Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί. Επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι. Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃Προγραμματισμός: C┃Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Linux Ubuntu 10.4 LTS Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium @T4500 2.3GHz│ 512GB VRAM│ 500 HDD│ ATI RADEON HD545v 512 MB │ Screen: 15.6''
Μου εμφάνισε κάτω αριστερά έναν αριθμό 4011 νομίζω. Είναι σύνδεσμος και όταν το πατάω με βγάζει σε μια κυριολεκτικά κινέζικη ιτσοσελίδα. Δεν ξέρω το γιατί και τι συμβαίνει... :/
Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί. Επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι. Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃Προγραμματισμός: C┃Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Linux Ubuntu 10.4 LTS Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium @T4500 2.3GHz│ 512GB VRAM│ 500 HDD│ ATI RADEON HD545v 512 MB │ Screen: 15.6''
linuxs έγραψε:Μου εμφάνισε κάτω αριστερά έναν αριθμό 4011 νομίζω. Είναι σύνδεσμος και όταν το πατάω με βγάζει σε μια κυριολεκτικά κινέζικη ιτσοσελίδα. Δεν ξέρω το γιατί και τι συμβαίνει... :/
Είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να προνοήσεις ώστε να κρατήσεις ντοκουμέντα (π.χ. στιγμιότυπο, ή «Αποθήκευση ως» για τη σελίδα). Τα έχεις κάνει αυτά;
Μπορεί να έχουν συμβεί ένα σωρό πράγματα, ωστόσο τώρα πια μάλλον δε θα μάθουμε.
Αποθήκευση δεν έκανα. Αλλα θα δοκιμάσω το ιστορικό αύριο(είμαι σε άλλο pc)...