Debian vs ubuntu

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Debian vs ubuntu

Δημοσίευσηαπό jemadux » 11 Σεπ 2010, 20:28

ναι αλλα υποστιριζει το ντεμπιαν...ειναι χρηστης φεδορα επειδη ειναι μετοχος στην RH
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 11 Σεπ 2010, 21:03

Μπα!... Ειναι χαρουμενος που πηρε ενα τζαμπα T-Shirt... :clap:
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 12 Σεπ 2010, 12:43

looool :lol:
οκ και debian και Fefora λοιπόν :P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 13 Σεπ 2010, 10:43

Ἐπανέρχομαι στὸ θέμα τῶν ἐλευθεριῶν καὶ τῆς διαφορετικῆς στάσης ποὺ τηροῦν οἱ δύο περὶ ὧν ὁ λόγος διανομές - Ubuntu vs Debian. Ἀντιγράφω ἀπὸ τὸ ἑλληνικὸ Linux Format τεῦχος 24 (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2008) καὶ τὴ στήλη τοῦ Θοδωρῆ Λύτρα «Τὸ Linux καὶ οἱ ἄλλοι». Τὸ θέμα του τότε ἦταν σχετικὰ μὲ τὸ Firefox καὶ τὴ διαφορετικὴ προσέγγιση τῶν δύο ἑταιρειῶν (θυμίζω ὅτι τὸ Debian θεωρεῖ τὸ firefox περιοριστικὸ καὶ γι` αὐτὸ τὸ ἔχει ἀντικαταστήσει μὲ τὸ - ἄκρως εἰρωνικό ὡς ὄνομα - Iceweasel, ἐνῶ ἡ Canonical τότε δέχθηκε ὄχι μόνο τὸν περιορισμὸ ὡς πρὸς τὸ brandname, ἀλλὰ ἀκόμα καὶ νὰ βάλει γιὰ ἕνα διάστημα EULA!!!, τὴν ὁποία ἐπέβαλε ἡ Mozilla Corp., γιὰ νὰ τὴν ἀποσύρει μετὰ ἀπὸ τὸ γενικὸ κράξιμο). Νομίζω ὅμως ὅτι γίνεται καὶ πάλι ἐπίκαιρο, μετὰ τὴν ἀπόφαση τῆς Canonical νὰ ἀφαιρέσει (ἐρήμην τῆς κοινότητας καὶ πάλι) τὸ Synaptic καὶ νὰ περάσει στὸ Sortware Center ἐπὶ πληρωμῇ λογισμικό.

Spoiler: show
«...Ἰσχυρὴ κριτικὴ δέχθηκε ἐπίσης ὁ ἴδιος ὁ Mark Shuttleworth γιὰ τὸν τρόπο ποὺ χειρίστηκε τὸ θέμα. Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε ὅτι ἄφησε τελείως ἀπέξω τὴν κοινότητα καὶ ἀποφάσισε τελείως μόνος του να ἐμπλακεῖ σὲ συζήτηση μὲ τὴ Mozilla Corporation. Διάβασα τὶς ἀπαντήσεις του Shuttleworth στὸ Launchpad καὶ μπορῶ νὰ πῶ ὅτι μὲ ἐντυπωσίασε ἡ σημασία ποὺ δίνει στὸ brand, στὴ μάρκα δηλαδή. Δείχνει νὰ σκέφτεται ὡς ἐπιχειρηματίας (χωρὶς νὰ ὑπαινίσσομαι πὼς αὐτὸ εἶναι κακό), ἐνῶ φαίνεται νὰ προκαταλαμβάνει τὴ γνώμη τῆς πλειονότητας τῶν χρηστῶν: «Οἱ περισσότεροι χρῆστες μας θέλουν Firefox» - μιὰ πατερναλιστικὴ στάση, δηλαδή, τὴν ὁποία κάποιος κακοπροαίρετος θὰ μποροῦσε νὰ ἀποκαλέσει ὑποτιμητική.
Δὲν παύω, ὅμως, νὰ ἀναρωτιέμαι... Πῶς φτάσαμε ὣς ἐδῶ; Πῶς ξεστρατίσαμε ἔτσι; Γιατί ἀρχίζουμε νὰ σκεφτόμαστε μὲ κλειστὲς λογικές; Καὶ τί μᾶς διαφοροποιεῖ ἐπιτέλους ἀπὸ αὐτὸ τὸ οποῖο ἀποκηρύττουμε; (...) Ἕνα πολὺ σημαντικὸ θέμα εἶναι ἡ ἐλλιπὴς κατανόηση τῆς ἔννοιας τῆς ἐλευθερίας στὸ λογισμικό(...)
Ἕνα ἀκόμη πιὸ σημαντικὸ θέμα, ὅμως, εἶναι ἡ προσωπικὴ εὐθύνη τοῦ καθενὸς ἀπὸ ἐμᾶς. Μὲ τὴν ἔξαρση τῆς δημοφιλίας τοῦ Linux, τείνουμε νὰ ξεχνᾶμε ἀπὸ ποῦ ξεκινήσαμε καὶ ποῦ πηγαίνουμε. Ἰδίως οἱ νεότεροι δὲν συνειδητοποιοῦν ὅτι ὅλα αὐτὰ ποὺ ἀπολαμβάνουμε free, ὄχι μόνο «as in speech», ἀλλὰ καὶ «as in beer», ἔχουν ὡς κοινὴ ἀφετηρία καὶ θεμέλιο τὴν ἐλευθερία. Δυσανασχετοῦμε ὅταν ἡ διανομή μας δὲν παίζει MP3 καὶ ἄλλα κλειστὰ format out of the box, ἀδιαφοροῦμε γιὰ τὸ πόσο ἀνοιχτὸ ἢ κλειστὸ εἶναι τὸ λογισμικὸ ποὺ ἐγκαθιστοῦμε καὶ βαριόμαστε τὰ debates ὑπὲρ ἢ κατὰ τῆς GPL ἢ τῶν ἄλλων ἀδειῶν ἀνοιχτοῦ κώδικα, γιὰ νὰ μὴν ἀναφερθῶ στὰ γέλια ποὺ ρίχνουμε μὲ διανομὲς ὅπως ἡ GnewSense. Θέλουμε τὸ «τζάμπα», ὄχι τὴν ἐλευθερία, καὶ δὲν εἴμαστε διατεθειμένοι νὰ πληρώσουμε κάποιο τίμημα. Ἂς μάθουμε, λοιπόν, ὅτι ὅποιος δὲν διαφυλάττει μὲ σχολαστικότητα τὰ δικαιώματά του, εἶναι καταδικασμένος νὰ τὰ χάσει. Στὴν τελικὴ δὲν λέω νὰ μὴν ἀκοῦμε MP3 ἢ νὰ μὴ βλέπουμε DVD. Νομίζω ὅμως ὅτι θὰ πρέπει νὰ κατανοοῦμε ποῦ βρίσκεται τὸ πρόβλημα καὶ γιατὶ νὰ ἀναζητοῦμε ἐναλλακτικὲς λύσεις, σύμφωνες μὲ τὸ πνεῦμα τοῦ ἐλεύθερου λογισμικοῦ. Λίγη περισσότερη συνειδητοποίηση δὲν βλάπτει...»

Off topic:
Πρὸς συντονιστὲς: Δὲν ξέρω ἂν τὸ θέμα ἀνὴκει σὲ αὐτὴ τὴν ἑνότητα, ἂν καὶ ἔχει συνάφεια, ἢ στὴν ἑνότητα έρχονται οι επί πληρωμή εφαρμογές
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 14 Σεπ 2010, 00:10

Πάντα πίστευα ότι η Canonical ακροβατεί στα όρια της <<λινουξάδικης νομιμότητας>> (ελαφρώς αδόκιμος ο όρος, αλλά είμαι αρκετά κουρασμένος για να σκεφτώ κάτι πιο πρόσφορο). Εντός αυτών μεν, αλλά πάντως στα όρια.
Επίσης πάντα είχα την ενδόμυχη αίσθηση πως θα ήθελε να είναι ή να γίνει κάποια άλλη εταιρεία, απ' αυτή που είναι σήμερα.
Ομολογώ πως δεν ξέρω πως αξιολογεί το target group της. Eίμαστε βολεψάκηδες λινουξάδες (που δε μας χαλάει να μας φέρνει στο πιάτο τους κλειστούς hardware drivers, από το να τους ψάχνουμε μόνοι μας) αλλά πάντως λινουξάδες ή είμαστε ανοιχτοί και σε λιγότερο open source λογικές ; Μήπως εν τέλει δεν είμαστε εμείς το target group, αλλά μόνο ένα τμήμα του μελλοντικώς σκοπούμενου ;
Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και η ορθότητα του επιχειρηματικού της προσανατολισμού θα φανούν και θα κριθούν στην πράξη.
Για μένα τουλάχιστον το debian είναι η ασφαλιστική δικλείδα, όχι μόνο γιατί μπορώ ανά πάσα στιγμή να στραφώ σε αυτό, αλλά ακριβώς γιατί προσφέρει μια άκρως αξιοποιήσιμη βάση για την ανάπτυξη άλλων διανομών (γεγονός που η Canonical εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο).
Καλό είναι να μην ξεχνάει κανείς πως αυτή η βάση είναι ορθάνοιχτή και η αξιοποίησή της εξαρτάται από το νιονιό του καθενός.
Υπ' αυτήν την έννοια θεωρώ την κίνηση του mint πανέξυπνη και πιστεύω πως συντόμως θα έχει θεαματικές επιπτώσεις στον αριθμό χρηστών του.
Όσον αφορά στο synaptic αυτό καθεαυτό, νομίζω πως είναι ένας από τους θεμελιώδεις λίθους του debian και πιθανώς το πιο ευφυές σύστημα package managing που εμφανίστηκε στο χώρο του linux. Η ύπαρξη απλοποιημένων στη χρήση μορφών του όπως το software center ή παλιότερα το add remove programms μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, αλλά η παράλειψη του ίδιου του synaptic βλακώδης, μιας και η πληρότητά του δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τα διάφορα μπιχλιμπίδια.
Τέλος πάντων, αν εγώ ήμουν ο ceo μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανοιχτού λογισμικού θα φρόντιζα να είχα πάντα στο μυαλό μου πως μάλλον είναι μακράν ευκολότερο να αλλάξεις διανομή παρά λειτουργικό, πράγμα που οι <<πελάτες>> μου το έχουν ήδη κανει.
Ας μη γίνομαι όμως μάντης κακών. Για την ώρα απολαμβάνω την beta του 10.10 και στο μέλλον βλέπουμε.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 14 Σεπ 2010, 08:59

Ωραια αναλυση, με βαση αυτη ομως, μπορεις να καταληξεις σε συμπερασματα που ειναι διαφορετικα! Οριστε η δικη μου αποψη...

Η Canonical κινειτα με βασικο σκοπο την διαδοση του Linux σε οσο μεγαλυτερο αριθμο χρηστων μπορει να πετυχει. Οσο μεγαλωνει η μεριδα χρηστων Linux, τοσο οι εταιρειες που παραγουν λογισμικο για τα προϊοντα τους θα υποχρεωθουν απο τις αναγκες της αγορας να παρεχουν και εκδοση linux (βλεπε Broadcom χθες, ισως Canon αυριο...).

Θελει να εδραιωσει τη θεση του linux, κυριως εξαπλωνοντας το σε μικρομεσαιες επιχειρησεις (που ειναι πιο ευκολη η εκπαιδευση/αποδοχη του), αλλο να αλλαξεις ΛΣ σε ενα μαγαζακι 5 ατομων, αλλο σε μια επιχειρηση 10000 ατομων... υπαρχουν πολυεθνικες που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την Dell/HP να βαλει ΧΡ σημερα, για να μην κανουν την μεταβαση σε Vista/7. Αν συμβει αυτο, η Canonical θα γινει κερδοφορα απο την υποστηριξη εγκαταστασεων linux. (Αν εισαι επιχειρηση και εχεις προβλημα, δεν θα τρεχεις στα τοπικα και διεθνη fora για να βρεις τη λυση, τη θελεις εδω και τωρα...).

Για να διαδωθει το Linux πρεπει να γινει οσο πιο φιλικο και πληρες γινεται για τον ΝΕΟ χρηστη. Το συστημα πρεπει να δουλευει out of the box και να μην χρειαζεται να ψαχνεσαι ωρες... Γι'αυτο η πρωτη επαφη ερχεται με live-CD με ολα τα προγραμματα προ-επιλεγμενα. Θυμαμαι περσι τετοιο καιρο, που ξεκιναγα με το UBUNTU ειχα κανει κατι ματια σαν ταληρα οταν ειδα την πρωτη εγκατασταση, συγκρινομενη με το τι παιρνεις για τα παραθυρα...

Αυτο που λες λοιπον για το οτι ακροβατει στην 'Linuxαδικη νομιμοτητα' εγω το βλεπω σαν την αιχμη του δορατος της Linuxαδικης σκεψης, οσον αφορα την επεκταση και διαδοση του linux (το οποιο σημαινει νεους χρηστες).

Ναι, ο νεος χρηστης ειναι κατ'αναγκην 'βολεψακιας'. Αν δεν ξερεις τιποτα, το Software Center ειναι απλο, το Synaptic ειναι δυσχρηστο και η εγκατασταση μεσω κονσολας με το apt ειναι αδυνατη, παρα μονο σαν copy/paste των εντολων που θα σου δωσει καποιος απο δω (και θα σε κανει να αισθανεσαι τελειως, μα τελειως, ασχετος).

Ειχα και εχω αντιρρησεις για την χρηση της κονσολας για αρχαριους και μεσους χρηστες. Ναι, ειναι efficient, ναι ειναι κομψη, αλλα πχ. για την εγκατασταση προγραμματων προτιμω το Synaptic. Γιατι; Γιατι βλεπω τι μαζευει για να κανει την εγκατασταση (εστω και για εγκυκλοπαιδικο κουτσομπολιο) και ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ SEARCH. Αυτο δεν το βλεπεις ουτε με το apt -get, και σε καποιο βαθμο, ουτε με το Software Center (του οποιου το Search φανταζομαι να βελτιωθει).

Αλλο παραδειγμα η χρηση GUI ας πουμε για ρυθμισεις. Ναι, μπορεις να κανεις ολες τις ρυθμισεις απο την κονσολα, αλλα ...ποσοι τις κανετε, οταν με ενα κλικ εχεις το πανελακι και συμπληρωνεις τα παντα; Ακομη και αν τα παιζεις στα δαχτυλα, αλλο να βασιζεσαι στη μνημη σου και στα man pages και αλλο να τα εχεις μπροστα σου.

Φυσικα, η κοσολα εχει και το ρολο της (debugging ας πουμε) και την χρησιμοποιω...

Ας παμε στην καταργηση GIMP και Synaptic. Κατ'αρχην δεν καταργηθηκαν, υπαρχουν στα αποθετηρια. Το πιθανοτερο ειναι οτι απαλειφθηκαν απο το LiveCD λογω του οριου των 699 ΜΒ χωρητικοτητας του δισκου. Στην δικη μου εγκατασταση του 10.04 το GIMP και το XSane κατεβηκαν μονα τους με το που εγκατεστησα το Scanner στον πρωτο γυρο customization του συστηματος μου (εγκατασταση πολυμηχανηματος ΗΡ 7760).

Αν δεν υπηρχε το Synaptic θα το ειχα κατεβασει με το 'τα πρωτα 10 πραγματα που πρεπει να κανετε αφου εγκαταστησετε ubuntu xx.xx... Το GIMP... θα ειχε κατεβει μονο του...

Αν ησουν CEO... Αν εισαι ηγετης, παντα εχεις τα ματια σου και το μυαλο σου καρφωμενα στο μελλον. Το μελλον ειναι οι επερχομενες γενεες και οχι τα παπουδια σαν και μενα που θυμωνται με νοσταλγια τα νιατα τους, τις διατρητες καρτες. το ARPANET και παιζουν Adventure: The Colossal Cave :thumbup:

Κλεινω με την υπογραφη ενος φιλου απο αλλο φορουμ:

'Τα μυαλα, οπως και τα αλεξιπτωτα, δουλευουν μονο οταν ειναι ανοιχτα!!'

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ: Αν οι κινησεις της Canonical φερουν 10 νεους χρηστες για καθε εναν που φευγει για αλλη διανομη, εγω ειμαι με την Canonical! Το Linux θα εξακολουθησει να εχει ενα παλιο χρηστη και 10 καινουριους... Δεν φανταζομαι κανεις να γυρισει στα παραθυρα... :sick:
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 14 Σεπ 2010, 10:25

Τὶς ἴδιες ἀντιρρήσεις γιὰ τὴ χρήση τῆς κονσόλας τὶς ἔχω καὶ ἐγώ... Ὅπως φαίνεται καὶ στὴν ὑπογραφὴ τοῦ cortexlinux64 (ἀπὸ τὸ φόρουμ τοῦ ἑλληνικοῦ Linux Format) Αρχάριοι όλου του φόρουμ ενωθείτε... βροντοφωνάξτε: Συγνώμη...επειδή είμαι αρχάριος...πείτε πως θα το κάνω μεσα απο το γραφικό περιβάλλον ?
Εἴπαμε: δὲν εἴμαστε κολλημένοι, οὔτε φιγουρατζῆδες νὰ πουλᾶμε μούρη ὅτι ξέρουμε κονσόλα. Καὶ φυσικὰ προτιμοῦμε τὴν εὐκολία μας. Ἡ παράθεση ἀπὸ τὸ ἄρθρο τοῦ Θοδωρῆ Λύτρα ἔγινε γιὰ μία καὶ μόνο μία φράση του: ὅποιος δὲν διαφυλάττει μὲ σχολαστικότητα τὰ δικαιώματά του, εἶναι καταδικασμένος νὰ τὰ χάσει.
Αὐτὸ ἰσχύει γενικότερα, ὄχι μόνο στὸ Linux καὶ στὴν πληροφορική. Πρόκειται γιὰ τὴν ἴδια ἰδέα ποὺ κρύβεται καὶ πίσω ἀπὸ τὸ ἀκροτελεύτιο ἄρθρο τοῦ συντάγματός μας (τὸ πάλαι ποτέ 114): Ἡ τήρησις τοῦ παρόντος ἐπαφίεται στὸν πατριωτισμὸ τῶν Ἑλλήνων. :wtf:
Ἐπειδὴ καήκαμε ἤδη στὸ χυλό, καλὸ εἶναι νὰ φυσᾶμε τὸ γιαοῦρτι. ;)

Off topic:
Ἡ φράση εἶναι τοῦ Frank Zappa.
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 14 Σεπ 2010, 14:41

η διάδοση του linux δεν είναι αυτοσκοπός, η διάδοση του ελεύθερου λογισμικού είναι ! Δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε τα πράγραμματα γιατί έτσι αποπροσανατολίζουμε τους νέους χρήστες. Οι χρήστες που θα έρθουν στο ελεύθερο λογισμικό δεν θα γυρίσουν πίσω σε windows, ανίθετα αυτοί όμως που θα πάνε σε λογικές μη ελεύθερου linux, πολύ γρήγορα θα γυρίσουν σε windows.
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 14 Σεπ 2010, 15:51

Ευχαριστω!!!...
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων