Συντονιστής: konnn

Epirotes έγραψε:Εγώ, προσωπικά, δεν υποδουλώθηκα ποτέ στην λαμογιά. Αρνήθηκα αρκετές φορές το λάδωμα και το έχω ως σταθερή αρχή να μην λαδώνω κανέναν λαμόγιο. Κάθε αλλαγή ξεκινάει με μικρά βήματα από τον εαυτό μας.

sv9cag έγραψε:
Μάλλον αγαπητέ Epirotes δεν έτυχε να πεθαίνει στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου κάποιος δικός σου, (ποτέ να μην βρεθείς σ' αυτή τη θέση) και ο φοιτητής..... της ιατρικής που τον βλέπεις για πρώτη φορά να σου κάνει την πρώτη ερώτηση...... τι επάγγελμα κάνετε !!!!!!, ή να βρίσκεσαι ο ίδιος στο χειρουργικό τραπέζι και να ακούς τον καθηγητή να λέει στον εκπαιδευόμενο φοιτητή "ο κύριος Νίκος μου είπε χίλια ευχαριστώ για την εγχείριση που του κάναμε την περασμένη βδομάδα, τι να τα κάνω όμως, δεν τρώγωντε".
Δυστυχώς την επανάσταση (όπως γράφεις και εσύ Epirotes) πρέπει να τη κάνει ο κυρ Σπύρος ..... (και ο κάθε είδους κυρ Σπύρος).
Γιώργος - sv9cag
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |