Φωτογραφία 1474 Megapixel !!! (από ορκωμοσία Obama)

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Φωτογραφία 1474 Megapixel !!! (από ορκωμοσία Obama)

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 19 Φεβ 2009, 22:49

kon_nos έγραψε:Εγώ το γυαλί μπροστά από τον Ομπάμα πρόσεξα :mrgreen: Είναι από αυτά που βγάζουν τα λόγια μπροστά;;;

Μπα, μάλλον για αλεξίσφαιρο το κόβω..!
:)
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalakouentin » 19 Φεβ 2009, 23:30

Rofl. giannis12a όχι το νέγρος δεν είναι "το επίσημο που χρησιμοποιείς ευγενικά". Το να πεις τον άλλο nigger (στο Λονδίνο τουλάχιστον που έχω προσωπικές εμπειρίες) είναι το λιγότερο αφορμή για καυγά.
Επίσης το "έγχρωμος"/colored θεωρείτε αγενές (και ηλίθιο) (και σωστά). Εγώ πάντα αναφέρομαι με τους γνωστούς μου black,white (ΟΚ για τους κινέζους λες Asian) και όλοι είναι ΟΚ. Μην κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Το γυαλί είναι το autocue. :P Απλά βλέπει τα λόγια που διαβάζει εκεί.
Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780
kalakouentin
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannis12a » 20 Φεβ 2009, 19:41

Πολύ θέμα το κάναμε και δεν αξίζει. Εξάλλου αυτοί , έχουν γίνει χειρότεροι ρατσιστές πλέον, ειδικά άν δεις βίντεο ραπ.

τεσπα, η φωτό είναι άπαιχτη, λίγο ακόμη να βλέπαμε και το κείμενο του ωτοκιού και τι άλλο. Εκεί να μπορέσεις να το χακέψεις το σύστημα και να λέει άλλ' αντι άλλων. Ούτως ή άλλως, άλλα λένε και άλλα κάνουν.

ΆΛΛΑ ΝΤΑ ΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ.. πόσες φορές χρειάστηκε να πως το άλλα :lol:
Εικόνα
το link παραπέμπει σε ανθρωπιστικού περιεχομένου σελίδα
pleiades place
Γνώσεις ⇛ Linux: Είμαι Χάκερ ┃ Προγραμματισμός: Όχι δεν προγραμματίζω ποτέ τίποτα, τ' αφήνω όλα στην τύχη ┃ Αγγλικά: Γαλλικά/Χορός/Πιάνο
Άβαταρ μέλους
giannis12a
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων