Τα χρώματα της αρχικής σου προσωπικά μου αρέσουν πιο πολύ!! Εξαιρετική φωτογραφία. Φαντάζομαι την έχεις και wallpaper (;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8), Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442] eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0) Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Μάκη το Darktable είναι φανταστικό εργαλείο (και όχι μόνο για .raw format)
και για απλές - γρήγορες επισκευές .jpeg είναι άψογο
και για βελτίωση καιρικών συνθηκών (διώχνω την ομίχλη... )
Ή να πάρεις λεπτομέρειες σε όλο το κάδρο από μια κακή φωτογραφία, χωρίς να την πειράξεις ιδιαίτερα
Off topic: είσαι ευχαριστημένος από τον 18-200; τι διάφραγμα έχει; ψάχνομαι για αγορά φακού....
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Ψάρεμα στο σούρουπο, με φόντο τον Όλυμπο όπως φαίνεται από τον υδροβιότοπο της Επανομής (τα 5 πουλιά που αχνοφαίνονται είναι flamingo)
Τι είπες τώρα;!Έχει πέσει photoshop στη πρώτη φωτογραφία ή μόνο εγώ βλέπω το κεραυνό να βγαίνει από το στόμα αιθερικής μορφής;!!!(Τον Δία φωτογράφιζες; )
Την υπογραφή μου, μου είπε ο μπαμπάς μου να προσέχω που τη βάζω.Για το ''άλλο'' που τέτοια πολυτέλεια...
'Επαθα λέμε!Και αν προσέξεις στο δεξί του χέρι φαίνεται να κρατάει κάτι σαν πάπυρο.Έτσι και και τη δεί κανάς..Λιακόπουλος...Έβγαλε λαγό η W10...Tελικά είσαι...The Eye!
Την υπογραφή μου, μου είπε ο μπαμπάς μου να προσέχω που τη βάζω.Για το ''άλλο'' που τέτοια πολυτέλεια...