help me......italy

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

help me......italy

Δημοσίευσηαπό darkaccess » 11 Μάιος 2009, 13:01

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα παρά πολύ γιατί ψάχνω εδω και καιρό και δεν μπορώ να βρω κάτι.......λοιπόν είμαι στην Ιταλία και θέλω να πάω σε κάποιο πανεπιστήμιο η κάποια σχολή εδω αλλά όλοι μου ζητανε να δώσω εξετάσεις στα μαθήματα του λυκείου και κάτι τέτοιες μαλακιές.....θέλω να πάω πληροφορική και μετά τα 2 χρόνια προγραμματιστής.....και θέλω να μου πείτε αν κάποιος φίλος σας οι εσείς οι ίδιοι έχετε πάει η έχετε ακούσει κάτι έστω κάποιο site που να μου λέει για κάποια σχολή.....δηλαδή θέλω κάποια δευτεροβάθμια στην Ιταλία για να κάνω τα χαρτιά χωρίς να μου ζητήσουν εξετάσεις......Η κάποιο ινστιτούτο σε οποιαδήποτε πόλη η και κάποια ιδιωτική σχολή αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο από το πανεπιστήμιο γιατί αυτά τα έχω βρει......σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.....
Desktop : Ubuntu 10.04┃Linux: Μέτριο ας πουμε ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Ελάχιστα
Λειτουργικό:Ubuntu Karmic Koala 9.10 and Windows 7 Ultimate
Προδιαγραφές:Core 2 duo 6600 @ 2.40Ghz│nVidia 7600GS │Realtek Ltd. RTL8111/8168 /5.1 │Samsung S.M. 731bf
Laptop: Acer Aspire 1642 ubuntu 8.10 │Extensa 5220 xp │Aspire 8920G win 7 │Aspire 5610 ubuntu 8.10 │Aspire one D150 xp / ubuntu 8.10 │Acer Aspire 1410 ubuntu 10.04 and Windows 7 Ultimate
Άβαταρ μέλους
darkaccess
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων