Apopas έγραψε:Άξιους τους έχω να βάλουν και θρησκευτικά στη θέση της...
Θρησκευτικα εχει!...
Στα σοβαρα τωρα... Θελουν λεει το Νεο Λυκειο να ειναι στα προτυπα του International Baccalaureate (IB)...
Σιγα να μην φτασουν στο επιπεδο του ΙΒ!... Το παιρνει ο γιος μου και
το καλοκαιρι ειχε 4 βδομαδες (κατα μεσον ορο 10ωρη) δουλεια, καθημερινες και Κυριακες! Επειδη τον παρσκολουθουσα σε Μαθηματικα/Φυσικη, τα θεματα που επρεπε να δουλεψουν σε καναν να σου φυγει η μαγκια! 70 ωρες την εβδομαδα! Εδω ημουν και το ειδα!
Αν τα δωσουν στα δικα μας τα παιδοπουλα, θα δεις καταληψεις καλοκαιριατικα!!... Για να βελτιωθει το επιπεδο σπουδων παντα!
Και ναι, στο IB τα μαθηματα Πληροφορικης ειναι επιλεγομενα και δυστυχως το σχολειο του γιου μου δεν τα προσφερει, μαλλον γιατι οι καθηγητες πρεπει να ειναι πιστοποιημενοι και αυτοι δεν... Ξερω ομως αλλο διεθνες σχολειο που τα προσφερει.
Οποτε με βλεπω να ξεκιναω να μαθω Python στα γεραματα, για να τον βοηθησω του χρονου το καλοκαιρι να ξερει τα βασικα μιας γλωσσας προγραμματισμου, πριν παει Πανεπιστημιο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279