Ουφ... τέλειωσαν !
Πριν κάτσω να γράψω αυτό το post, κατέβαλλα τεράστια προσπάθεια να δω και τα τρία βιντεάκια και με τα πολλά τα κατάφερα.
Ξεκαθαρίζω ότι φυσιολογικώς θα ζητούσα από το διαχειριστή να διαγραφεί αυτό το thread, πρώτον γιατί είναι εντελώς ξένο προς το πνεύμα του φόρουμ και δεύτερον γιατί προσβάλλει βάναυσα την υπόληψη ανθρώπων που έχουν την τεκτονική ή μασονική (επιτέλους είναι με ο και όχι ω) ιδιότητα.
Δε θα το κάνω όμως, πρώτον γιατί δε θέλω να δω στο επόμενο βιντεάκι και ένα εδάφιο που να λέει ότι "οι μασόνοι κατέβασαν ανάρτηση από φόρουμ" (πραγματικά κυκλοφορούν τόσες μπούρδες στο net, που ακόμα κι αν θέλαμε δε θα μπορούσαμε να τις κατεβάσουμε όλες εκτός του ότι βασικώς τις έχουμε χεσμένες, για να το κάνω απλό και κατανοητό).
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα βιντεάκια είναι από μόνα τους τέτοιος αχταρμάς ασυναρτησίας και παντελούς έλλειψης τεκμηρίωσης, που οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος μπορεί να τα αξιολογήσει ανάλογα, τώρα όσον αφορά στους μη νοήμονες δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.
Τέλος πάντων, έτσι απλά ένα-δυο πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση.
Πρώτον ο οφθαλμός με την πυραμίδα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους Illuminati, είναι εν γένει τεκτονικό σύμβολο και ονομάζεται παντεπόπτης οφθαλμός. Συμβολίζει την έννοια του θείου εν γένει, τοποθετείται χρονικά πολύ προγενέστερα από τον Τεκτονισμό και γι αυτό συναντάται και σε ναούς διαφόρων θρησκειών και δογμάτων, όπως η εκκλησία που δείχνει το βιντεάκι, στοιχεία που είτε αγνοεί ο δημιουργός του όντας παντελώς αμόρφωτος, είτε εσκεμμένα αποκρύπτει για να κάνει το βίντεο πιασάρικο.
Δεύτερον παρουσιάζονται ατάκτως μια σειρά από μασονικά σύμβολα, των οποίων ο δημιουργός του βίντεο συνεπαρμένος από την συνομωσιολογία του, δε μας εξηγεί ούτε τη σημασία τους (προφανώς ούτε την ξέρει, ούτε είναι σε θέση να τη φανταστεί) και βέβαια δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο τα προβάλλει (μασονικούς χώρους δείχνει, μασονικά σύμβολα έχουν, αν ήταν σκυλάδικο θα είχαν λουλουδούδες).
Τα φέρετρα τα διασκέδασα τρελλά, τόσο ακριβά, καλοφτιαγμένα, συμπαγή και ευρύχωρα φέρετρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Α, όλα κι όλα, μπορεί να θέλουμε να σας εξοντώσουμε όλους, αλλά δεν είμαστε φτηνιάρηδες, σας έχουμε φτιάξει κάτι φερετράκια μούρλια, να τα 'χει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.
Θα μπορούσα στο "εθνικό κάλεσμα" του τελευταίου (νομίζω) βίντεο να κάτσω να γράφω ώρες για τη συμβολή των μασόνων στην επανάσταση του 1821, και ποιοι από τους πρωτεργάτες της ήταν μασόνοι, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ σοβαρό και δε νομίζω ότι αξίζει στο περιεχόμενο των βίντεο.
Εν πάση περιπτώσει, όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει και τι λέει η άλλη άποψη (γιατί εγώ βαριέμαι απεριόριστα να κάτσω καλοκαιριάτικα να την εκθέσω) μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα
http://www.aasr.gr και αν έχει όρεξη για διάβασμα να βρει τις απαντήσεις του. Έτσι για αλλαγή έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τι λένε οι ίδιοι οι μασόνοι και όχι τι ********* γράφει γι αυτούς ο κάθε άσχετος.
Επίσης, επειδή πολλά λέγονται για το άβατο των μασονικών στοών, μπορώ να σας ενημερώσω ότι δύο φορές το χρόνο, περί τα τέλη Δεκέμβρη και τέλη Ιουνίου, έχουμε "λευκές εορτές", ήτοι γιορτές ανοιχτές για φίλους, οικείους και εν γένει επισκέπτες, οι οποίες όταν λαμβάνουν χώρα εντός των τεκτονικών οικημάτων (ενίοτε πάμε και έξω, πχ σε χώρους δεξιώσεων), δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μπουν και να γνωρίσουν όλους ανεξαιρέτως του χώρους μας και να ζητήσουν εξηγήσεις για οτιδήποτε βλέπουν εκεί, αλλά και τον Τεκτονισμό εν γένει. Εκεί βεβαίως θα δείτε και άπειρους μασόνους για να σας φύγει η ιδέα χεχεχε (όσον αφορά τα φέρετρα στο βίντεο, μη φοβάστε τα έχουμε κρυμμένα στις αποθήκες, θα τα βγάλουμε αφού πρώτα σας εξοντώσουμε). Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας κρατήσει κάπου μια σημείωση και όταν πλησιάζει ο καιρός, μπορεί να μου στείλει ένα pm και αναλαμβάνω από τώρα την υποχρέωση να τον εισάγω και ξεναγήσω στη στοά μας.
Σαν μασόνος διδάσκαλος (master mason για όσους έχουν χαζολογήσει στο net και έχουν συναντήσει την αγγλική ορολογία), οφείλω να σας διευκρινίσω ότι οι δύο παραπάνω προτροπές περί επίσκεψης της ιστοσελίδας μας και συμμετοχής στις λευκές εορτές, σε καμία περίπτωση δεν έχουν το χαρακτήρα προσηλυτισμού, τον οποίο εκτός του ότι απεχθανόμαστε, τον απαγορεύει ρητά και καταστατικά και ο ίδιος ο Τεκτονισμός. Όποιος έρχεται στις τάξεις μας πρέπει να έρχεται αυτοβούλως.
Κάνω τη διευκρίνιση, διότι στην ιστοσελίδα μας υπάρχει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εισδοχής και δε θέλω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να θεωρηθεί ότι σας παραπέμπω εκεί γι αυτό το σκοπό.
Off the record : Άσε που δεν προλαβαίνω να βλέπω υποψήφιους, άμα πλακώσετε εγώ θα πήξω και δεν έχω και πολύ όρεξη...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.