Ο γέρος, τα γκάζια και η Σβετλάνα

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ο γέρος, τα γκάζια και η Σβετλάνα

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 31 Μαρ 2010, 00:57

dim459 έγραψε: Αν διαπιστώσω ότι είμαστε αρκετοί κολλημένοι εδώ μέσα και με πιάσει η προκοπή, ίσως κάποια στιγμή ανοίξω ένα thread σχετικά με το πως η κεφαλή του πικάπ μου, μου είχε κοστίσει ποσό που αναλογούσε σε αρκετές μηνιαίες μου επιχορηγήσεις σαν φοιτητής. Για να μαθαίνουν οι πιο νέοι πως ήταν σε εποχές προ internet, προ mp3 και προ cd, εκεί που για τα δισκάκια σου τα έσκαγες κανονικά (τουλάχιστον για τα καλά, για τα χύμα-μοδάτα της εποχής, υπήρχε πάντα και ο πειρατής κασσετάς της γειτονιάς, καλή του ώρα !)

Αμάν αμάν, ακούω καμπανάκια και χτυπάνε... Τι είπες τώρα! Αμα ανοίξεις το thread θα συνεισφέρω, μια που από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι στα ίδια χρόνια παίζουμε πάνω κάτω... Βινύλια είσαγωγής σε διπλή τιμή από τα εγχώρια, στα γνωστά στέκια και δε συμμαζεύεται. Και το πικάπ μια οικονομική αμαρτία, όπως ακριβώς το περιγράφεις (είχε βρεθεί στα χέρια μου ένα αρχαίο ακόμα και τότε B&O, για το οποίο είχα πάρει εφεδρικές κεφαλές από τη Δανία, βιώνοντας ένα μικρό κράχ). Πρόλαβες και εκείνα τα φεγγάρια που οι ετικέττες των δίσκων ήταν γραμμένες στα ελληνικά, έτσι; και διάβαζα «κοτ σαμγουερ ιν τάιμ» στο βινύλιο των Maiden (από την ΕΜΙ, καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται) και μου φαινόταν ότι το caught έφερνε λίγο σε κότα.

dim459 έγραψε: Παράλειψη, το Alice in Hell ηχογραφούσα. Όντως οι Annihilator τα σπάνε.
To heavy metal πάντως το χωρίζω σε δύο εποχές. Προ του Klll' em All των Metallica και μετά απ' αυτό.
Σίγουρα δεν ήταν οι πρώτοι που έπαιξαν thrash ουτε και οι καλύτεροι, αλλά νομίζω ότι ήταν το πρώτο σχετικό album στην ιστορία που είχε τέτοια απήχηση και έσκασε σαν βόμβα.
Από 'κει και πέρα άρχισαν όλοι να παίζουν με το γκάζι στο πάτωμα.

Για μένα ο πήχυς είναι στο 1985-1986. Λίγα πράγματα με ενθουσίασαν πραγματικά έκτοτε. Ισως φταίω εγώ, βέβαια. Ισως μετά το πράγμα έγινε mainstream.

Καλή η βουτιά στο χρόνο, φίλε dim... Πάντα είναι.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 31 Μαρ 2010, 01:34

Προσωπικα η μεταλ εποχη για μενα ξεκιναει απο Metallica. 2α δημοτικου με Harvester of Sorrow να χτυπιεμαι ορθιος στον καναπε . Το ειχε ο αδερφος μου σε κασετα αλλα και σε δισκο . Live στη μοσχα η αγαπημενη μου εκτελεση!! (ο αδερφος μου οταν μπηκε και με ειδε χαζεψε ! Δεν πιστευε στα ματια του !! :lol: :lol: :ugeek: ) Τον δισκο τον εχω ακομα . Πικαπ οχι ! Προλαβα και τα μικρα δισκακια - 45αρια τα λενε ?! πραγματικα δε θυμαμαι - αλλα ηταν ελληνικα εποχης 80 - 90 σε φαση ντισκο που ακομα μου αρεσουν !! Μπραβο απο μενα που ασχολεισαι ! :thumbup:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nofun » 31 Μαρ 2010, 02:41

Κύριε Δημήτρη!!? Κι εσείς εδώ γράφετε?!!

Off topic:
Δεν είμαι το αγόρι της κόρης σου αλλά σκέφτηκα οτι θα ήταν ωραία πλοκή της υπόθεσης!....
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 10.04 σε HP dv6000
Προδιαγραφές ⇛T2350 @1.86GHz │RAM 2Gb │943/940GML│Wireless 3945ABG │HD Audio│Οθόνη 15,4"
Desktop : Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM)2 CPU@ 1.86G┃RAM 3Gb┃GeForce 7300 LE┃Οθόνη LG)-19"
nofun
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό digibill » 31 Μαρ 2010, 07:04

nofun έγραψε:Κύριε Δημήτρη!!? Κι εσείς εδώ γράφετε?!!

Off topic:
Δεν είμαι το αγόρι της κόρης σου αλλά σκέφτηκα οτι θα ήταν ωραία πλοκή της υπόθεσης!....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:bow: :bow: :bow:
http://darktable.sourceforge.net/www.yiannakos.gr
Σύστημα:AMD Ryzen 5 1600, 16GB DDR4 RAM, ASUS PRIME B350 Plus m/b, nVidia GeForce GTX 1070 Ti 8GB
http://petition.stopsoftwarepatents.eu/351004340091/
Άβαταρ μέλους
digibill
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 31 Μαρ 2010, 23:56

Εν μέρη ontopic

(no offense :) )
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 01 Απρ 2010, 00:13

:lol: :lol: Αυτη η σειρα εχει πλακα !! Ωραιο ωραιο!!! :D (σπανια ομως βλεπω τv :roll: )
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 01 Απρ 2010, 00:54

c7p έγραψε:Εν μέρη ontopic

(no offense :) )

Δύο θρυλικές ατάκες από τη σειρά :

1- Be gone Jackals ! (ο Αλ Μπάντι προς τα παιδιά τη γυναίκα και το σκυλί, που εποφθαλμιούσαν τα ωραία και σπάνια λεφτά του) και
2- Peg I'm blind ! I saw your mother naked ! (αναφερόμενος σε υπέρβαρη πεθερά που την έχει καταθάψει σε όλο το επεισόδιο αλλά δεν έχει καθόλου φανεί στην οθόνη)

Και θρυλική, για την εποχή, κόρη. Σαν την παλιότερη Daisy Duke στους Dukes του Hazard...
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 01 Απρ 2010, 05:44

αχαχαχαχα ! Το ειχα δει το επεισοδιο αυτο με την πεθερα και ειχα ψοφησει !! :lol: :lol: :thumbup: :bow:
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων