Πρεμιέρα για το κόμμα των Αποστράτων

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Πρεμιέρα για το κόμμα των Αποστράτων

Δημοσίευσηαπό pros » 26 Νοέμ 2011, 20:59

Th P έγραψε:Εξ`άλλου, η συντεχνιακή (συνδικαλιστική) αντίληψη των πραγμάτων είναι τουλάχιστον στην Ελλάδα, μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Αν πάμε στην ρίζα του προβλήματος, πάντα φταίνε οι άλλοι! Οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι επιχειρηματίες, οι ανεπαρκείς εργαζόμενοι, τα λαμόγια, οι φοροφυγάδες, οι τραπεζίτες, οι ξένοι, η τρόικα, ο Βούδας της Ραφήνας, ο Τζέφρι! Το απόλυτο κενό ανάμεσα στ' αυτιά μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος και ο άκρατος φιλοτομαρισμός που είναι η κυρίαρχη στάση ζωής, δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόβλημα! Ποιος ψηφίζει αυτούς που μας κυβερνάνε, τόσα χρόνια;
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 26 Νοέμ 2011, 21:17

pros έγραψε:
Th P έγραψε:Εξ`άλλου, η συντεχνιακή (συνδικαλιστική) αντίληψη των πραγμάτων είναι τουλάχιστον στην Ελλάδα, μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Αν πάμε στην ρίζα του προβλήματος, πάντα φταίνε οι άλλοι! Οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι επιχειρηματίες, οι ανεπαρκείς εργαζόμενοι, τα λαμόγια, οι φοροφυγάδες, οι τραπεζίτες, οι ξένοι, η τρόικα, ο Βούδας της Ραφήνας, ο Τζέφρι! Το απόλυτο κενό ανάμεσα στ' αυτιά μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος και ο άκρατος φιλοτομαρισμός που είναι η κυρίαρχη στάση ζωής, δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόβλημα! Ποιος ψηφίζει αυτούς που μας κυβερνάνε, τόσα χρόνια;

Καμία απολύτως αντίρρηση.
Εμείς ΟΛΟΙ ψηφίζαμε και θα ψηφίζουμε και φταίγαμε όπως και θα φταίμε για τις επιλογές μας.
Γι`αυτό γράφω ότι πιστεύω πως το πρόβλημα είναι κυρίως κοινωνικό και ακολούθως πολιτικοοικονομικό
και άρα προέχει να (επ)αναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας.

Αλλά η λύση στο πρόβλημα είναι να έχει η κάθε συντεχνία τον δικό της "Φωτόπουλο" στη βουλή;
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 26 Νοέμ 2011, 21:28

Th P έγραψε:Αλλά η λύση στο πρόβλημα είναι να έχει η κάθε συντεχνία τον δικό της "Φωτόπουλο" στη βουλή;

Όχι φυσικά! Αρκετούς από δαύτους έχουμε ήδη και στα δυο κόμματα! Δεν έπρεπε να παραθέσω την δημοσίευση σου, γιατί παρανοήθηκε η άποψη μου...

Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι στα κόμματα, αλλά στο εκλογικό σώμα και τις επιλογές που κάνει· εκεί ήταν πάντα το πρόβλημα και αυτό θέλησα να τονίσω!
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 26 Νοέμ 2011, 21:32

pros έγραψε:Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι στα κόμματα, αλλά στο εκλογικό σώμα και τις επιλογές που κάνει· εκεί ήταν πάντα το πρόβλημα και αυτό θέλησα να τονίσω!

Συμφωνούμε απόλυτα.
Στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε που θέλουμε να πάμε.
Μόνο που η οδός θέλει θυσίες (πολλές).......
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό konnn » 26 Νοέμ 2011, 23:07

Αυτό που θέλω εγώ είναι να κυβερνήσει κάποιος ο οποίος έχει εργαστεί, έχει διοικήσει έχει μοχθήσει και μέσα από την εργασία του έχει καταξιωθεί.Όχι αυτός που από τα 27 του είναι βουλευτής και στα 35 του υπουργός, αυτός που ήρθε από το πουθενά και λέει πως νοιάζεται για τον ΠΟΛΙΤΗ (βαρέθηκα να ακούω αυτή τη λέξη πια).
Δεν με νοιάζει αν αυτός που θέλει να ηγηθεί ήταν στρατιωτικός ή όχι αλλά η θητεία του στην κυβέρνηση να είναι πεπερασμένη, βάση νόμου, το πολύ δυο 4ετίες.
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
konnn
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: konnn
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 04:58

konnn έγραψε:Αυτό που θέλω εγώ είναι να κυβερνήσει κάποιος ο οποίος έχει εργαστεί, έχει διοικήσει έχει μοχθήσει και μέσα από την εργασία του έχει καταξιωθεί.Όχι αυτός που από τα 27 του είναι βουλευτής και στα 35 του υπουργός, αυτός που ήρθε από το πουθενά και λέει πως νοιάζεται για τον ΠΟΛΙΤΗ (βαρέθηκα να ακούω αυτή τη λέξη πια).
Δεν με νοιάζει αν αυτός που θέλει να ηγηθεί ήταν στρατιωτικός ή όχι αλλά η θητεία του στην κυβέρνηση να είναι πεπερασμένη, βάση νόμου, το πολύ δυο 4ετίες.

Οσο υπάρχουν κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια αυτο δεν γινεται να συμβει.
ΤΟυς κανουν πλυση εγκεφαλου απο μικρη ηλικια και μενουν προσκωλημενοι μετα
στα 2 μεγαλα κομματα. ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 27 Νοέμ 2011, 17:37

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί αξιομνημόνευτη είδηση και γιατί αυτή η συζήτηση πήρε τόση έκταση.
Όποιος θέλει να πολιτεύεται καλώς πράττει, από την άλλη για τα άτομα της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας θεωρώ ότι έχουν αναλώσει πάρα πολλά χρόνια κινούμενοι σε έναν μικρόκοσμο με έντονες ιδιαιτερότητες, ώστε διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες για την ικανότητά τους να έχουν μια γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 27 Νοέμ 2011, 20:47

dim459 έγραψε:
Όποιος θέλει να πολιτεύεται καλώς πράττει, από την άλλη για τα άτομα της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας θεωρώ ότι έχουν αναλώσει πάρα πολλά χρόνια κινούμενοι σε έναν μικρόκοσμο με έντονες ιδιαιτερότητες, ώστε διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες για την ικανότητά τους να έχουν μια γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων.

Συμφωνω με τα παραπανω απολυτα
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 27 Νοέμ 2011, 20:53

@kriti
Φυσικὰ καὶ συμφωνεῖς· αὐτὸ ἔλειπε! Ἀφοῦ λέει τὰ ἴδια ποὺ εἶπες κι ἐσύ, ἁπλῶς λίγο πιὸ «κομψά» ;) :thumbup:
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό max mortimer47 » 01 Δεκ 2011, 19:19

Δεν είναι το site αυτό χώρος για propaganda,έρχεται ο κάθε καημένος να διαδώσει παπάρες.Αν ήμουν admin θα διέγραφα το θέμα αυτό.Ακούς εκεί λέει να βάλουν ουμπούντου στα γραφεία τους!!!Πολύ σχετικό.
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB
Άβαταρ μέλους
max mortimer47
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων