Ντροπή

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ντροπή

Δημοσίευσηαπό floral » 18 Απρ 2010, 13:15

linuxovios έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά : Πώς ξέρετε ότι η πράξη δεν έγινε με τη θέληση της κοπέλας ? Δε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο, αλλά είναι παράνομο ανήλικα άτομα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους? Αν, λοιπόν, αποδείχτηκε στο δικαστήριο ότι όντως η κοπέλα ήθελα να γίνει ό,τι έγινε, πού είναι το αξιόποινο της υπόθεσης ?

Off topic:
Είμαι offtopic αλλά θα σκάσω εάν δεν το πω. :twisted:

Αυτη η φράση που χρησιμοποίησες "η κοπέλα ήθελε να γίνει ό,τι έγινε" χρησιμοποιείται συχνά... "τα'θελε ο κ*&@ της"...
Πές μου πότε άκουσες τελευταία φορά το ίδιο για έναν ετερόφυλοφιλο άντρα!? Ποτέ!
Μονό για γυναίκες και ομοφυλόφιλους.
Πέφτεις σε παγίδα στερεοτύπων.
Ναι μεν ασέλγησαν, αλλά με την θέληση της!
Εαν ασέλγησαν δεν ήταν με την θέληση της!
Εάν ήταν ομαδικό σεξ με την συναίνεση όλων των συμμετεχόντων, δεν θα ήταν ασέλγεια.

Εδώ το κράτος "βιάζει" τόσους πολίτες (με καταστρατήγηση του 1ου άρθρου του Συντάγματος), σε έναν κυριολεκτικό βιασμό ενός πολίτη δεύτερης (για να μην πω τρίτης, αφού εμείς είμαστε δεύτερης) κατηγορίας θα κολλήσει ?
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: κάτι λίγα ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ
1. (βασικός υπολογιστής) ⇛ dual boot Windows 7 + Ubuntu Trusty Tahr 14.04 - 64bit σε Toshiba laptop | Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium CPU B950 @ 2.10 GHz x 2 │ 15''
2. (παλιός που δεν προλαβαίνω να συγυρίσω) ⇛ dual boot Windows 7 + Ubuntu Lucid Lynx 10.04.1 - 64bit σε Toshiba laptop | Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium Dual-Core T4200│ Intel GMA 4500M │ 17'' 1440x900
Άβαταρ μέλους
floral
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 18 Απρ 2010, 17:12

floral έγραψε:
linuxovios έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά : Πώς ξέρετε ότι η πράξη δεν έγινε με τη θέληση της κοπέλας ? Δε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο, αλλά είναι παράνομο ανήλικα άτομα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους? Αν, λοιπόν, αποδείχτηκε στο δικαστήριο ότι όντως η κοπέλα ήθελα να γίνει ό,τι έγινε, πού είναι το αξιόποινο της υπόθεσης ?

Off topic:
Είμαι offtopic αλλά θα σκάσω εάν δεν το πω. :twisted:

Αυτη η φράση που χρησιμοποίησες "η κοπέλα ήθελε να γίνει ό,τι έγινε" χρησιμοποιείται συχνά... "τα'θελε ο κ*&@ της"...
Πές μου πότε άκουσες τελευταία φορά το ίδιο για έναν ετερόφυλοφιλο άντρα!? Ποτέ!
Μονό για γυναίκες και ομοφυλόφιλους.
Πέφτεις σε παγίδα στερεοτύπων.
Ναι μεν ασέλγησαν, αλλά με την θέληση της!
Εαν ασέλγησαν δεν ήταν με την θέληση της!
Εάν ήταν ομαδικό σεξ με την συναίνεση όλων των συμμετεχόντων, δεν θα ήταν ασέλγεια.

Εδώ το κράτος "βιάζει" τόσους πολίτες (με καταστρατήγηση του 1ου άρθρου του Συντάγματος), σε έναν κυριολεκτικό βιασμό ενός πολίτη δεύτερης (για να μην πω τρίτης, αφού εμείς είμαστε δεύτερης) κατηγορίας θα κολλήσει ?

Off topic:
Δεν νομίζω πως ο linuxovios είναι υπέρ της θέσης "ασέλγησαν, αλλά με την θέλησή της". Είναι γνωστό πως υπάρχουν κοριτσάκια που τους παίρνουν πέντε πέντε στις τουαλέτες, άρα υποθέτω πως εννοεί ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως ήταν βιασμός ή ένα ωραίο χαρούμενο πολυπληθυσμικό σεξ. Πάντως η εξαφάνιση του βίντεο δηλώνει το πρώτο.
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mixalns » 18 Απρ 2010, 18:50

Βασικά το νήμα ανοίχτηκε με μια είδηση για να πει ο καθένας την γνώμη του, με το συγκεκριμένο συμβάν,,, δεν λέμε σίγουρα θα υπάρχουνε και παρτουζιάρηδες ανεξαρτήτως εθνικότητας,
Άβαταρ μέλους
mixalns
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 18 Απρ 2010, 19:27

Μου αρέσει όταν διαβάζουμε μισές τις ειδήσεις!!!!!!!!!!!:

έγραψε:Το ότι το θύμα κατέληξε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο δεν φαίνεται να αξιολογείται από τους κρίνοντες και να αίρει κάθε ένοια «συναίνεσής» της στην «ασέλγεια» που διαπράχθηκε σε βάρος της.

Τι είναι αυτό??? Έπεσε απο τα σκαλιά?
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 18 Απρ 2010, 23:19

Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρισω εξ αρχής ότι λόγω επαγγέλματος έχω καταφέρει να βλέπω παρόμοιες υποθέσεις αρκετά αποστασιοποιημένος και σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι ο <<μέσος>> πολίτης.
Μια δεύτερη παρατήρηση που έχω να κάνω ότι το link στο οποίο παραπέμπει ο δημιουργός του thread, δεν μεταφέρει απλά την ειδηση, αλλά ασκεί επ' αυτής σχολιασμό και κριτική και μάλιστα έχοντας εκ προοιμίου λάβει θέση, ως εκ τούτου επιτρέψτε μου να λάβω το γεγονός αυτό σοβαρά υπ' όψιν όσον αφορά την αντικειμενικότητά του (του link, οχι του δημιουργού του thread).
Μια τρίτη παρατήρηση είναι ότι σε περιπτώσεις κακουργημάτων σχηματίζονται συχνά ογκοδέστατες δικογραφίες, το περιεχόμενο των οποίων είναι σε θέση να γνωρίζουν ΜΟΝΟ οι δικαστές, ο εισαγγελέας, η υπεράσπιση και η πολιτική αγωγή. Αυτός που παρακολουθεί απλώς την ακροαματική διαδικασία σαφώς και δεν είναι σε θέση να σταθμίσει το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά το στάδιο της τακτικής ανάκρισης, ακριβώς γιατί δεν το γνωρίζει και ακούει απλώς όσες αναφορές τύχει να γίνουν σε αυτό κατά την ακροαματική διαδικασία.
Για τους λόγους αυτούς πιστεύω πως το να είμαστε τόσο κάθετοι σε κάτι που δεν γνωρίζουμε είναι μάλλον παρακινδυνευμένο.
Σαν γενική αρχή, εγώ τουλάχιστον έχω κατά τεκμήριο μεγαλύτερη εκτίμηση στη δικαστική κρίση απ' ότι στην άποψη του α' ή β' δημοσιογράφου.
Δέχομαι τις απόψεις που αναφέρθηκαν σχετικά με τα όποια ελαττώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Δέχομαι επίσης ότι η ελληνική δικαιοσύνη δε λειτουργεί ιδανικά.
Δέχομαι όμως ότι σαφώς και δεν ανήκω στους πέντε δέκα ανθρώπους που μπορούν να σχηματίσουν ασφαλή άποψη σχετικά με το αν η ανήλικη αλλοδαπή ήταν θύμα βιασμού ή απλώς παρτουζιάρα.
Σαφώς και είμαστε μια κοινωνία που έχει την πολυτέλεια να βγαίνει και να σχολιάζει ελεύθερα όποια δικαστική απόφαση της καπνίσει, καλό είναι όμως όταν το κάνουμε να το κάνουμε με περίσκεψη.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mixalns » 19 Απρ 2010, 00:12

dim459 έγραψε:
Σαφώς και είμαστε μια κοινωνία που έχει την πολυτέλεια να βγαίνει και να σχολιάζει ελεύθερα όποια δικαστική απόφαση της καπνίσει, καλό είναι όμως όταν το κάνουμε να το κάνουμε με περίσκεψη.

Είναι πολυτέλεια να μιλάμε ελεύθερα;;; μήπως έχουμε ξεφύγει από την λογική της περίσκεψης;;;
Άβαταρ μέλους
mixalns
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 19 Απρ 2010, 00:33

@mixalns
Πρέπει να εκτιμάμε αυτό που έχουμε έστω και αν μας φαίνεται αυτονόητο. Άλλοι δεν το έχουν .
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Galhnos » 19 Απρ 2010, 01:26

dim459 έγραψε:Δέχομαι όμως ότι σαφώς και δεν ανήκω στους πέντε δέκα ανθρώπους που μπορούν να σχηματίσουν ασφαλή άποψη σχετικά με το αν η ανήλικη αλλοδαπή ήταν θύμα βιασμού ή απλώς παρτουζιάρα.

:thumbup:

Και τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι σωστά. Ειδικά όμως το παραπάνω με καλύπτει πλήρως.
floral έγραψε:Αυτη η φράση που χρησιμοποίησες "η κοπέλα ήθελε να γίνει ό,τι έγινε" χρησιμοποιείται συχνά... "τα'θελε ο κ*&@ της"...

:thumbup:

Δικαστές δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε.
Αλλά τα στερεότυπα και τις αγκυλώσεις τις ελληνικής κοινωνίας εδώ είμαστε να τις πολεμούμε...
Όπως πρέπει να κάνουμε και με τη δικαστική ή δημοσιογραφική εξουσία...
Κι αυτό σημαίνει ενεργός πολίτης...
το blog μου
Γνώσεις ⇛ Linux: χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ xubuntu 11.04 | 32bit
Προδιαγραφές ⇛2.5Ghz │1024MB
Άβαταρ μέλους
Galhnos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό zirico » 19 Απρ 2010, 12:25

"....όταν μία 15χρονη μαθήτρια από τη Βουλγαρία...."

Διάβασα πρώτα όλο το thread και μετά το άρθρο όπου σταμάτησα όταν διάβασα αυτή την γραμμή που τα λέει όλα...απλά λυπάμαι για την χωρα μας...
προσωπική ιστοσελίδα
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.10
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 │AMD ATHLON II X2 265 │CORSAIR XMS3 4GB DDR3 │Integrated ATI RADEON HD 4250 │
zirico
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων