Τι παίζει με το ALTER???

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Τι παίζει με το ALTER???

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιαν 2012, 05:24

ΤΙ παίζει με το ALTER ρε παιδια??? εδω και 2 μηνες ειναι σε επίσχεση εργασίας.

Μεχρι και 10 μήνες λεει απλήρωτοι.... κατι μου βρωμαει παντως στην όλη φάση..... πως αντέχει καποιος
να δουλευει επι 10 μηνες απλήρωτος? Εγω θα έφευγα στο 2μηνο. Και μετα χαλαρα... θα εψαχνα τα δικαιωματα μου
και πως μπορω να παρω αυτα τα χρηματα που μου οφειλει ο αλλος.

Χωρις να ξερω τι ακριβως εχει γινει... δεν ειμαι σιγουρος πως θα βγαλουν κατι απο ολο αυτο που κανουν που επι της ουσιας
ειναι μια επιθεση στην φημη του καναλαρχη. Εγω αν ηταν να διεκδικησω τα χρηματα μου θα το εκανα στο αθορυβο παντως. -.-

Ποια η δικη σας αποψη για τα γεγονοτα?

Υ.Γ Οι εργαζόμενοι του ALTER παντως ειναι ενα πολυ καλο παράδειγμα για το τι μπορει να συμβει αμα δεχθει καποιος να δουλεύει απλήρωτος. Αν κάποιος δεν ειναι χοντροκέφαλος θα πρέπει να τους λάβει σοβαρα υποψιν!

Y.Γ2 Χωρις να συμφωνώ φυσικα με τις κινήσεις του καναλάρχη το να δείχνεις ανοχή και υπομονή 10 μήνες (χωρις βεβαια να εισαι υποχρεωμενος για κατι τετοιο) και μετα να βγαίνεις και να κάνεις τετοια επίθεση δεν ειναι λιγο ανισσόροπο? Ακομη και δικιο να χεις. Απο την αλλη γινεται 560 ατομα να ειναι ανισσόροπα? όλα? δυσκολα πραγματα.... για αυτο ειναι περιεργο το σκηνικο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Re: Τι παίζει με το ALTER???

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 09 Ιαν 2012, 14:28

Star_Light έγραψε:πως αντέχει καποιος
να δουλευει επι 10 μηνες απλήρωτος? Εγω θα έφευγα στο 2μηνο.

Εγώ στο δίλεπτο. Προφανώς περίμεναν να καλύψουν το alter οι πολιτικοί που προσκύναγε και να του εγκρίνουν μερικά ακόμα θαλασσοδάνεια...
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιαν 2012, 15:04

nickkefi έγραψε:
Εγώ στο δίλεπτο. Προφανώς περίμεναν να καλύψουν το alter οι πολιτικοί που προσκύναγε και να του εγκρίνουν μερικά ακόμα θαλασσοδάνεια...

hahahahahhaha δεν εχεις και αδικο :D

Αν και ποτε δεν ξερεις... μπορει οντως ο εργοδοτης 1 μηνα να εχει
μια Α αναγκη παραπανω και να δειξεις μια μικρη συγκαταβαση.
Αλλα οχι και 10 μηνες... τους μπηκαν καβάλα :/
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 09 Ιαν 2012, 15:15

Εγώ ξέρω ότι "έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε". Οι λόγοι που εργαζόμενοι παραμένουν σε μια δουλειά παρότι είναι απλήρωτοι είναι πολλοί και διάφοροι. Ένας λόγος π.χ. για εργαζόμενους που δουλεύουν χρόνια σε μια επιχείριση είναι ότι χάνουν την αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης αν παραιτηθούν επειδή είναι απλήρωτοι, ένας άλλος είναι ότι με την ανεργία στα ύψη να φύγεις να πας που; Στο ταμείο ανεργίας; Σε περίοδο που όλα τα ΜΜΕ κάνουν μειώσεις προσωπικού που φαντάζεσαι ότι μπορεί να βρει δουλειά ο εργαζόμενος στο ALTER;
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιαν 2012, 15:19

Epirotes έγραψε:Εγώ ξέρω ότι "έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε". Οι λόγοι που εργαζόμενοι παραμένουν σε μια δουλειά παρότι είναι απλήρωτοι είναι πολλοί και διάφοροι. Ένας λόγος π.χ. για εργαζόμενους που δουλεύουν χρόνια σε μια επιχείριση είναι ότι χάνουν την αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης αν παραιτηθούν επειδή είναι απλήρωτοι, ένας άλλος είναι ότι με την ανεργία στα ύψη να φύγεις να να πας που; Στο ταμείο ανεργίας; Σε περίοδο που όλα τα ΜΜΕ κάνουν μειώσεις προσωπικού που φαντάζεσαι ότι μπορεί να βρει δουλειά ο εργαζόμενος στο ALTER;

Δηλαδη υιοθετεις την στάση οτι επειδη έχεις ανάγκη πρεπει να κάτσεις να σε...... ;)
ξερεις αυτο το καταλαβαινει ο αλλος και δεν ειναι και πολυ υπερ σου. Αυτο που λες με την αποζημιωση δεν το ξερω.
Αλλα ειναι σιγουρο οτι ισχυει αυτο?

Προσοχη επειδη φοβαμαι πως εχω αρχισει ή ηδη παρεξηγουμαι εδω μεσα εγω δεν λεω να πας σε μια δουλεια τσαμπουκαλεμενος.... και να το παιζεις αρχηγος αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα κατσεις να παιζει μπιλιαρδο ο αλλος στην πλατη σου. Μια μεση κατασταση δεν υπαρχει δηλαδη?
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 09 Ιαν 2012, 15:29

Σιγουρότατο: αν απολυθείς δικαιούσαι αποζημίωση ανάλογα με την προϋπηρεσία σου, αν παραιτηθείς δεν δικαιούσαι αυτή την αποζημίωση, δικαιούσαι μόνον να διεκδικήσεις τα δεδουλευμένα σου στα δικαστήρια πλέον. Όσο για τα σεξουαλικά υπονοούμενα και την απευθείας προσβολή της προσωπικότητάς μου απλά επιβεβαιώνεις αυτό που υποψιάστηκα από την αρχή: ότι δηλ. το όλο θέμα δεν είναι πάρα ένα troll bait.

Το παρόν κλειδώνει προσωρινά ώσπου να αποφασίσει το συμβούλιο των συντονιστών/διαχειριστών για την περαιτέρω τύχη του!

Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων