Ο κος Σπύρος

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ο κος Σπύρος

Δημοσίευσηαπό gravity » 02 Αύγ 2010, 13:23

Παιδιά η κουβέντα ανάγεται στη γενικότερη ελευθερία την οποία δεν έχουμε από τη στιγμή που γενιόμαστε..παρόλα αυτά εγώ θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Εpirotes. ark@s καταλαβαίνω τι λες και δεν είναι λάθος (τι ειναι λάθος και τι είναι σωστό κανείς δε ξέρει αλλά λέμε τώρα..). Απλά ακόμα και η επιθυμία να πεις ότι δεν έχεις ευθύνη είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης κοινωνίας η οποία αποποιείται οτιδήποτε πέρα από αυτό που την αφορά. Τι δηλαδή ???? αφού το κοπάδι πάει για βερεσέ στο φαρμακείο και η εκάστοτε κοινωνικοπολιτική κατάσταση το έχει επιβάλλει αυτό όχι εσύ-->'Αρα δε φταις....Οχι φταις, και δε φταις ποινικά ή θα τη πληρώσεις εσύ αλλά πρέπει να προσπαθήσεις και να βριστείσ να οργιστείς και οτιδήποτε άλλο ώστε να μην ακολουθήσεις το κοπάδι ή τουλάχιστον να δείξεις στο κοπάδι ότι πάει στραβά. Γιάυτό φταίμε όλοι γιατί ακολουθούμε πεπατημένες οι οποίες είναι εσφαλμένες από τη γένεση τους.
Και όταν λέω σπάστε τηλεοράσεις εννοώ αυτό που λες ακριβώς ασ πάρουμε ένα βιβλίο και σε ένα παγκάκι εξώ. (γαλλική κουλτούρα θυμίζει αλλά τι να κάνουμε).
Τέλος, ο αγώνας δεν είναι ένας πρέπει να είναι συνεχής και ο καθένας να είναι έτοιμος να πληρώσει όλα τα αντίτιμα-συνέπειες αλλά θα κάνει απόσβεση καθημερινά όταν θα κοιτιέται στο καθρέφτη όπως φαντάζομαι ο Epirotes. Εγώ δε τα έχω καταφέρει ακόμα αλλά προσπαθώ και δε φταίει που είμαι 25 (κανονικά 26 αλλά κάνω και καμιά έκπτωση ένα δυο χρονάκια), φταίει που κάνω πίσω μερικές φορές γιατί το σύστημα με έχει κάνει έτσι αλλά το αναγνωρίζω φταίω που το άφησα να με κερδίσει εν μέρει και προσπαθώ καθημερινά να εξοβελίσω τέτοια χαρακτηριστικά από εμένα.
Σκοπός --> Να χτίσουμε μέσα μας μια πόλη σαν τη Μαριναλεντα.
(είναι τη Μαριναλέντα ή τηΝ Μαριλανέντα---> πάντα τα μπερδεύω).
gravity
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων