Θα ηθελα τη βοηθεια σας!Η φιλη μου εχει μια εργασια για το ηλεκτρονικο εγλημα και τη παραβιαση προσωπικων δεδομενων!Αυτο που θελω να σας ρωτησω ποια ειναι τα μεσα(Εκτoς απο το backtrack για τα wifi
Συντονιστής: konnn

toumbo έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ!!!Εχω δωσει το νημα στη φιλη μου για να το δει!!Επισης σ'ευχαριστω για την υπενθυμηση!!(Διοτι την ειχα ξεχασει!!)

toumbo έγραψε:Εχεις δικιο.Στενη μου φιλη ειναι!
Οχι ρε συ,δεν μου φορτωνεται η κοπελα!

pc_magas έγραψε:Υπάρχουν πολλές τεχνικές παραβίασης πρωσοπικών δεδομένων αλλά οι ποιο "ύπουλες" είναι οι τεχνικές phishing και οι τεχνικές arp-poisoning διότι προσπαθείς να μην παραβιάσεις κάτι πχ. ένα site αλλά απλά ανακατευθύνεις την ροή των δεδομένων του χρήστη σε σένα. Συνήθως οι crackers χρησιμοποιούν το πασίγνωστο εργαλείο metasploit. Αλλά τεχνικές παραβίασεις είναι πολλές. Δεν υπάρχουν standart εργαλεία απλά τα ψάχνεις. Το θέμα είναι ποιος κάνει την παραβίαση ένας χάκερ η ένας cracker. Δηλαδή το κάνει με στόχο την γνώση και να διορθοθούν bugs και λάθη η απλά να παραβιάσει και να πάρει δεδομένα για κέρδος η blackmainling κλπ κλπ. ΚΑλό είναι να τονιστεί η διαφορά hacker και cracker. Χάρη στους χάκερς έχουμε linux και το διαδίκτυο.