μtorrent3.3,ρυθμισεις?

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

μtorrent3.3,ρυθμισεις?

Δημοσίευσηαπό fili » 24 Μάιος 2013, 15:03

Γεια σας μετα απο φορματ και εγκατασταση win 7 χωρις crack και χωρις εγκατασταση ενημερωσεων ολα καλα!
Εβαλα καποια προγραμματα οπως το μtorrent το 3.3 παλιοτερα ειχα το 2 που ηταν πολυ γρηγορα ενω αυτο σερνεται...
Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που να μπορει να παει πιο γρηγορα?Δεδομενου πως δεν εχω δικο μου ιντερνετ εχω βαλει τις εξης ρυθμισεις Συνδεση απο 21.445 σε 41.445 ,Ευρος ζωνης στο download ταχυτητα 0 και upload 10 στο ρυθμισεις γενικων οριων τσεκαρισμενο το 2 Μεγιστος ολικος αριθμος :2000 απο κατω ακριβως 500 και το απο κατω το εβαλα 3.
Στην προτεραιοτητα Μεγιστος αριθμος ενεργων torrents και ληψεων τα εχω 40 και ratio ειναι 150%.
Αυτες οι ρυθμισεις ειναι σωστες?
fili
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: μtorrent3.3,ρυθμισεις?

Δημοσίευσηαπό lepidas » 24 Μάιος 2013, 15:18

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα

Αυτό το forum ασχολείται με θέματα του Linux γενικότερα και του Ubuntu ειδικότερα.
Ευπρόσδεκτοι και χρήστες άλλων κλειστών λογισμικών αλλά στην κατάλληλη ενότητα. Οι τίτλοι των ενοτήτων αφορούν θέματα για το Ubuntu/Linux.
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: μtorrent3.3,ρυθμισεις?

Δημοσίευσηαπό dim459 » 24 Μάιος 2013, 21:09

Χωρίς να θεωρηθεί ότι σε μαλώνω (όπως είδες και σε άλλο θέμα ψάξαμε μήπως βρούμε λύση) ειδικώς σε θέματα εφαρμογών, σίγουρα δεν είναι αυτό το καλύτερο μέρος για βοήθεια.
Ας πούμε εγώ, έχω να χρησιμοποιήσω μtorrent από το 2006 (και γενικώς windows).
Επειδή οι περισσότεροι χρήστες για τη δουλειά που θες προφανώς χρησιμοποιούν native linux εφαρμογές, δεν μπορούν να έχουν μια ακριβή εικόνα των ρυθμίσεων του μtorrent, οπότε και οι πιθανότητες απάντησης περιορίζονται αισθητά.
Σε κάθε περίπτωση οι ρυθμίσεις που θες έχουν άμεση σχέση και με το bandwidth της γραμμής, ιδίως με το διαθέσιμο για upload.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων