Ποιος είναι τρομοκράτης

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ποιο είναι τρομοκράτης

Δημοσίευσηαπό panligo » 16 Σεπ 2009, 14:49

pc_magas:
Δεν θέλω να φανώ παράξενος, περίεργος και ενοχλητικός.....ΕΊΜΑΙ, αλλά αυτό το "ς" που λείπει από τον τίτλο γιατί δεν το βάζεις τόσο καιρό;
Φοβάσαι μην σε..... ματιάσουν; :lol: :lol: :lol:
Διορθωσέ το αν μπορείς για σαν τελειομανής που είμαι όσο το βλέπω σπάνε τα νεύρα μου... :crazy: :crazy:
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Re: Ποιο είναι τρομοκράτης

Δημοσίευσηαπό nikosal » 16 Σεπ 2009, 18:52

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα, μια μόνιμη απορία μου, off topic, αλλά παραδόξως και on topic: Ο firefox έχει ένα καλό ελληνικό διορθωτή, που επιλέγουμε να υπογραμμίζει με κόκκινη γραμμή τα ορθογραφικά και με ένα δεξί κλικ, τσακ, τα διορθώνει. Ίσως τα πιο νέα παιδιά δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά όπως και του Παν., τα μάτια μου κολλάνε σε λάθη όπως «σκοτοθούν», «τρομόκρατεί», «ψωφίσω», «ιδιοτικά» κλπ. με αποτέλεσμα να γίνεται η ανάγνωση δυσάρεστη και να χάνω το επίκεντρο του μηνύματος. Αναρωτιέμαι βρε παιδιά (pc magas, ark@s), γιατί δεν ενεργοποιείτε αυτό το διορθωτή; Αφού πραγματικά, μιλάμε για ελάχιστο κόπο...!
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Re: Ποιος είναι τρομοκράτης

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 17 Σεπ 2009, 20:40

Ο διορθοτης ενεργοποιημενος ειναι η σχεση μου με το πληκτολόγιο δεν τα πάει καλα
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mrjack » 17 Σεπ 2009, 20:57

Αν καποιος δεν ακολουθει την σωστη ορθογραφια για τους δικους του x,y λογους δεν σημαινει οτι ειναι δυναναγνωστα τα μηνυματα.

Ακολουθει επικινδυνη διαφημιση :
greeklish 8-)
Άβαταρ μέλους
mrjack
seniorTUX
seniorTUX

IRC: mrjack
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 18 Σεπ 2009, 10:25

mrjack έγραψε:Αν καποιος δεν ακολουθει την σωστη ορθογραφια για τους δικους του x,y λογους δεν σημαινει οτι ειναι δυναναγνωστα τα μηνυματα.

greeklish 8-)

Ή αλλιώς, η ανορθογραφία ως άποψη...

Ας μην ξεχνάμε ότι το έκανε και ο Μποστ (ο παλιός καλός Μποστ) κάποτε, και σε πιο σκληρούς με τα λεξιλογικά πειράματα καιρούς...

Βέβαια, δυσανάγνωστα είναι τα μηνύματα ούτε λόγος περί αυτού, αλλά και οι απόψεις σεβαστές...
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mrjack » 18 Σεπ 2009, 14:13

kzlazy έγραψε:
mrjack έγραψε:Αν καποιος δεν ακολουθει την σωστη ορθογραφια για τους δικους του x,y λογους δεν σημαινει οτι ειναι δυναναγνωστα τα μηνυματα.

greeklish 8-)

Ή αλλιώς, η ανορθογραφία ως άποψη...

Ας μην ξεχνάμε ότι το έκανε και ο Μποστ (ο παλιός καλός Μποστ) κάποτε, και σε πιο σκληρούς με τα λεξιλογικά πειράματα καιρούς...

Βέβαια, δυσανάγνωστα είναι τα μηνύματα ούτε λόγος περί αυτού, αλλά και οι απόψεις σεβαστές...

Προφανως δεν ειναι αποψη.

Αν καποιος σου γραψει το "συζητηση", ως "Συζητιση" θα γινει δυσαναγνωστο το μηνυμα ;
Κολοκυθοπιτα.
Άβαταρ μέλους
mrjack
seniorTUX
seniorTUX

IRC: mrjack
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 18 Σεπ 2009, 15:08

pc_magas έγραψε:Πλην 8 χρόνια και 4 μέρες 2 αεροπλάνα έπεσαν πάνω στο Empire State Building και ακόμα ένα στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Κια τώρα αναπωτιέμαι ποιοι έιναι τρομοκράτες τα "πλημένα" άτομα που για θρησκευτικούς λόγους φανατίζονται απο μωρά και πάνε να σκοτοθούν ή οι δημοσιογραφοι και ειδηκά της τηλεόρασης όπου προσπαθούν για λίγα ποσοστά τηλεθέασης να μεγαλοποιούν και τραγικοποιούν τα γεγονότα γεμίζοντας μας καθημερινά φόβο;
Εξάλου κάποια συμφέροντα βρίσκονται πίσω απο το φανατισμό των ατόμων αυτών.

Καταρχήν δεν χτυπήθηκε το Empire State Building τότε, αλλά οι δίδυμοι πύργοι του Word Trade Center. Και κατά την γνώμη μου μπερδεύεις και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Δεν είδαμε ακόμα κάποιον να χάνει την ζωή του λόγω της -κατά την γνώμη σου- δημοσιογραφικής τρομοκρατίας. Όσο για τον υπαινιγμό σου ότι οι δημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες (έτσι ερμηνεύω εγώ τα συμφέροντα παραπάνω) βρίσκονται πίσω από τον φανατισμό των πραγματικών τρομοκρατών, είναι απλά αστείος κι αστήρικτος.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 18 Σεπ 2009, 16:02

έγραψε: Αν καποιος σου γραψει το "συζητηση", ως "Συζητιση" θα γινει δυσαναγνωστο το μηνυμα ;
Κολοκυθοπιτα.

Χμ... μη σου κάνει εντύπωση. Ισχύει για αρκετό κόσμο, ιδιαίτερα για εκείνον που διαβάζει πολύ, είναι εξοικειωμένος με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη κλπ. Ένα κείμενο που παρεκκλίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο του αποσπά την προσοχή.

Πρόταση: Ας αφήσουμε το θέμα της ορθογραφίας (και δική μου ευθύνη που συνέχισα το σχετικό σχόλιο για τον τίτλο) και ας μείνουμε on topic, χωρίς χαρακτηρισμούς.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 18 Σεπ 2009, 19:37

1ον Σωστός γιατι παρεκλιναμε
2ον
έγραψε:
Καταρχήν δεν χτυπήθηκε το Empire State Building τότε, αλλά οι δίδυμοι πύργοι του Word Trade Center. Και κατά την γνώμη μου μπερδεύεις και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Δεν είδαμε ακόμα κάποιον να χάνει την ζωή του λόγω της -κατά την γνώμη σου- δημοσιογραφικής τρομοκρατίας. Όσο για τον υπαινιγμό σου ότι οι δημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες (έτσι ερμηνεύω εγώ τα συμφέροντα παραπάνω) βρίσκονται πίσω από τον φανατισμό των πραγματικών τρομοκρατών, είναι απλά αστείος κι αστήρικ

Ναι αλλά όπως τα τραγικοποιούν τρομοκρατούν τον κοσμο σε καθημερινή βάση χωρίς να το σκοτόνουν γεμίζοντας με φόβο κυρίως τους ηλικιςμένους που δεν είναι και λίγοι στην Ελλάδα
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων