Το Μνημόνιο (Εσυ ξέρεις τι λεει?)

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Το Μνημόνιο (Εσυ ξέρεις τι λεει?)

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 23 Φεβ 2011, 13:53

έγραψε:Αυτή είναι η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!

Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται
να την ακούσετε από τους «έγκυρους» ή τα....

μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από...Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες...
Διότι και Νου έχουμε, και κρίση.
Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω Facebook
αλλά και απλών λογαριασμών (Hotmail, googlemail) με την συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι
και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.
Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας
πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ' δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'.

Εμείς ' οι άνθρωποι του μόχθου ' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε
στα χέρια μας το επαίσχυντο συμφωνητικό και μπορούμε να κρίνουμε τι σημαίνει σωτήρια
της πατρίδος και όχι ξεπούλημα.

έγραψε:Έχουμε και λέμε λοιπόν...

---σελ.119-

ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.

Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ .1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

---σελ΄121.παραγρ.5

Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.
6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Συνεχίζεται εδω : http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_403.html

Το Μνημόνιο θα το βρείτε ΕΔΩ : http://rapidshare.com/#!download|893tg| ... F.pdf|1260

Θεώρησα απαραίτητο να το ποστάρω αφου το "ανακάλυψα" . Το ξέρω θα υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις- σχόλια . Η αλήθεια όμως ειναι πικρή!!!! :(

Αποψη μου , περα απο κομματικά κλπ κλπ . Πιστευω οτι υπήρχε άλλος τρόπος αλλα είναι στη μέση τα συμφέροντα !!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: Το Μνημόνιο (Εσυ ξέρεις τι λεει?)

Δημοσίευσηαπό prov83 » 23 Φεβ 2011, 14:21

Μπράβο Aldaperan,
Το έψαχνα αρκετό καιρό.
Ντροπή τους που το έχουν αποκρύψει τόσο καιρό πολιτικοί(όλων των κομμάτων), και τα φερέφωνα τους οι δημοσιογράφοι.
Ασ ελπίσουμε να μην ακυρώσουν οι βαλτοι ανά τα μέσα την γνησιότητα του.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 14:27

ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα και ουτε προκειται και ποτε..... να το διαβασουν αυτο οσοι εξυπνοι τους ψηφιζουν κατα καιρους. ;p
εγω υποσυνειδητα εστω τα γνωριζα ολα αυτα για αυτο δεν προκειται ποτε να τους ψηφισω.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό prov83 » 23 Φεβ 2011, 14:56

@Star_Light,
με κάθε σεβασμό, δε έχει σχέση με το τι έκανες εσύ ή εγώ στο παρελθόν, αλλά με το τι θα κάνουμε στο μέλλον. Δεν είναι πρέπον να είμαστε ανίδεοι.
Off topic:
Όσων αφορά την ψήφο μας τώρα, πήγε στράφι, γιάτι κάνενα κόμμα δεν μας είπε τι λέει αυτό το μνημόνιο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 23 Φεβ 2011, 14:57

Star_Light έγραψε:ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα και ουτε προκειται και ποτε..... να το διαβασουν αυτο οσοι εξυπνοι τους ψηφιζουν κατα καιρους. ;p
εγω υποσυνειδητα εστω τα γνωριζα ολα αυτα για αυτο δεν προκειται ποτε να τους ψηφισω.

Δεν μας λες ομως ποιον ψηφισες να κανουμε και εμεις την κριτικη για το ποσο εξυπνος εισαι εσυ!
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 14:58

kriti έγραψε:
Star_Light έγραψε:ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα και ουτε προκειται και ποτε..... να το διαβασουν αυτο οσοι εξυπνοι τους ψηφιζουν κατα καιρους. ;p

Δεν μας λες ομως ποιον ψηφισες να κανουμε και εμεις την κριτικη για το ποσο εξυπνος εισαι εσυ!

ΚΚΕ για να μην υπαρξει αυτοδυναμια σε οποιον βγει....

Στις επομενες θα ψηφισω Λεβεντη ομως.... σε πιο προηγουμενες ειχα ψηφισει οικολογους

@prov83 αντε και πες οτι εμαθες..... τι μπορεις να κανεις?
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 23 Φεβ 2011, 15:06

prov83 έγραψε:@Star_Light,
με κάθε σεβασμό, δε έχει σχέση με το τι έκανες εσύ ή εγώ στο παρελθόν, αλλά με το τι θα κάνουμε στο μέλλον. Δεν είναι πρέπον να είμαστε ανίδεοι.
Off topic:
Όσων αφορά την ψήφο μας τώρα, πήγε στράφι, γιάτι κάνενα κόμμα δεν μας είπε τι λέει αυτό το μνημόνιο.

εγω αναρωτιέμαι αν και η κυβερνηση ηξερε τι ψηφιζε...ηξερε τι ελεγε το μνημονιο οταν το υπεγραφαν αραγε? ή ηταν κομματικη γραμμη? Φιλοσοφικα ερωτηματα!!

Εγω ξέρω οτι η γεννιά η δικη μου που ειμαι τωρα 23 χρονων καθως και οι μετεπειτα γεννιες θα υποφέρουν , θα ζησουμε στιγμες ασχημες και κατοχής για τα λάθη των προγενεστερων!!

Απο το μνημονιο δε θα βγουμε ποτε νομιζω και αυτο γιατί κρυβονται πολλά συμφεροντα απο πισω . Ολα τα κρατη εχουν συμφερον απο τη χρεωκοπια της Ελλάδας !! Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει στο προσκηνιο ενας ηγέτης με πηγμη να υποστηριξει τα ελληνικα συμφέροντα!! Αλλα που θα παει θα γεννηθει!!!!

Εναν ΗΓΕΤΗ θελουμε . ΟΡΑΜΑ θελουμε !!!
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 15:14

Θεματα που δεν μπορω να λυσω δεν τα ακουμπαω.....

Και δεν μπορω να τα λυσω οχι επειδη ειμαι ανικανος αλλα επειδη εμπλεκονται πολλοι αλλοι

οι οποιοι αποκρυπτουν την ριζα. Το προβλημα το κτυπας στην ριζα για να εξαφανισθει για παντα.

ΓΝωμη μου ειναι ο καθενας να βρει τυπους που συνεργαζονται και να δουλεψει μαζι τους να προσφερει και να παρει.... παραλληλα να παρει και οσα περισσοτερα

εφοδια μπορει με δικια του προσωπικη σκληρη δουλεια αφηνοντας στην ακρη τα κουτσομπολια και τα ρουσφετια για να γινει πραγματικα ισχυροτερος ... Μεταξυ μας ουτε στον κλαδο της πληροφορικης υπαρχει αλληλεγγυη... τους λες οτι εχεις λινουξ

και σου λενε χεστηκαμε λογω κομπλεξ της ασχετοσυνης η της τεμπελιας τους.... εφοσον ολοι δουλευουν με γουιντοους και εσυ πρεπει με αυτα να δουλευεις

για να εισαι συμβατος.... ΕΓω με τετοιους συναδελφους δεν θα συνεργαστω κτλπ... καπως ετσι παει και στην πολιτικη... η πολιτικη ειναι βρωμικο παιχνιδι... δεν θελω να συμμετασχω.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 23 Φεβ 2011, 15:22

Star_Light έγραψε: ΕΓω με τετοιους συναδελφους δεν θα συνεργαστω κτλπ... καπως ετσι παει και στην πολιτικη... η πολιτικη ειναι βρωμικο παιχνιδι... δεν θελω να συμμετασχω.

Kανεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ . Η αδιαφορία ειναι το χειρότερο πράγμα στην εποχή μας !!! Ειναι καταστροφικό πράγμα

Καλως ή κακως φτάσαμε στο σημειο που φτάσαμε . Τωρα χρειαζόμαστε όλους τους πόρους και το δυναμικό της χώρας για να ανακάμψουμε. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά μένουν στο περιθώριο και δεν προβάλλονται , τους κρύβουν τα συμφεροντα της πολιτικης

Χρεος μας ειναι να βγουμε στην επιφάνεια!!!
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 15:24

ALdaperan έγραψε:
Star_Light έγραψε: ΕΓω με τετοιους συναδελφους δεν θα συνεργαστω κτλπ... καπως ετσι παει και στην πολιτικη... η πολιτικη ειναι βρωμικο παιχνιδι... δεν θελω να συμμετασχω.

Kανεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ . Η αδιαφορία ειναι το χειρότερο πράγμα στην εποχή μας !!! Ειναι καταστροφικό πράγμα

Καλως ή κακως φτάσαμε στο σημειο που φτάσαμε . Τωρα χρειαζόμαστε όλους τους πόρους και το δυναμικό της χώρας για να ανακάμψουμε. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά μένουν στο περιθώριο και δεν προβάλλονται , τους κρύβουν τα συμφεροντα της πολιτικης

Χρεος μας ειναι να βγουμε στην επιφάνεια!!!

μπορει να χεις και δικιο..... αλλα την αδιαφορια την χρησιμοποιεις οταν ξερεις πως οι προσπαθειες σου θα πανε στον βροντο.... αν ειναι να μιλας και να μην λαμβανεσαι υποψιν ποιο το νοημα? Συζητας με καποιον του λες οκ εχω βρει το σωστο αν θες καντο να μην χανουμε και χρονο και παει και κανει τα δικα του μετα ρε φιλε...
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 23 Φεβ 2011, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων