Μια απόψη που δε σας είπαν ΠΟΤΕ !!!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Μια απόψη που δε σας είπαν ΠΟΤΕ !!!

Δημοσίευσηαπό akounadis » 02 Αύγ 2013, 21:04

***Η εικόνα διαγράφηκε ****

Η ανώνυμη βλακεία έχει και κάποια όρια... Αρχίσαμε να βλέπουμε στο internet και ειδικά σε ανώνυμα blogs ένα άρθρο ότι η φωτογραφία που κάνουμε ανάλυση στο βίντεο μας ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν3 έχει κυκλοφορήσει το 2011 και όχι το 2007.

Πάνω σε αυτό το θέμα αυτό που έχουμε να δηλώσουμε είναι ότι: Η φωτογραφία υπήρχε σε ξένο forum που δεν υπάρχει τώρα σαν φώτο profile ενός άντρα με το όνομα talk talk. Η φωτογραφία ήταν .png αρχείο και είχε διαστάσεις 120x98.

Εικόνα

Ο Σουηδός χρήστης χάθηκε μαζί με το forum το 2010. Εμάς μας έκανε εντύπωση και κρατήσαμε την εικόνα του από τα λεγόμενα του που ήταν άκρως προφητικά.... Από εκεί και πέρα την ιστορία την ξέρετε όλοι από τα ανώνυμα blogs.

Το 2011 ένας σκιτσογράφος την έβγαλε στην δημοσιότητα και προφανώς ο άνθρωπος δεν λέει ψέματα. Μας κατηγορούν για δημοσιότητα όταν εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα από αυτό. Ούτε διαφημίσεις στο site μας έχουμε (δες τα blogs που αναπαράγουν το άρθρο περί ψεύτικων στοιχείων μας) ούτε έχουμε πάρει ποτέ λεφτά. Ίσα ίσα που βάζουμε από την τσέπη μας για να κάνουμε πράγματα για όλους σας και την πατρίδα (βλέπε ανοιχτό πανεπιστήμιο ΕΟΕ ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ).

Αρκετά σύντομα θα υπάρξει από εμάς συνέντευξη του ξένου σκιτσογράφου για να δούμε κάποια πραγματάκια που έχουν αξία... Μέχρι τότε αφού τους πείραξε τόσο αν η φωοτγραφία είναι του 2007 ή του 2011 λες και δεν λέει τα ίδια πράγματα και όχι τα σχέδια στην πλάτη μας, τα συμπεράσματα δικά σας... ΕΟΕ

Το "Μια αλήθεια που δε σας είπαν ΠΟΤΕ Ν1" (2010) ξεπερνά τις 800.000 μοναδικές προβολές...

το "Μια αλήθεια που δε σας είπαν ΠΟΤΕ Ν2" ξεπερνά τις 250.000 μοναδικές προβολές...

τα βίντεο που έπαιξαν τα μεγαλύτερα blogs της χώρας... επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους... σήμερα...
Τελευταία επεξεργασία από Nisok και 07 Αύγ 2013, 17:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Η εικόνα διαγράφηκε, το forum απευθύνετε και σε ανήλικους, δεν πρόκειτε για αλήθεια αλλά για άποψη.
Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz ‖ RAM 7617 MiB ‖ Dell Inc. 065C71 - Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming
Intel Device [8086:591b] {i915} ⋮ nVidia Device [10de:1c8c] {nouveau}
wlp3s0: Intel Wireless 3165 [8086:3165] (rev 79) ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
akounadis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: akounadis
Εκτύπωση

Re: Μια αλήθεια που δε σας είπαν ΠΟΤΕ !!!

