Ο κος Σπύρος

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ο κος Σπύρος

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 20 Ιούλ 2010, 06:46

Εγώ, προσωπικά, δεν υποδουλώθηκα ποτέ στην λαμογιά. Αρνήθηκα αρκετές φορές το λάδωμα και το έχω ως σταθερή αρχή να μην λαδώνω κανέναν λαμόγιο. Κάθε αλλαγή ξεκινάει με μικρά βήματα από τον εαυτό μας. ;)
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sv9cag » 20 Ιούλ 2010, 07:54

Καλημέρα

Epirotes έγραψε:Εγώ, προσωπικά, δεν υποδουλώθηκα ποτέ στην λαμογιά. Αρνήθηκα αρκετές φορές το λάδωμα και το έχω ως σταθερή αρχή να μην λαδώνω κανέναν λαμόγιο. Κάθε αλλαγή ξεκινάει με μικρά βήματα από τον εαυτό μας. ;)

Μάλλον αγαπητέ Epirotes δεν έτυχε να πεθαίνει στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου κάποιος δικός σου, (ποτέ να μην βρεθείς σ' αυτή τη θέση) και ο φοιτητής..... της ιατρικής που τον βλέπεις για πρώτη φορά να σου κάνει την πρώτη ερώτηση...... τι επάγγελμα κάνετε !!!!!!, ή να βρίσκεσαι ο ίδιος στο χειρουργικό τραπέζι και να ακούς τον καθηγητή να λέει στον εκπαιδευόμενο φοιτητή "ο κύριος Νίκος μου είπε χίλια ευχαριστώ για την εγχείριση που του κάναμε την περασμένη βδομάδα, τι να τα κάνω όμως, δεν τρώγωντε".

Δυστυχώς την επανάσταση (όπως γράφεις και εσύ Epirotes) πρέπει να τη κάνει ο κυρ Σπύρος ..... (και ο κάθε είδους κυρ Σπύρος).

Γιώργος - sv9cag
Γνώσεις ⇛ Linux: μέτρια ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 12.10 64bit σε NB MIRAGE DC-G 7200
Προδιαγραφές ⇛ intel core 2cpu T7200 @2Ghz│2048Mb │GeForge Go 7400│intel PRO 3945ABG │HDA intel │1280x800
sv9cag
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 20 Ιούλ 2010, 08:22

Έτυχε να πεθαίνω εγώ δικέ μου, όμως :shock: , κι αν δεν μπορούσα να ελέγξω την οικογένειά μου ως προς αυτό, προσωπικά εγώ δεν συμβιβάστηκα και δεν συμβιβάζομαι. Τελεία και παύλα! Μπα, κι εμείς, οι έχοντες την ανάγκη των μεγαλογιατρών μπορούμε απλά να τους αρνηθούμε το λάδωμα. Εγώ αυτό έκανα κι έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Off topic:
"... επάγγελμα, τι επάγγελμα; Επάγγελμα ληστής ..." μέρες που ναι 'ναι!. Κι έτυχε να πεθαίνω όχι μια αλλά δύο φορές και τις δύο φορές έπεσα σε γνωστούς γιατρούς που λόγω γνωριμιών, κοινών φίλων, δώσαν μάχη να με κρατήσουν στη ζωή και τις δύο φορές. Επαναλαμβάνω λάδωμα δεν έπεσε διότι δεν υπήρχε μία! ;) :mrgreen:
Y.Γ.: Βλέπεις λοιπόν ότι δεν είναι καλό να υποθέτεις πράγματα για μένα! :thumbdown:
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό st2 » 20 Ιούλ 2010, 08:39

η γενια που ειναι τωρα 60(κΣπυρος) και η γενια που ειναι τωρα 40(γιος κΣπυρου)

(ναι μιλαω για τους γονεις μας ειτε ειναι ο κΣπυρος ή γιος του ειτε ειναι επειδη δεν εκαναν τιποτα για να τους σταματησουν)

κατεστρεψαν μια ολοκληρη χωρα
και δημιουργησαν τις γενιες των 700ευρω (καλες εποχες! ), των 500ευρω (σημερινη κατασταση) αλλα και την νεα μοδατη super trendy γενια των μηδεν ευρω, της ημιαπασχολησης και της αμοιβης με 12μηνη επιταγη

ας πουμε ολοι μαζι ευχαριστουμε κΣπυρο

(το ποσταρισμα αυτο δεν ειναι απαντηση σε κανεναν
ουτε υπαρχει καμια διαθεση να προσβαλω κανεναν απλα εκθετω μια κατασταση οπως την βλεπω εγω)
Τελευταία επεξεργασία από st2 και 20 Ιούλ 2010, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Με εκευριζει το GNU/LInux γιατι 1.δεν το ξερω2.δεν εχει τις εφαρμογες που θελω3.εχω πολλες αποριες

1.Ποιος τα ξερει ολά?2.Με λιγη υπομονη θα τις βρουμε ή θα τις φτιαξουμε3.Γι`αυτό είμαι μέλος και σ`αύτο το forum

Από προγραμματισμό δεν ξερω τιποτα
Άβαταρ μέλους
st2
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 20 Ιούλ 2010, 08:41

Κι εγώ είμαι κάπου στη μέση και θα μπορούσα να είμαι πατήρ και λαμόγιο και πρασινο-γαλάζιο-κόκκινος φρουρός κλπ. αλλά δεν ... λόγω αρχών, καταλάβατε ή να το κάνω πιο λιανά; :?:
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 20 Ιούλ 2010, 09:45

Ἀγαπητὲ Epirotes, μᾶλλον ἴδια γενιὰ πρέπει νὰ εἴμαστε. Σὲ γενικὲς γραμμὲς συμφωνῶ μαζί σου. Καὶ πολὺ περισσότερο συμφωνοῦσε ἡ ἐδῶ καὶ δώδεκα χρόνια συχωρεμένη γυναίκα μου, ποὺ δὲν σήκωνε μύγα στὸ σπαθί της ἐπὶ τοῦ συγκεκριμένου θέματος. Ἀλλά... μετὰ ἀπὸ κάποια χρόνια στὴν αἱμοκάθαρση, χωρὶς ὄραση λόγῳ ἠπαρίνης, μὲ τὴ φίστουλα νὰ ἔχει βουλώσει καὶ νὰ πρέπει ἐπειγόντως νὰ μπεῖ μόσχευμα στὸ χέρι καὶ αὐτὸ νὰ πρέπει νὰ γίνει στὰ χέρια τοῦ χειρούργου ποὺ ὑποτίθεται ὅτι θὰ τῆς ἔκανε μεταμόσχευση νεφροῦ μόλις βρισκόταν ὁ κατάλληλος δότης, νὰ περιμένεις στὸ νοσοκομεῖο δέκα μέρες καὶ ὅλοι νὰ σοῦ λένε ὅτι «χειρουργεῖο δὲν θὰ δεῖτε, ἂν δὲν πέσει φακελλάκι» καὶ στὸ μεταξὺ κάθε αἱμοκάθαρση νὰ γίνεται ὅλο καὶ πιὸ δύσκολα... Ἔ, ἐκεῖ μέχρι καὶ ἡ ἴδια εἶπε - νὰ τοῦ τὰ δώσουμε νὰ τελειώνουμε καὶ μετὰ νὰ γυρίσουμε στὴ Ρόδο καὶ νὰ ξεχάσουμε κάθε ἰδέα γιὰ μεταμόσχευση, γιατὶ αὐτὸ τὸ καθήκι δὲν θέλω οὔτε νὰ τὸ ξέρω.
Καὶ ξέρεις κάτι, φίλε μου; Ἴσως καὶ σὺ τὸ ἴδιο νὰ ἔκανες στὴ θέση της, ἴσως καὶ ὄχι - δὲν μπορῶ ἐγὼ νὰ τὸ πῶ αὐτό. Ἀλλὰ ἐγὼ ποὺ τὸ ζοῦσα ἀπὸ δίπλα της, τῆς δίνω χίλια δίκια, ἀκόμα καὶ τώρα, δεκαπέντε χρόνια μετά ἀπὸ ἐκεῖνο τὸ περιστατικό. Καὶ φυσικὰ δὲν σήκωνε ἐπίσημη καταγγελία, χωρὶς στοιχεῖα.
Ὁπότε, ἂς μὴν γενικεύουμε...
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 20 Ιούλ 2010, 10:04

Off topic:
Φίλε monkgr, κι εσύ της " ... αδικημένης γενιάς του '60, δίχως κατοχή και πείνα, χωρίς ρετσίνα; :?: :lol: Διευκρίνισα ότι και τις δύο φορές δεν ξέρω τι έκανε η οικογένειά μου (άλλωστε κομμάτακι δύσκολο σε καταστολή ;) ), αλλά λόγω των περιστάσεων είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάστηκε να λαδώσει. :? Μπορώ να πω με σιγουριά ότι δις βρέθηκα εκεί στα πρόθυρα του θανάτου, δις οι γιατροί του ΕΣΥ με φέραν πίσω. Βοήθησε σίγουρα ότι έπεσα λόγω μικρής κοινωνίας σε γνωστούς ... κι ότι ήμουν και κάπως γνωστός. Πάντως, την δεύτερη φορά σε μια επέμβαση ρουτίνας στεφανιογραφία που στείλαν' από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, καθυστέρησε η επέμβασή μου κάπου 1-2 μέρες, προφανώς για να πάρουν οι γιατροί το φακελάκι τους ή γιατί απλά προηγούνταν ασθενείς που είχαν πληρώσει κανονικά και την πάτησα εγώ που ήμουν αγύριστο κεφάλι. Στην αδελφή μου οπότε μου το πρότεινε της το ξέκοβα ... ΟΧΙ! Τέλος! Και δεν παραμυθιάζομαι ούτε σας παραμυθιάζω, απλά έτσι είμαι κι έτσι ήμουν από μικρός. Μεγάλωσα με αρχές! ;)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό prov83 » 20 Ιούλ 2010, 11:24

@monkgr,
λυπάμαι ειλικρινά για το χαμό της γυναίκας σου. Εύχομαι να βρεις αντάξια παρέα αν δεν έχεις ήδη βρει, γιατί η συντροφιά μιας αξιοπρεπούς γυναίκας πιστεύω πως είναι ανεκτίμητη.

Και αφού το προσωποποιήσαμε το θέμα θέλω να πω πως εμείς φταίμε. Όλοι μας. Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 20 Ιούλ 2010, 11:29

Off topic:
Δούλευε μάυρε δούλευε! :lol:
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 20 Ιούλ 2010, 11:32

sv9cag έγραψε:
Μάλλον αγαπητέ Epirotes δεν έτυχε να πεθαίνει στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου κάποιος δικός σου, (ποτέ να μην βρεθείς σ' αυτή τη θέση) και ο φοιτητής..... της ιατρικής που τον βλέπεις για πρώτη φορά να σου κάνει την πρώτη ερώτηση...... τι επάγγελμα κάνετε !!!!!!, ή να βρίσκεσαι ο ίδιος στο χειρουργικό τραπέζι και να ακούς τον καθηγητή να λέει στον εκπαιδευόμενο φοιτητή "ο κύριος Νίκος μου είπε χίλια ευχαριστώ για την εγχείριση που του κάναμε την περασμένη βδομάδα, τι να τα κάνω όμως, δεν τρώγωντε".

Δυστυχώς την επανάσταση (όπως γράφεις και εσύ Epirotes) πρέπει να τη κάνει ο κυρ Σπύρος ..... (και ο κάθε είδους κυρ Σπύρος).

Γιώργος - sv9cag

αυτά ειναι δικαιολογίες, αν σεβεσαι όχι μονο τον έναν δικό σου που ειναι στο κρεβάτι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά όλους τους δικούς σου (και μη δικούς σου) που ενδεχομένως να βρεθούν στην ίδια ανάγκη στο μέλλον, το χειρότερο που έχεις να κανεις είναι εκπτώσεις ηθικής.

Η ηθική και οι αξίες δεν είναι έννοιες ορισμένες "υπό συνθήκες".

Τους Σπύρους τους φτιάχνουν όσοι ανέχονται τις λαμογιές τους, έστω κι υπό συνθήκες.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων