Συντονιστής: konnn

simosx έγραψε:dubuntu έγραψε:Πως ξεχωριζουν διανομη απο διανομη κ το ubuntu ,το xubuntu και το kubuntu;
Πας στο http://whatsmyuseragent.com/ και βλέπεις το User Agent που προσφέρει ο περιηγητής σου σε κάθε διαδικτυακό τόπο.
Για παράδειγμα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Mozilla/5.0 (Ubuntu; X11; Linux x86_64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1
όπου λέει ξεκάθαρα Ubuntu. Για το πως καταλαβαίνει κάποιος την έκδοση του Ubuntu, αυτό δεν το γνωρίζω.

Dimitrios.gr έγραψε:Πάντως καλύτερα θα ήταν , επειδή τον gnome 2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον gnome3 να δημιουργούνταν ubuntu (2) ταχυτήτων μια διανομή ubutu gnome 2 και μία διανομή ubuntu gnome 3 για να μην πέσει βαριά και δημιουργηθούν άλλα προβλήματα σε περίπτωση και των δύο pannel σε μια διανομή και φυσικά να είναι και ποιο μικρή σε όγκο ...
δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό κάτι τέτοιο...

Dimitrios.gr έγραψε:Πάντως καλύτερα θα ήταν , επειδή τον gnome 2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον gnome3 να δημιουργούνταν ubuntu (2) ταχυτήτων μια διανομή ubutu gnome 2 και μία διανομή ubuntu gnome 3 για να μην πέσει βαριά και δημιουργηθούν άλλα προβλήματα σε περίπτωση και των δύο pannel σε μια διανομή και φυσικά να είναι και ποιο μικρή σε όγκο ...

dubuntu έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε:Πάντως καλύτερα θα ήταν , επειδή τον gnome 2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον gnome3 να δημιουργούνταν ubuntu (2) ταχυτήτων μια διανομή ubutu gnome 2 και μία διανομή ubuntu gnome 3 για να μην πέσει βαριά και δημιουργηθούν άλλα προβλήματα σε περίπτωση και των δύο pannel σε μια διανομή και φυσικά να είναι και ποιο μικρή σε όγκο ...
σαν πρωην gnomeας θα σου προτεινω απο το κεντρο λογισμικου να βαλεις το κελυφος gnome shell και να συνδεεσαι στο classic gnome no effects.Ειναι αρκετα ελαφρυτερο γρηγοροτερο και ιδιο με το παλιο gnome μονο που εχει τις εφαρμογες του νεου.Υπαρχουν κ τα fork mate κ cinnamon αλλα να μη σε παρω στο λαιμο μου δεν τα εχω δοκιμασει

simosx έγραψε:Και η απάντηση είναι να δείξεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με το νέο λογισμικό.
Αυτοί που κολλάνε σε κάτι παλιό, το κάνουν διότι έμαθαν με κόπο ένα τρόπο και για να αναβαθμιστούν οι ίδιοι πρέπει να μπουν σε καινούριο στάδιο αυτο-εκμάθησης. Στην αυτο-εκμάθηση πολλοί δυσανασχετούν διότι νιώθουν ότι (στην αρχή) δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε στους χρήστες Ubuntu είναι να δέχονται την πρόκληση να μάθουν κάτι καινούριο, και ότι είναι αποδεχτό (κατά τη διάρκεια της εκμάθησης) να νιώθουν ότι είναι παροδικά χαμένοι. Γιατί αυτή είναι η διαδικασία της εκμάθησης. Αν έχουμε μέλη όπου δεν είναι άνετοι στο να μάθουν κάτι καινούριο, τότε τα μέλη αυτά μάλλον θα τα χάσουμε στο μέλλον.