Misha Glenny: Προσλάβετε Χάκερς

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Misha Glenny: Προσλάβετε Χάκερς

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 20 Σεπ 2011, 15:23

xaris2335 έγραψε:
Star_Light έγραψε:Οχι θα επρεπε!!!!! χαχα ενιγουει

το μηνυμα ποιο ειναι? Οτι θα πρεπει να αρχισουν να προσλαμβανουν χακερς? Δεν ειδα τα βιντεο σορρυ.

Το 1ο λέει ότι απλά την παρουσίαση αυτή την έκανε, για να βάλει στον ‘ίσιο δρόμο’ τους χάκερς και να τους κάνει πιο δημιουργικούς. Και δεν χρειάζεται να προσλάβουν το έχουν κάνει ήδη πολλές φορές αυτό...
Από ότι λέει και ο ίδιος αυτό το έκανε μετά απο παράκληση κάποιων χάκερ που μετάνιωσαν για αυτά που έκαναν και θέλανε να ασχοληθούν με κάτι πιο δημιουργικό και νόμιμο. Έτσι τουλάχιστον λέει στο βίντεο.
Το 2ο λέει για έναν τύπο που αφιέρωσε την ζωή του στην καταπολέμηση των ιών. Και παρουσιάζει κάποιους ιούς απο την εποχή του DOS και ποιοί ήταν οι δημιουργοί τους.

Ευχαριστω ;)
Οι χακερς ειναι μεγαλα κεφαλια αλλα καμια φορα φτανουν στα ακρα λογω κοινωνικης απομονωσης
και το οτι δουλευουν μονο για την γνωση. Οσο ειναι ακραιο το οτι καποιος δουλευει μονο για να βγαζει χρηματα
και να κλεβει τους συνανθρωπους του αλλο τοσο ακραιο ειναι και το να δουλευεις μονο για την γνωση.
Σε περιθωριοποιει χωρις να το καταλαβαινεις.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό M.Jackson » 20 Σεπ 2011, 16:09

Δεν σε καταλαβα αδελφε :S τεσπα εγινε θεμα για το τιποτα... απλα θεωρησα το ποστ του topic starter λιγο ironiko.
Άβαταρ μέλους
M.Jackson
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 20 Σεπ 2011, 16:36

M.Jackson έγραψε:

Δεν σε καταλαβα αδελφε :S τεσπα εγινε θεμα για το τιποτα... απλα θεωρησα το ποστ του topic starter λιγο ironiko.

Kανενα θεμα δεν εγινε :) Πλακα εκανα προφανως στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου .
Για ποιον λογο το θεωρησες ειρωνικο? ΣΥζητηση κανουμε . Αν θες πες.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό M.Jackson » 20 Σεπ 2011, 16:37

Off topic:
Απλά το ειδα σαν "Ελα ρε μεγαλε δεν σου αρεσε το 1ο" με συνδιασμο τις φατσουλες.
Άβαταρ μέλους
M.Jackson
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 20 Σεπ 2011, 17:11

M.Jackson έγραψε:Off topic:
Απλά το ειδα σαν "Ελα ρε μεγαλε δεν σου αρεσε το 1ο" με συνδιασμο τις φατσουλες.

Ναι το καταλαβα αυτο εξαρχης για αυτο προσπαθησα μεσω του 1ου μηνυματος μου να διαλυσω τις υπονοιες. :D

Star_Light έγραψε:Aν σου αρεσε σε ρωταει ο φιλος φιλε και οχι αν θα επρεπε . :D

anyway ολα καλα.. δεν τρεχει τιποτα κανεις δεν ειρωνευτηκε καποιον πιστευω απλα καμια φορα απο το ιντερνετ γινονται παρεξηγησεις ;)
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό M.Jackson » 20 Σεπ 2011, 20:05

Sure φίλε :)
Άβαταρ μέλους
M.Jackson
daemonTUX
daemonTUX