Νέα, καταστροφές, φθορά, τραγωδίες και προβλήματα

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Νέα, καταστροφές, φθορά, τραγωδίες και προβλήματα

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 17 Αύγ 2009, 21:23

Ουσιαστικά θα ενώσουμε τον μικρόκοσμο μας στον οποίο δεχόμαστε καθημερινά νέες πληροφορίες, είναι ένα θέμα στο οποίο μπορούμε κάνουμε ανταλλαγή πληροφοριών και να συζητήσουμε άφοβα. Σε αυτό το θέμα μπορούμε να παραθέτουμε συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες, εικόνες, βίντεο κτλ. περί καταστροφών και προβλημάτων. Βλέπουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε που οδεύει η ανθρωπότητα. Νέα από όλο τον κόσμο, γεγονότα που έγιναν στο παρελθών και άλλα που εξελίσσονται τώρα... μαζεμένα από τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας Ubuntu εδώ στο φόρουμ.

Αρχικά ξεκινάω εγώ παραθέτοντας μερικούς συνδέσμους με πληροφορίες:
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Νέα, καταστροφές, φθορά, τραγωδίες και προβλήματα

Δημοσίευσηαπό vista killer » 17 Αύγ 2009, 21:41

Δεν ξέρω είναι αποψή μου αυτή αλλά έχω την εντύπωση ότι ένα τέτοιο θέμα δεν χρειάζετε σε αυτό το forum. Αν και σε εκτιμώ αρκετά για τα post που κάνεις καθημερινά και για την συμμετοχή σου σε αυτό το forum.
Είμαι αντίθετος προς την σύγχρονη τρομολαγνία που υπάρχει και που την καταναλώνουμε καθημερινά σε εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά και γενικά είναι τρόπος ζωής στην εποχή μας.
Βλέπω την δυστυχία και την μαθαίνω καθημερινά αλλά προσπαθώ να μην την αναπαράγω και να την διαδίδω.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Re: Νέα, καταστροφές, φθορά, τραγωδίες και προβλήματα

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 17 Αύγ 2009, 21:51

vista killer δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό που υπάρχει ένα τέτοιο θέμα προσωπικά. Σίγουρα άλλοι αποφεύγουν να διαδίδουν πληροφορίες που το περιεχόμενο τους έχει δυστυχία και δεν θέλουν να σκέφτονται καν τέτοια πράγματα (όχι ότι είναι αναίσθητοι), θεωρώ όμως ότι υπάρχει και η αντίθετη πλευρά... οι άνθρωποι που θέλουν να λύσουν προβλήματα να επεξεργαστούν καταστάσεις... μέχρι να καταλήξουν στην πρόοδο και μακάρι αυτή η δυστυχία να εξαλειφθεί. Το παρόν θέμα ναι μεν είναι για ανταλλαγή πληροφοριών και ενημέρωσης, αλλά όταν τέτοια πράγματα πηγαίνουν στα αυτιά δημιουργικών ανθρώπων, ενός συνειδητοποιημένου κοινού που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο του... αυτές οι πληροφορίες δυστυχίας μπορεί να βγουν σε καλό. Με την έννοια ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια βλέποντας αυτή την κατάντια.

Ναι.. να έχουμε τρόπους για να διασκεδάζουμε και να ψυχαγωγούμαστε, να έχουμε συζητήσεις που το περιεχόμενο τους έχουν ως χαρακτήρα τον χαβαλέ. Να έχουμε όλα τα καλά... αλλά έστω και για λίγο δεν νομίζω να πειράζει αν συζητήσουμε-ενημερωθούμε για κάποια σοβαρά θέματα που μόνο ένα ή δύο ανθρώπους δεν αφορούν... αλλά όλη την ανθρωπότητα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων