Για να γνωριστούμε...

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Για να γνωριστούμε...

Δημοσίευσηαπό aggelospapv » 22 Ιουν 2010, 17:30

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα! Το όνομά μου είναι Άγγελος και είμαι 16 ετών. Ύστερα απο 5 χρόνια που είχα τα "παραθύρια", έβαλα Ubuntu και κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο λογισμικό. Χάρηκα που θα είμαι στην παρέα σας, βέβαια είμαι νέος στο linux και δεν ξέρω και πάρα πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω στην συνέχεια να μάθω! Καλή συνέχεια σε όλους!
aggelospapv
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 22 Ιουν 2010, 20:17

aggelospapv έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα! Το όνομά μου είναι Άγγελος και είμαι 16 ετών. Ύστερα απο 5 χρόνια που είχα τα "παραθύρια", έβαλα Ubuntu και κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο λογισμικό. Χάρηκα που θα είμαι στην παρέα σας, βέβαια είμαι νέος στο linux και δεν ξέρω και πάρα πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω στην συνέχεια να μάθω! Καλή συνέχεια σε όλους!

Άγγελε καλώς ήρθες στη παρέα μας!
Σίγουρα το Ubuntu θα γίνει το αγαπημένο σου λειτουργικό και δεν θα το αλλάζεις με τίποτα! :clap:
Είμαστε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό aggelospapv » 22 Ιουν 2010, 22:19

Καλώς σας βρήκα φίλε Mitsakos! Σε ευχαριστώ πολύ, ότι χρειαστώ θα ρωτήσω! Και ότι το linux θα γίνει το αγαπημένο μου λογισμικό αυτό είναι σίγουρο!!!
aggelospapv
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 22 Ιουν 2010, 23:25

Αγγελε καλως ορισες!Ριξε μια ματια εδω σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει και αν χρειαστεις βοηθεια καλο ειναι να φτιαξεις και την υπογραφη σου : viewtopic.php?f=2&t=279 Το GNU/LINUX δεν ειναι λογισμικο.Ειναι λειτουργικο συστημα.Δε σου τη λεω απλα αρκετες φορες συγχεονται οι 2 αυτες εννοιες!Καλη διαμονη και καλη ορεξη σου ευχομαι! :clap:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jim137 » 23 Ιουν 2010, 00:17

aggelospapv έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα! Το όνομά μου είναι Άγγελος και είμαι 16 ετών. Ύστερα απο 5 χρόνια που είχα τα "παραθύρια", έβαλα Ubuntu και κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο λογισμικό. Χάρηκα που θα είμαι στην παρέα σας, βέβαια είμαι νέος στο linux και δεν ξέρω και πάρα πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω στην συνέχεια να μάθω! Καλή συνέχεια σε όλους!

καλός ήρθες Άγγελε!
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛GNU/Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος┃ Αγγλικά: Σκράπας
Ubuntu 12.04 (el_GR.UTF-8),
Intel Atom CPU D525 1.80GHz ‖ RAM 3945 MiB ‖ Intel D525MW -
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001] (rev 02)
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
jim137
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jim137
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό cliff » 24 Ιουν 2010, 10:58

Hello παιδια ειναι απο τα πρωτα ποστ που κανω..

Ειμαι ο Kωστας ειμαι κοντα στο πτυχειο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (αν και αργησα ποτε δεν ειναι αργα).

Εδω και αρκετα χρονια ημουν Windows user. Καποτε ειχα κανει μια προσπαθεια να βαλω τα Red Ηat (αν ειμαι σιγουρος) με Wιndows xp και ειχα απιστευτα αρνητικα αποτελεσματα τοτε ισως δεν ηξερα και πολλα πως δουλευουν. Πλεον Ξερω αρκετα πραγματα για το τι ειναι ενα Pc και τι αναγνωριζει.
Πριν 3 μηνες μετα απο μια απιστευτη μερα ειπα να κατεβασω ενα Game να αραξω Fifa manager 2010 , το κανω install και με το που παω να βαλω το crack . ΤΣΑΚ ΤΣΟΥΚ . Μπλε οθονουλααααααα. Restart . ΤΣΑΚ παλι μπλε οθονουλαααααα. Πριν μια βδομαδα ειχα κανει format τα windows xp. Τρελαθηκα απιστευτα.
Τελικα αποφασησα αφου δεν με θελουνε τα Windows δεν τα θελω και εγω . Και ετσι εγκατεστησα τα Κubuntu μιας και μου αρεσουν τα ομορφα Desktops.
Εχω αυτο το λειτουργικο εδω και μερικους μηνες χωρις να εχω κανενα προβλημα , το γουσταρω με 100% , τα windows δεν μου λειψανε καθολου. Αν και new user μεσα απο το forum και αρκετο google εχω μαθει αρκετα πραγματακια.

Π.σ. Μεχρι να μαθω αρκετα καλα αυτο το λειτουργικο θα ειμαι απλα θεατης στο φορουμ. Και ισως στο μελλον να ειμαι και εγω ενεργο μελος στο φορουμ βοηθοντας αλλους νεους users.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καμια , Windows : Αρκετα ┃ Προγραμματισμός: Java , C++ , Fortran , SQL , Html ┃ Αγγλικά: Μετρια
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 32bit Full Install σε HP DV5190ea
Προδιαγραφές ⇛ T2400 │ RAM 2GB │ NVIDIA 7400 Go │ HD Audio │ TFT 15.4 wide
cliff
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 25 Ιουν 2010, 00:13

@cliff
Καλώς ήρθες.
Μη μένεις θεατής, ακόμη και αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι γράψτο διατυπώνοντας την επιφύλαξη ότι δεν είσαι σίγουρος γι αυτό που λες.
Αφενός μεν κανείς δε θα σε κρίνει, δεν είναι αυτός ο σκοπός, αφετέρου δε μπορεί να δώσεις σε κάποιον άλλον μια ιδέα προς τη σωστή κατεύθυνση, πολλές φορές ξέρεις ο εγκέφαλος κολλάει και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ για να προχωρήσει.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jim137 » 25 Ιουν 2010, 01:13

@cliff
Καλώς ήρθες!
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛GNU/Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος┃ Αγγλικά: Σκράπας
Ubuntu 12.04 (el_GR.UTF-8),
Intel Atom CPU D525 1.80GHz ‖ RAM 3945 MiB ‖ Intel D525MW -
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001] (rev 02)
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
jim137
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jim137
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 27 Ιουν 2010, 05:09

@ cliff: Καλώς ήλθες κι από μένα, Κώστα. :wave: Τι να σου πω; :?: Τα 'θελες τα και 'παθες τα. :lol: Ήμαρτον, σπαστήρι σε παιχνίδι. :shock: Ούτε την εποχή που ήμουν φανατικός πειρατής δεν είχα σπασμένα ή πειρατικά παιχνίδια. Τα αγόραζα πάντα. Τώρα έχω καμιά δεκαετία που έχω περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο -αυτό τον φανατικών νομιμόφρονων, ούτε πειρατικά ούτε σπαστήρια ούτε σπαστικά ούτε σπασίματα γιατί πάλι κάτι κόλλησε το μηχάνημα. :lol:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 27 Ιουν 2010, 07:28

Καλως ηρθες Κωστα!Ορεξη και υπομονη να εχεις και ολα θα πανε οπως θες!Εφοσον ειναι και το αντικειμενο σου πιστευω οτι θα προσαρμοστεις σχετικα ευκολα και θα εισαι σε θεση σε μικρο χρονικο διαστημα να δεις τις διαφορες και τα προτερηματα του ΕΛΛΑΚ!Καλη διαμονη και δυναμη σου ευχομαι! :wave:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων