Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου...

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου...

Δημοσίευσηαπό Themis-T » 08 Ιούλ 2010, 19:15

Μια νύχτα, ένα δικινητήριο αεροπλάνο πετούσε κάπου πάνω από το New Jersey. Υπήρχαν πέντε άτομα στο σκάφους: ο πιλότος, ο Michael Jordan, ο Bill Gates, ο Δαλάϊ Λάμα, και ένας χίππυ.

Ξαφνικά, κάτι εξερράγη δυνατά στο χώρο αποσκευών, και καθώς η καμπίνα των επιβατών άρχισε να γεμίζει με καπνό, η πόρτα του πιλοτηρίου ανοίγει και ορμάει στο χώρο των επιβατών ο πιλότος λέγοντας:
«Κύριοι, έχω καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι θα συντριβούμε στο Νιου Τζέρσεϊ. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τέσσερα αλεξίπτωτα, και εγώ έχω ένα από αυτά!" Λέγοντας αυτά, ο πιλότος άνοιξε διάπλατα την πόρτα και πήδηξε από το αεροπλάνο πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει.

Πετάγεται τότε και ο Μάικλ Τζόρνταν και λέει "Κύριοι, είμαι ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου. Ο κόσμος χρειάζεται μεγάλους αθλητές. Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αθλητής στον κόσμο δικαιούται ένα αλεξίπτωτο!" Με αυτά τα λόγια, αρπάζει ένα από τα αλεξίπτωτα, πετάγεται μέσα από την πόρτα και εξαφανίζεται μες στη νύχτα.

Πετάγεται τότε και ο Bill Gates και λέει, «Κύριοι, είμαι ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου. Και ο κόσμος χρειάζεται έξυπνους άνδρες. Νομίζω ότι ως ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου θα πρέπει να πάρω το ένα αλεξίπτωτο." Με αυτά τα λόγια αρπάζει ένα και πηδάει έξω.

Ο Δαλάϊ Λάμα και το χίππυ μένουν να κοιτάν ο ένας τον άλλο. Τέλος, ο Δαλάϊ Λάμα μίλησε. "Γιέ μου," λέει, "Έχω ζήσει μια ικανοποιητική ζωή και γνώρισα το Αληθινό Φως. Εσύ έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Πάρε το αλεξίπτωτο που έμεινε και πήδα. Εγώ θα πέσω με το αεροπλάνο."
Τότε ο χίππυ χαμογέλασε και είπε, "Μην ανησυχείς, δικέ μου, υπάρχουν ακόμα δύο αλεξίπτωτα. Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου μόλις πήδηξε έξω φορώντας το σακίδιό μου."
Xtreemweb.net - Xtreem hosting and support
Themis-T
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου...

Δημοσίευσηαπό jim137 » 08 Ιούλ 2010, 19:29

τρομερό :clap: :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛GNU/Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος┃ Αγγλικά: Σκράπας
Ubuntu 12.04 (el_GR.UTF-8),
Intel Atom CPU D525 1.80GHz ‖ RAM 3945 MiB ‖ Intel D525MW -
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001] (rev 02)
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
jim137
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jim137
Εκτύπωση

Re: Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου...

Δημοσίευσηαπό siopi » 09 Ιούλ 2010, 02:57

Κλασσικός Gates! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

:bow: :bow: :bow:
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστα ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Spoiler: show
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS
Προδιαγραφές ⇛ intel Pentium E5300 2x2,6Ghz │ 2GB │ 128Mb intel chipset │ Air-live usb adapter Turbo-G │19" 1440x900
Άβαταρ μέλους
siopi
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων