από ALdaperan » 30 Αύγ 2011, 12:41
Λοιπόν εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το amazon για αγορές αλλά έχω prepaid κάρτα και μπορώ να σου δώσω πληροφορίες γι αυτήν.
Καταρχήν νομίζω ότι οι συναλλαγές μέσω του amazon γίνονται μέσω paypal , όπως στα περισσότερα αν όχι όλα ηλεκτρονικά καταστήματα αυτού του τύπου .
Αφού βγάλεις μια κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ ( προπληρωμένη είτε χρεωστική ) τότε κάνεις εγγραφή στο Paypal με τα στοιχεία της κάρτας σου ( 2 κωδικοί είναι νομίζω ) και το ονοματεπώνυμο σου κλπ (πραγματικά στοιχεία πάντα στο Paypal , αφού μέσω αυτού θα γίνονται οι συναλλαγές σου ) . Κατά την εγγραφή στο Paypal θα σου τραβήξει νομίζω 5 ευρώ από την κάρτα σου και θα σου τα ξαναεπιστρέψει μετά από κάποιες ώρες για να τεστάρει ότι δουλεύει η κάρτα σου σωστά !!
Έπειτα όλες τις αγορές σου θα μπορείς να τις κάνεις μέσω Paypal . Επιλέγεις τι θέλεις να αγοράσεις και στον τρόπο πληρωμής επιλέγεις το Paypal και βάζεις τον κωδικό σου στο Paypal νομίζω (κάπως έτσι , δεν είναι τίποτα δύσκολο)
Όσον αναφορά την κάρτα , οι περισσότερες τράπεζες (αν όχι όλες ) βγάζουν προπληρωμένες κάρτες . Εγω έχω από την [url=prepaidcards]τράπεζα Κύπρου[/url] και είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν , αν και δεν έχω κάνει και πάρα πολλές συναλλαγές . Επίσης αν θες ρίξε μια ματιά και στην χρεωστική κάρτα , είναι εξ'ίσου ασφαλής . Η διαφορά είναι ότι συνδέεται με έναν λογαριασμό στην τράπεζα και απλά μέσω ιντερνετ μεταφέρεις το χρηματικό ποσό που θέλεις από το λογαριασμό σου στην κάρτα χωρίς να χρειάζεται να πας στην τράπεζα να τα βάλεις όπως γίνεται με την προπληρωμένη !!
Επι πλέον με τη χρεωστική μπορούν να σου κάνουν και καταθέσεις (αυτό για πολλούς που ενδιαφέρονται για το στοίχημα) !!