πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

Δημοσίευσηαπό Black » 24 Ιουν 2011, 10:57

Ποιο αναμορφωτήριο...το παλικάρι το τσάκωσε η CIA..σιγά μην μπει μέσα.....όλο και κάπου θα τον βάλουν να δουλέψει....με το αζημίωτο..
Μισή ώρα broadband για να κατεβάσεις τα δεδομένα : αξία 0,15 ευρώ
Οπτικός δίσκος για να τα εγγράψεις: αξία 0,18 ευρώ
Το να ξέρεις πως ο υπολογιστής σου δεν έχει τίποτα από microsoft : αξία ανεκτίμητη
Μερικά λειτουργικά είναι δωρεάν
Για όλα τα άλλα υπάρχει η microsoft

Ubuntu 10.04 lucid 32-bit (el_GR.utf8)
Linux 2.6.32-33-generic #68-Ubuntu SMP i686 GNU/Linux ‖ 2x AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ ‖ RAM 2012 MiB
ATI RV710 [Radeon HD 4350] [1002:954f]
Άβαταρ μέλους
Black
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 03 Ιούλ 2011, 01:49

Τελικα μετα απο σημερινη συζητηση με εναν "κρακερ" καταλαβα και ενιωσα ολα αυτα που προσπαθουσαν να μου πουν τα μελη της κοινοτητας.... Οχι πως γουσταρα ποτε το κρακιν. Αλλα με τον τροπο που ειχα τοποθετηθει και σε αυτο εδω το θεμα ισως καποιος να με παρεξηγουσε.... Τελικα δεν ξερω τις μεθοδους του εν λογω 18χρονου πιτσιρικα.... και τελικα ειναι μεγαλη βλακεια να σπας πραγματα και να τα χρησιμοποιεις μονο προς δικο σου οφελος... ειτε εισαι απο φτωχη οικογενεια ειτε οχι. Δεν ειναι δικαιολογια αυτο... ελαφρυντικο ειναι.. δικαιολογια δεν ειναι!

Δεν ξερω αν τελικα αληθευει οτι ειχε φτιαξει δικο του browser τον οποιον παρεδωσε στο κοινο... και αν ναι ποιος ειναι αυτος.
Γενικα παντως μετα και την σημερινη μου συζητηση με εναν που μου ελεγε οτι κανει το ενα και κανει το αλλο κτλπ... εφυγα γρηγορα γιατι αν καθομουν λιγο ακομη θα σιχαινομουν την επιστημη μου!!!!!

π.σ οσο μπορουμε καλο θα ηταν να ενημερωνουμε τους χρηστες σχετικα με τα ασυρματα να μην χρησιμοποιουν default κωδικους προσβασης αλλα ΚΑΛΑ σχηματισμενους κωδικους!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων