γραπτή εργασία για LINUX Α' Γυμνασίου

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: γραπτή εργασία για LINUX Α' Γυμνασίου

Δημοσίευσηαπό lucinos » 08 Απρ 2011, 06:14

ngfh έγραψε:έδωσα την εργασία και τη μου είπε ο καθηγητής;; το linux λέει είναι ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές δικτύου!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να τυπώσεις και να δείξεις στον καθηγητή σου το παρακάτω διάγραμμα: http://en.wikipedia.org/wiki/Supercompu ... ng_systems
Εικόνα
Το ξεπερασμένο λίνουξ είναι το κίτρινο κάτω δεξιά. Το διάγραμμα απεικονίζει την χρήση λειτουργικού στούς 500 κορυφαίους παγκοσμίως υπερυπολογιστές.
Η αλήθεια είναι ότι το windows server 2008 R2 μπορεί επιτέλους να κάνει πράγματα που τα λίνουξ (και άλλα unix-οειδή) μπορούν εδώ και 10 χρόνια, άρα δεν έχουμε ανάγκη το λίνουξ άρα το λίνουξ είναι ξεπερασμένο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επίσης η αλήθεια είναι ότι το λίνουξ πλέον είναι καλύτερο από τα windows όχι μόνο για υπολογιστές δικτύου, άρα ξεπεράστηκε αυτή η χρήση, άρα είναι ξεπερασμένο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έχουμε και τον ακόλουθο πίνακα:
http://www.top500.org/stats/list/36/os
εκτός από τα 410 που λένε "Linux" χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες
SuSE Linux Enterprise Server 9 =λίνουξ (4)
CNK/SLES 9=λίνουξ (14)
SUSE Linux=λίνουξ (1)
Redhat Linux=λίνουξ (4)
RedHat Enterprise 4=λίνουξ (3)
UNICOS/SUSE Linux=λίνουξ (1)
SUSE Linux Enterprise Server 10 =λίνουξ (2)
SLES10 + SGI ProPack 5 =λίνουξ (15)
UNICOS/lc =λίνουξ (1)
CNL = λίνουξ (10)
RedHat Enterprise 5=λίνουξ (2)
CentOS =λίνουξ (8)
σύνολο 475!
Η microsoft έχει 5!
και υπάρχουν και 20 άλλα (Super-UX, AIX, Open Solaris είναι unix-οειδή, με το Cell OS δεν έβγαλα άκρη, το λειτουργικό τού PS; )
Spoiler: show
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 64-bit (el_GR.UTF-8)
Προδιαγραφές → CPU: 4x Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3953 MiB ‖ ASRock P55DE3
Κάρτες γραφικών: nVidia G92 [GeForce GTS 250] ⎨10de:0615⎬ (rev a2)
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 03)
Άβαταρ μέλους
lucinos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό CyberCr33p » 08 Απρ 2011, 13:38

Τι μου θύμησες τώρα. Πριν 12 χρόνια είχα γράψει και εγώ στην Α' Λυκείου στο μάθημα της τεχνολογίας για το Linux και ήταν αρκετά πρωτότυπο θέμα για εκείνη την εποχή. Γνώμη μου είναι να γράψεις και για τα αρνητικά και για τα θετικά του ώστε να ενημερωθούν οι συμμαθητές και να μην σου πουν άλλα μας έλεγες και άλλα είδαμε.
CyberCr33p
babeTUX
babeTUX

IRC: CyberCr33p
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 10 Απρ 2011, 22:39

ΟΚ, αφού λοιπόν είναι άνετος τύπος πείσε τον να κάνεις μια παρουσίαση στην τάξη σου ή ακόμα καλύτερα πείαε τον να έρθουν κάποιοι από το δικό μας forum ή κάποιο ή ένα σχετικό σύλλογο να κάνουν μια αναλυτική παρουσίαση στους συμμαθητές σου.
Αν τώρα δε δεχθεί, πρόβλημα του. Η άγνοια είναι κακό πράγμα, η επιλογή της όμως ακόμα χειρότερο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων