά λόγια να πω παιδιά, εκτός από το ότι έχω μείνει... παγωτό με τις φωτογραφίες! :bow: Χμ, ακόμη ένα υπέροχο χόμπι, & όχι μόνο αν αναλογιστούμε ότι η φωτογραφία γενικά είναι & καλή τέχνη! :clap:
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 30 Οκτ 2013, 18:14

Th P έγραψε:Καλό φθινόπωρο στην κοινότητα!

Φίλε Θανάση επίσης !

Εσύ θα έπρεπε να έχεις ήδη ανοίξει ένα PPA στο Launchpad που να το ονόμαζες "Alternative Ubuntu Backgrounds" και να ανεβάζεις όλες τις φώτο σου εκεί.. (χαχαχα) :thumbup:
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 30 Οκτ 2013, 22:33

Learner έγραψε:
Th P έγραψε:Καλό φθινόπωρο στην κοινότητα!

Φίλε Θανάση επίσης !

Εσύ θα έπρεπε να έχεις ήδη ανοίξει ένα PPA στο Launchpad που να το ονόμαζες "Alternative Ubuntu Backgrounds" και να ανεβάζεις όλες τις φώτο σου εκεί.. (χαχαχα) :thumbup:

Πες το κι`έγινε! :thumbup:
http://alternative-ubuntu-backgrounds.webnode.gr/

Μήπως η ιδέα θα έπρεπε να εφαρμοστεί κοινοτικά και όχι ατομικά;
Δηλαδή όλα τα μέλη να έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν (όχι απαραίτητα σ`αυτήν την ιστοσελίδα-παράδειγμα που έφτιαξα)
τις φωτογραφίες και τις δημιουργίες τους;

Φιλικά
Θανάσης Π.

Off topic:
@Learner
Πολύχρονος!
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 29 Νοέμ 2013, 22:46

Επειδη Τριτη με στειλανε σπιτι απο τη δουλεια (λογω επιστροφης μονιμων υπαλληλων απο αλλα projects) και την Πεμπτη ειχα προσφορα με 10% αυξηση, ειπα να το γιορτασω με ενα καινουριο φακο. Τον Sigma 8-16.

Εκπληκτικος φακος! Η ευκρινεια του απαιτει αλλο monitor (oχι απλως 4κ αλλα 16κ... οταν παρουσιαστουν).

Εικόνα

Δεν εβαλα thumbnail γιατι θελω να διατηρησω τον συνδεσμο. Οταν κανετε κλικ στην εικονα, σας παει στο Photobucket μου, οπου αν πατησετε διαδοχικα το εικονιδιο με τον μεγεθυντικο φακο κατω δεξια στις εικονες που παρουσιαζονται, καταληγετε σε φωτογραφια full resolution που ειναι απιστευτη (κατ'εμε).

Χαιρετισμους απο το Χιουστον!

Φιλικα

ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 30 Νοέμ 2013, 01:30

MakisM1 έγραψε:
Χαιρετισμους απο το Χιουστον!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Off topic:
Χαιρετίσματα στο αμάξι με τον Big Block Chevy κινητήρα που περνά από το σπίτι σου καθημερινά.
Αλήθεια έχεις μπει στον κόπο να φιάξεις ένα hot rod ή ένα muscle car?
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 30 Νοέμ 2013, 05:06

...σιγα τα ωα!... :lol:

Εικόνα

420 HP, 54 kgm ροπη και 6 ταχυτητες stick... ;)
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 30 Νοέμ 2013, 16:01

MakisM1 έγραψε:...σιγα τα ωα!... :lol:

Εικόνα

420 HP, 54 kgm ροπη και 6 ταχυτητες stick... ;)

Off topic:
Μόνο κρατήματα δεν έχει.... Αλλά καλό είναι. Δικό σου;
Ενοούσα αν έπαιρνες ένα δικό σου κέλυφος-σασί από Dodge Charger ττης δεκαετίας του '60 και του έβαζες δικό σου κινητήρα, αναρτήσεις που νομίζω είναισ σύνηθες να το κάνουν....
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 30 Νοέμ 2013, 18:09

Off topic:
Με το νου πλουταινει η κορη, με τον υπνο η ανυφαντρα... Ναι, δικο μου ειναι, το καθημερινο μεσο μετακινησης... Εσυ ρε μεγαλε το'χεις οδηγησει και ξερεις οτι δεν εχει κρατηματα; Γιατι εγω στις ιδιες στροφες μπαινω με την ιδια ταχυτητα που μπαινω με το BMW 328 της γυναικας μου, αλλα μετα τα apex ειναι χωσε και σωσε... οσα ατια μπορεις να βαλεις στο δρομο χωρις να σου φυγει... Θελει διαφορετικο ζυγισμα απο την μπεμπα και ο ακαμπτος αξονας δεν σηκωνει αστεια και καγκουριες, αλλα... αμα εχεις μυαλο και χερια, μια χαρα παει..

Το να παρεις shell και να βαλεις τα δικα σου θα σου κοστισει οσο μια Ferrari γιατι τα εργατικα δεν αστειευονται, δεν ξερω αν μπορεις να παρεις αδεια να κυκλοφορησεις το μπασταρδο η θα ειναι μονο για show και τα big block ειναι για φορτηγα και βλαχους... Την εποχη του '60 ηταν της μοδας αλλα για να πανε πανω απο 400-450 ιππους επρεπε να τα αρπαξεις απο τα μαλλια. Φυσικα δεν ηταν οδηγησιμα.

Αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση δεν ειναι πραγματικη ζωη, ετσι;

Αντε να βαλουμε και καμμια φωτογραφια για να ειμαστε on-topic.

Χθες εκανα μια συγκριση οπτικου παιδιου για τα κλασσικα εστιακα μηκη prime φακων. Ολες τις φωτο τις εχω ποσταρει εδω

http://photography-on-the.net/forum/sho ... ?t=1345303

Μια περιληψη

8 mm

24 mm

35 mm

50 mm

135 mm

200 mm

Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 30 Νοέμ 2013, 21:42

[quote="MakisM1"]Off topic:
Με το νου πλουταινει η κορη, με τον υπνο η ανυφαντρα... Ναι, δικο μου ειναι, το καθημερινο μεσο μετακινησης... Εσυ ρε μεγαλε το'χεις οδηγησει και ξερεις οτι δεν εχει κρατηματα; Γιατι εγω στις ιδιες στροφες μπαινω με την ιδια ταχυτητα που μπαινω με το BMW 328 της γυναικας μου, αλλα μετα τα apex ειναι χωσε και σωσε... οσα ατια μπορεις να βαλεις στο δρομο χωρις να σου φυγει... Θελει διαφορετικο ζυγισμα απο την μπεμπα και ο ακαμπτος αξονας δεν σηκωνει αστεια και καγκουριες, αλλα... αμα εχεις μυαλο και χερια, μια χαρα παει..

Το να παρεις shell και να βαλεις τα δικα σου θα σου κοστισει οσο μια Ferrari γιατι τα εργατικα δεν αστειευονται, δεν ξερω αν μπορεις να παρεις αδεια να κυκλοφορησεις το μπασταρδο η θα ειναι μονο για show και τα big block ειναι για φορτηγα και βλαχους... Την εποχη του '60 ηταν της μοδας αλλα για να πανε πανω απο 400-450 ιππους επρεπε να τα αρπαξεις απο τα μαλλια. Φυσικα δεν ηταν οδηγησιμα.

Αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση δεν ειναι πραγματικη ζωη, ετσι;

Off topic:
Και τελευταίο offtopic
To topgear λέει πως η mustang δεν έχει κρατήματα. Και έχω δει να κάνουν dragster με "μπάσταρδα" με big block ή και small block chevy από την δεκαετία του '60
Οι υπολογιστές μου:
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 01 Δεκ 2013, 02:51

Off topic:
Nταξ παληκαρι, αφου το ειδες στην τηλεοραση, ετσι θα'ναι... σιγουρα και στο YouTube... Οσο για Big Block σε dragster, σιγουρα, ξερεις τι προσδοκωμενο οριο ζωης εχει; Κατι λεπτα της ωρας... Εγω παω 60 χιλιομετρα την ημερα περα δωθε στη δουλεια... με dragster θα παω;

Τεσπα, το σκιζουμε το νημα με κουταμαρες...

Να βαλω και μια HDR στα 12 mm... ετσι για τα ματια...

St.Basil Chapel, University of St. Thomas, Houston
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φωτογραφία και GNU Linux