- Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 01/10/2012).
- Διόρθωση προβλημάτων στη λειτουργία Επιστροφή.
- Προσθήκη και Διαχείριση Υπερσυνδέσμων στα FAQs.
- Διόρθωση προβλημάτων εμφάνισης στα FAQs.
Συντονιστής: adem1
akaliptos69 έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Φίλε stavrosLinux δυστυχώς δε μπορεί να γίνει κάτι σε αυτό το θέμα. Ο λόγος είναι απλός. Η κατηγοριοποίηση στο κομμάτι αυτό γίνεται αποκλειστικά με τα στοιχεία που υποβάλει ο κάθε ιατρός. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αν βάλεις αττική στον νομό και μετά πας στην πόλη θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει άλλο για την περιοχή Ωρωπός, άλλη επιλογή για την περιοχή Σκάλα Ωρωπός και άλλη επιλογή για την περιοχή Νέα πολιτεία Σκάλα Ωρωπός. Αυτό συνέβη γιατί ο ιατρός ζήτησε συγκεκριμένα να αναγράφεται έτσι και ο Οργανισμός υποχρεούται να το αναγράψει αντιστοίχως. Έτσι λοιπόν αν δε φροντίσει ο ιατρός να προβεί στις όποιες αλλαγές που απαιτούνται εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε καμία αλλαγή στα αναγραφόμενα στοιχεία.
Εύχομαι να σε κατατόπισα και να σε βοήθησα στον προβληματισμό σου. Για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.
stavrosLinux έγραψε:
@ akaliptos69
Στις περιπτώσεις που εγώ αναφέρομαι είναι προφανές ότι υπάρχει λανθασμένη ή ημιτελής αναγραφή της διεύθυνσης των συγκεκριμένων γιατρών [τουλάχιστον στο επίπεδο της Πόλης στην οποία βρίσκονται].
Κατ' ελάχιστον αυτό που πρέπει να κάνει ο ΕΟΠΥΥ είναι να αποστείλει στους συγκεκριμένους γιατρούς ένα email (και αυτό είναι πολύ εύκολο) το οποίο να λέει
"Κατά την αναγραφή των στοιχείων σας στον ΕΟΠΥΥ δεν έχετε δηλώσει την Πόλη στην οποία βρίσκεστε, παρακαλούμε όπως κάνεται μια μικρή συμπλήρωση των στοιχείων σας".
Για να το θέσω στους όρους του δικού σου παραδείγματος είναι σαν να κάνεις αναζήτηση στο Νομό Αττικής και στις πόλεις να υπάρχει η πόλη Αττική, που φυσικά δεν υπάρχει. Δεν είναι κάτι που ο γιατρός ήθελε να είναι έτσι, είναι επειδή δεν συμπλήρωσε σωστά τη φόρμα. Νομίζω ότι είναι πλέον σαφές αυτό που θέλω να πω.
Reinach έγραψε:Γιατί στο Google Play μέσω της συσκευής μου - ενώ έχω κανονικά πρόσβαση - δεν μπορώ να εντοπίσω την εφαρμογή σου; Στην αναζήτηση μου επιστρέφει: "δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το EOPYY" κλπ (δλδ με όλους τους συνδυασμούς μήπως και είναι case sensitive).