Τι τελικά μαθαίνεις στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα?

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Τι τελικά μαθαίνεις στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα?

Δημοσίευσηαπό clepto » 29 Ιούλ 2011, 22:50

Star_Light έγραψε:
Επρεπε να της πεις... Μα αμα το υπουργειο παιδειας ηταν σχετικο και αυτο δεν θα ειχε εσενα αυτη τη στιγμη σε αυτη τη θεση αχαχαχαχαχα

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Ιούλ 2011, 13:33

clepto έγραψε:
Star_Light έγραψε:
Επρεπε να της πεις... Μα αμα το υπουργειο παιδειας ηταν σχετικο και αυτο δεν θα ειχε εσενα αυτη τη στιγμη σε αυτη τη θεση αχαχαχαχαχα

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε μα φιλε μου! Οταν ξερεις πως εχεις κανει γκαφα δεν εισαι τοσο προκλητικος. Εγω τουλαχιστον θα ελεγα στον μαθητη πως εχει δικιο και ειτε θα προσπαθουσα 2 λεπτα να του το εξηγησω εκεινη την ωρα ειτε θα του ελεγα να μου δωσει χρονο να το ψαξω και να το συζητησουμε μια επομενη μερα τωρα αν με κακοχαρακτηριζε επειδη θα του ελεγα πως επρεπε να το ψαξω πρωτα το προβλημα θα ηταν δικο του απο εκει και επειτα....
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 30 Ιούλ 2011, 13:53

nickkefi έγραψε:«Δεν με νοιάζει τι μου λες και τί ξέρεις, αυτό μας δώσανε από το υπουργείο παιδιάς, αυτό ισχύει.»

Η ερμηνία του "πίστευε & μη ερεύνα"! :eh:
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 30 Ιούλ 2011, 18:18

Παιδιά δεν έχω ιδέα πως η συγκεκριμένη έγινε καθηγήτρια, παλαιά μπορούσες από σπόντα και χωρίς ασέπ. Το θέμα είναι η λογική παπαγαλίας. Άλλη καθηγήτρια ιστορίας δεν ήξερε ότι το ΙΡΑΝ είναι συνέχεια της Περσίας, και μου έλεγε ότι την εξαφάνισε ο μέγα-Αλέξανδρος!
...Θυμάστε κάτι παλιά βιβλία ιστορίας που έγραφαν: «Και ο μέγας Αλέξανδρος, ξεκίνησε τη μεγάλη του αποστολή για τον εκπολιτισμό των βαρβάρων... Τους έμαθε ελληνικά, θέατρο, δημοκρατία...
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 30 Ιούλ 2011, 23:18

...τους έκοψαν και μερικές χιλάδες κεφάλια, αλλά μπροστά στον πολιτισμό τι είναι μερικά κεφάλια...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 31 Ιούλ 2011, 00:41

nickkefi έγραψε:Παιδιά δεν έχω ιδέα πως η συγκεκριμένη έγινε καθηγήτρια, παλαιά μπορούσες από σπόντα και χωρίς ασέπ. Το θέμα είναι η λογική παπαγαλίας. Άλλη καθηγήτρια ιστορίας δεν ήξερε ότι το ΙΡΑΝ είναι συνέχεια της Περσίας, και μου έλεγε ότι την εξαφάνισε ο μέγα-Αλέξανδρος!
...Θυμάστε κάτι παλιά βιβλία ιστορίας που έγραφαν: «Και ο μέγας Αλέξανδρος, ξεκίνησε τη μεγάλη του αποστολή για τον εκπολιτισμό των βαρβάρων... Τους έμαθε ελληνικά, θέατρο, δημοκρατία...

παλια ηταν αλλιως τα πραγματα φιλε μου... πλεον δυσκολα μπαινεις αν εισαι τελειως ανιδεος (ελπιζω τουλαχιστον) γιατι και με τα επαγγελματα ετσι ελεγαν πως τα ανοιξαν και αρχισαν να κοροιδευουν την τροικα παλι :D
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 31 Ιούλ 2011, 19:36

Γιατί δεν βάζουν βιβλιοθήκες με Η/Υ όπου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση οι μαθητές με username password κάτι σαν τερμτικά με ένα κεντρικό Η/Υ αλλά εδώ καλά καλά το Υπουργείο δεν μπορεί να συντηρήσει και να αναβαθμίσει ένα pc πόσο μάλλον για τερματικά και ασφάλεια σε σχολεία......
Εδώ στο τει Λαμίας Η "Ηλεκτρονική γραμματεία" είναι από το 2003!!!!
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