Δημοσίευσηαπό dim459 » 02 Αύγ 2013, 23:40

Ουφ... τέλειωσαν !
Πριν κάτσω να γράψω αυτό το post, κατέβαλλα τεράστια προσπάθεια να δω και τα τρία βιντεάκια και με τα πολλά τα κατάφερα.
Ξεκαθαρίζω ότι φυσιολογικώς θα ζητούσα από το διαχειριστή να διαγραφεί αυτό το thread, πρώτον γιατί είναι εντελώς ξένο προς το πνεύμα του φόρουμ και δεύτερον γιατί προσβάλλει βάναυσα την υπόληψη ανθρώπων που έχουν την τεκτονική ή μασονική (επιτέλους είναι με ο και όχι ω) ιδιότητα.

Δε θα το κάνω όμως, πρώτον γιατί δε θέλω να δω στο επόμενο βιντεάκι και ένα εδάφιο που να λέει ότι "οι μασόνοι κατέβασαν ανάρτηση από φόρουμ" (πραγματικά κυκλοφορούν τόσες μπούρδες στο net, που ακόμα κι αν θέλαμε δε θα μπορούσαμε να τις κατεβάσουμε όλες εκτός του ότι βασικώς τις έχουμε χεσμένες, για να το κάνω απλό και κατανοητό).

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα βιντεάκια είναι από μόνα τους τέτοιος αχταρμάς ασυναρτησίας και παντελούς έλλειψης τεκμηρίωσης, που οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος μπορεί να τα αξιολογήσει ανάλογα, τώρα όσον αφορά στους μη νοήμονες δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.

Τέλος πάντων, έτσι απλά ένα-δυο πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση.
Πρώτον ο οφθαλμός με την πυραμίδα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους Illuminati, είναι εν γένει τεκτονικό σύμβολο και ονομάζεται παντεπόπτης οφθαλμός. Συμβολίζει την έννοια του θείου εν γένει, τοποθετείται χρονικά πολύ προγενέστερα από τον Τεκτονισμό και γι αυτό συναντάται και σε ναούς διαφόρων θρησκειών και δογμάτων, όπως η εκκλησία που δείχνει το βιντεάκι, στοιχεία που είτε αγνοεί ο δημιουργός του όντας παντελώς αμόρφωτος, είτε εσκεμμένα αποκρύπτει για να κάνει το βίντεο πιασάρικο.

Δεύτερον παρουσιάζονται ατάκτως μια σειρά από μασονικά σύμβολα, των οποίων ο δημιουργός του βίντεο συνεπαρμένος από την συνομωσιολογία του, δε μας εξηγεί ούτε τη σημασία τους (προφανώς ούτε την ξέρει, ούτε είναι σε θέση να τη φανταστεί) και βέβαια δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο τα προβάλλει (μασονικούς χώρους δείχνει, μασονικά σύμβολα έχουν, αν ήταν σκυλάδικο θα είχαν λουλουδούδες).

Τα φέρετρα τα διασκέδασα τρελλά, τόσο ακριβά, καλοφτιαγμένα, συμπαγή και ευρύχωρα φέρετρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Α, όλα κι όλα, μπορεί να θέλουμε να σας εξοντώσουμε όλους, αλλά δεν είμαστε φτηνιάρηδες, σας έχουμε φτιάξει κάτι φερετράκια μούρλια, να τα 'χει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.

Θα μπορούσα στο "εθνικό κάλεσμα" του τελευταίου (νομίζω) βίντεο να κάτσω να γράφω ώρες για τη συμβολή των μασόνων στην επανάσταση του 1821, και ποιοι από τους πρωτεργάτες της ήταν μασόνοι, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ σοβαρό και δε νομίζω ότι αξίζει στο περιεχόμενο των βίντεο.

Εν πάση περιπτώσει, όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει και τι λέει η άλλη άποψη (γιατί εγώ βαριέμαι απεριόριστα να κάτσω καλοκαιριάτικα να την εκθέσω) μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα http://www.aasr.gr και αν έχει όρεξη για διάβασμα να βρει τις απαντήσεις του. Έτσι για αλλαγή έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τι λένε οι ίδιοι οι μασόνοι και όχι τι ********* γράφει γι αυτούς ο κάθε άσχετος.

Επίσης, επειδή πολλά λέγονται για το άβατο των μασονικών στοών, μπορώ να σας ενημερώσω ότι δύο φορές το χρόνο, περί τα τέλη Δεκέμβρη και τέλη Ιουνίου, έχουμε "λευκές εορτές", ήτοι γιορτές ανοιχτές για φίλους, οικείους και εν γένει επισκέπτες, οι οποίες όταν λαμβάνουν χώρα εντός των τεκτονικών οικημάτων (ενίοτε πάμε και έξω, πχ σε χώρους δεξιώσεων), δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μπουν και να γνωρίσουν όλους ανεξαιρέτως του χώρους μας και να ζητήσουν εξηγήσεις για οτιδήποτε βλέπουν εκεί, αλλά και τον Τεκτονισμό εν γένει. Εκεί βεβαίως θα δείτε και άπειρους μασόνους για να σας φύγει η ιδέα χεχεχε (όσον αφορά τα φέρετρα στο βίντεο, μη φοβάστε τα έχουμε κρυμμένα στις αποθήκες, θα τα βγάλουμε αφού πρώτα σας εξοντώσουμε). Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας κρατήσει κάπου μια σημείωση και όταν πλησιάζει ο καιρός, μπορεί να μου στείλει ένα pm και αναλαμβάνω από τώρα την υποχρέωση να τον εισάγω και ξεναγήσω στη στοά μας.

Σαν μασόνος διδάσκαλος (master mason για όσους έχουν χαζολογήσει στο net και έχουν συναντήσει την αγγλική ορολογία), οφείλω να σας διευκρινίσω ότι οι δύο παραπάνω προτροπές περί επίσκεψης της ιστοσελίδας μας και συμμετοχής στις λευκές εορτές, σε καμία περίπτωση δεν έχουν το χαρακτήρα προσηλυτισμού, τον οποίο εκτός του ότι απεχθανόμαστε, τον απαγορεύει ρητά και καταστατικά και ο ίδιος ο Τεκτονισμός. Όποιος έρχεται στις τάξεις μας πρέπει να έρχεται αυτοβούλως.
Κάνω τη διευκρίνιση, διότι στην ιστοσελίδα μας υπάρχει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εισδοχής και δε θέλω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να θεωρηθεί ότι σας παραπέμπω εκεί γι αυτό το σκοπό.

Off the record : Άσε που δεν προλαβαίνω να βλέπω υποψήφιους, άμα πλακώσετε εγώ θα πήξω και δεν έχω και πολύ όρεξη...
Τελευταία επεξεργασία από the_eye και 03 Αύγ 2013, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Πιο κόσμια παρακαλώ
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 03 Αύγ 2013, 10:34

Πέραν της παρατήρησης πως η εν λόγω εικόνα δεν δείχνει αυτά που αναφέρει το 1ο βίντεο, ή τουλάχιστον δεν τα δείχνει ακριβώς όπως τα λέει το βίντεο, δεν θα πάρω θέση στο θέμα, μιας και θεωρώ πως κάθε σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται μια οποιαδήποτε ιδιότητα (είτε αυτή ονομάζεται συνομωσιολόγοι, μασόνοι, δεξιοί, αριστεροί, ποδοσφαιρόφιλοι, μπασκετόφιλοι, φοιτητές, καθηγητές, επιχειρηματίες, εργάτες, αυτοκινητιστές, μοτοσυκλετιστές, πλούσιοι, φτωχοί, θρήσκοι, άθεοι κτλ), περιλαμβάνει τρεις κύριες κατηγορίες ανθρώπων (φυσικά με διαβαθμίσεις):
  • Ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στους οποίους θα μπορούσες να εμπιστευτείς τα κλειδιά του σπιτιού σου και να φύγεις ξέροντας πως θα βρεις τα πάντα πίσω όταν γυρίσεις, ακόμα και αν διαφωνείτε στα πάντα.
  • Ένα τεράστιο ποσοστό αγόμενων και φερόμενων χωρίς κριτική σκέψη των οποίων η συμπεριφορά απέναντι στον οποιονδήποτε εξαρτάται από το τρέχον trend που ασπάζονται και του οποίου συνήθως αποτελούν δυσφήμηση.
  • Ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στους οποίους στους οποίους καλό θα ήταν να μη γυρίσεις ποτέ την πλάτη, ακόμα και αν είναι στην ίδια ομάδα με εσένα.
Ως εκ τούτου, μου είναι παντελώς αδιάφορο ποια ιδιότητα έχει ο καθένας. Αντ' αυτού, προσπαθώ να διακρίνω το σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω τρεις ανήκει.

Αφορμή για το σχόλιο είναι μόνο τα αστεράκια σε μια συγκεκριμένη λέξη που αν κατάλαβα καλώς είναι αυτή η διάσημη που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινώς ,η πρώτη που μαθαίνει ένας τουρίστας και η πρώτη που μαθαίνουμε σε έναν παπαγάλο ή μια μάϊνα και το σχόλιο περί κοσμιότητος. Αφορμή για το σχόλιο είναι μεν το παραπάνω, αλλά όχι και αιτία, είναι κάτι που το παρατηρώ εδώ και καιρό ως πρακτική και γι αυτό λαμβάνω το θάρρος να το επισημάνω.
Είμαι ο πρώτος που θα υποστήριζα την άμεση και χωρίς προειδοποίηση διαγραφή (ούτε καν κάδο) οποιουδήποτε μηνύματος με μη κόσμιο χαρακτήρα. Παρ' όλα αυτά, τον χαρακτήρα δεν τον δίνει η επιλογή μιας λέξης μιας και δεν υπάρχουν κακές λέξεις, αλλά μόνο κακές σκέψεις.
Οποιοσδήποτε ξέρει λίγα Ελληνικά (και μέσα στο φόρουμ αυτό υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι), έχει τη δυνατότητα να γράφει πολύ προσβλητικά μηνύματα με εύσχημο τρόπο και χωρίς να χρησιμοποιήσει καμία από τις «κακές» λέξεις που ως τώρα φιλτράρονται (πχ, μεταφράστε σε απλά Ελληνικά την 2η και 3η κατηγορία πιο πάνω και αναλογιστείτε τις λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω στη θέση αυτών που χρησιμοποίησα).

Θερμή παράκλησις προς τη συντονιστική ομάδα, αν είναι δυνατόν ας αξιολογούνται τα μηνύματα λίγο περισσότερο βάσει του ύφους των και λίγο λιγότερο βάση των λέξεων που χρησιμοποιούν.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 07 Αύγ 2013, 09:46

Ἐγκρίνω καὶ ἐπαυξάνω σχετικὰ μὲ τὴ θέση τοῦ fkol k4. Εἶναι πολὺ εὔκολο νὰ προσβάλεις κάποιον χωρὶς να χρησιμοποιήσεις οὔτε μία λέξη ποὺ θὰ ἔκοβαν τὰ προγράμματα φιλτραρίσματος, τὰ ὁποῖα, εἰρήσθω ἐν παρόδῳ, θὰ ἀφήσουν ἄνετα νὰ περάσει ἕνα «εἶσαι μ@@@@@ς!», ὅταν δηλαδὴ ἡ ἐπίμαχη λέξη ἔχει ἀντικατεστημένα ἕνα ἢ περισσότερα γράμματα μὲ ἐξω-αλφαβητικοὺς χαρακτῆρες. Καὶ στὸ κάτω-κάτω, προτιμῶ νὰ δῶ τὴν ὡς ἄνω λέξη ἀλογόκριτη, παρὰ νὰ διαβάσω ἕνα «κόσμιο» (ὡς πρὸς τὸ λεξιλόγιο) μήνυμα ποὺ νὰ στάζει ρατσισμό, μισαλλοδοξία, φανατισμό καὶ μίσος.
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων