από st2 » 20 Αύγ 2010, 10:20
πολυ γελιο
προχτες που παιζαμε εξω μονακι ετσι αρπαχτηκαν 2 παιδια και εγινε το χαος πλακωθηκαν και οι αλλοι απο την αλλη μπασκετα χαχα
σοβαρα τωρα ο τεοντοσιτς απλα δεν την παλευει
δεν ξερω τι γινεται αλλα οι περισσοτερες μανουρες γινονται με αυτον (απο την καριερα του στον ολυμπιακο κρινω κυριως)
επειδη εχω παιξει μπασκετ ειναι καποιοι παιχτες οι οποιοι εχουν μια σταση μεσα στο γηπεδο που απλα σε προκαλει να πλακωθειτε
δεν ξερω τι παιζει με το παλικαρι γιατι ειναι καλος παιχτης(τα σουτ εκτος ισορροπιας που βαζει δεν πρεπει να τα κανει αλλος στην ευρωπη-ισως ο ναβαρο αλλα σε λιγο μικροτερο βαθμο)
απαλευτος
κανονικα τωρα θα επρεπε να τιμωρηθουν
τεοντοσιτς φωτσης σχορτσιανιτης κεσελι κρσιτς Τσαρτσαρής και καποιος σερβος ακομα ο οποιος ριχνει μπουνιες μαζι με τον κρσιτς στον σχορτσιανιτη απο πισω οταν εκεινος δερνει καποιον που εχει πεσει κατω αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι (μαλλον ο μπιελιτσα)
και καλουμε στην θεση τους στην εθνικη ελλαδος κουφο, μπαινει ο παπανικολαου που ηταν για κοψιμο, μαυροειδη που εκανε σουπερ χρονια στο μαρουσι και τον Μαϊκ Ζαμπιδη και ειμαστε κομπλε
Με εκευριζει το GNU/LInux γιατι 1.δεν το ξερω2.δεν εχει τις εφαρμογες που θελω3.εχω πολλες αποριες
1.Ποιος τα ξερει ολά?2.Με λιγη υπομονη θα τις βρουμε ή θα τις φτιαξουμε3.Γι`αυτό είμαι μέλος και σ`αύτο το forum
Από προγραμματισμό δεν ξερω τιποτα