Το θέμα διαχωρίστηκε. Παρακαλώ μην χαλάτε τα θέματα με offtopic
Συντονιστής: konnn
Το θέμα διαχωρίστηκε. Παρακαλώ μην χαλάτε τα θέματα με offtopic

Dimitrios.gr έγραψε:Αυτο ειναι ένα πολυ σοβαρο bugμόνο που η ubuntu δεν νομίζω ότι μπορει να κάνει πολλά γιατι πιστεύω πως το gnome 3 διόγκωσε και χειροτέρεψε περισσότερο την κατάσταση όσο αναφορα τη φιλικότητα του gnome , ....

dim459 έγραψε:
OK, αφού διευκρινίστηκε παραπάνω ότι μιλάμε για την Cannonical, ας δούμε και ένα δύο επιπλέον πράγματα.
Πρώτον το gnome είναι ένα ξεχωριστό project και δεν εξελίσσεται από την Cannonical. Ξέρω, από τις απόψεις που έχεις εκθέσει σε διάφορα θέματα, ότι δε σου αρέσει το gnome 3 και προτιμούσες το gnome 2, αλλά εν πάσει περιπτώσει η αλλαγή είναι επιλογή του gnome project και όχι της Cannonical (η οποία εξελίσσει το Unity το οποίο είναι ένα interface του gnome 3, όπως είναι και το gnome shell, που είναι η προεπιλογή στις περισσότερες gnome διανομές).
dim459 έγραψε:
Δεύτερον το gnome 3 είναι ακόμα ένα νέο project, το οποίο και εξελίσσεται ραγδαία, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι χρηστικό, συνήθως οι όποιες ενστάσεις αφορούν στην έλλειψη παραμετροποίησης, τομέας στον οποίο επίσης σιγά-σιγά υπάρχει βελτίωση.
dim459 έγραψε:
Τρίτον και χωρίς διάθεση παρεξήγησης ή οποιαδήποτε πρόθεση να κάνω παρατήρηση.
Δε θυμάμαι πόσα θέματα έχεις ανοίξει με παρεμφερές περιεχόμενο, ή πόσα αναλόγου περιεχομένου posts έχεις κάνει. Σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμά σου να εκφράζεις οποιαδήποτε άποψη και να ασκείς οποιαδήποτε κριτική θες, απλώς μέσα στα πλαίσια της ίδιας ελευθερίας επίτρεψέ μου να εκφράσω κι εγώ την άποψη ότι είναι ελαφρώς κουραστικό να διαβάζει κανείς παραλλαγές του ίδιου πράγματος. ΟΚ, κι εγώ σιχαίνομαι το unity, το είπα μία-δύο-τρεις σε ανάλογα threads (είναι και ολίγον τι "πιασάρικα" τα flames) εν πάσει περιπτώσει χρησιμοποιώ gnome shell και KDE και ησύχασα.
Από εκεί και πέρα το να φωνάζω γιατί δε μου φτιάχνουν αυτό που ακριβώς θέλω (και μάλιστα κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν πάρει φράγκο από μένα) ή γιατί εγκατέλειψαν κάτι που μου άρεσε δε βλέπω να έχει και πολύ νόημα.
dim459 έγραψε:
Δε μου έβαλε κανείς το πιστόλι στο κεφάλι να χρησιμοποιώ το α' ή β' γραφικό περιβάλλον ή ακόμα και το ίδιο το linux.
Απλά μου προσφέρεται. Αν θέλω το χρησιμοποιώ, αν όχι ψάχνω για κάτι άλλο, ή στρώνω τον πισινό μου να μάθω πως φτιάχνεται για να το κάνω εγώ όπως μου γουστάρει.

Dimitrios.gr έγραψε:Αρχικα δεν κατηγορώ κανένα και ειδικά μια εταιρεία όπως έιναι η cannonical διοτι θεωρω πως δεν είναι microsft !!!! για αυτό και αναφέρομαι στο λειτουργικό ubuntu ...
Dimitrios.gr έγραψε:μίλησε κανενας ότι δεν πρέπει κάτι να εξελίσσεται ?
Dimitrios.gr έγραψε:Αρχικά δεν φώναξα, απλά όπως είπες εκφράστηκα για κάτι που δεν αρέσει , όχι μονο προσωπικά ,αλλα ώς επι το πλείστον το σύνολο των ανθρώπων που χρησιμοποιούν windows και θέλουν να χρησιμοποιήσουν linux ...
Dimitrios.gr έγραψε:το ότι φτιάχνεις κάτι για το κοινό το οποιο είδει χρησιμοποιεί windows ,