Δεν το έχω μελετήσει, αλλά ευκαιρία να ασχοληθώ.
@greatst
Μόνο σε ιδιωτικά ιδρύματα για την ώρα, και το ακόμα χειρότερο, εργαζόμαστε πάνω σε κλειστό λογισμικό. Ο μοντελιστής δεν ήταν και πολύ θετικός στην ιδέα να υιοθετήσει Blender αντί του 3DS Max,
Συντονιστής: konnn

kon_nos έγραψε:...
@greatst
Μόνο σε ιδιωτικά ιδρύματα για την ώρα, και το ακόμα χειρότερο, εργαζόμαστε πάνω σε κλειστό λογισμικό. Ο μοντελιστής δεν ήταν και πολύ θετικός στην ιδέα να υιοθετήσει Blender αντί του 3DS Max,και ούτε λέξη για Gimp. Photoshop και τέλος.

Epirotes έγραψε:Γειά χαραντάν, Μόρτισσες και Μόρτες!![]()
![]()
![]()
![]()
Μου κόλλησε που λέτε το τσιμπούρι με το Ουμπούντου ο κολλητός μου, το καρντάσι, πριν από ένα χρόνο. Το Ουμπούντου είναι μακράν το καλύτερο λειτουργικό σε σύγκριση με ΧΡ Προ και Βίστα (Σβήστα, γράψε λάθως, άσε πονεμένη ιστορία σου λέω, λάγκ κυρίως τρομερό, άστα να πάνε σου λέω). Κατέληξα μετά από ένα χρόνο με σύστημα τριπλής εκκίνησης, στο συμπέρασμα ότι τα (Σ)Βήστα μου είναι άχρηστα παρότι 64μπιτα). Το μόνο που με κρατάει στα ΧΡ ακόμα είναι τα παιχνίδια και η κάμερά μου που δεν δουλεύει στα Ουμπούντου λόγω USB σύνδεσης. Τέσπα πονεμένες ιστορίες, αλλά ...
Περί wine και winehq, μερικά πράγματα δουλεύουν, άλλα όχι, ολίγον αλαλούμ κατάσταση και θέλει πολύ έρευνα και σωστό στήσιμο. Έχω ένα παιχνίδι που παίζει τέλεια (το Neverwinter Nights συν επεκτάσεις), αφού κατέβασα σχεδόν ολόκληρο DVD και παιδεύτηκα κάπως να το στήσω σωστά. Το μέλλον είναι ρόδινο και μην ξεχνάτε Ubuntu rocks! (Τι κάνει το Ουμπούντου; Κουνάει;) Πετάει, κολλάει καλύτερα, μάλλον. Αυτά!

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |