Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε το Ubuntu να είναι πιο φιλικό στο μέσο χρήστη ;
Μια απλή και όμορφη ερωτηση του simosx απο εδω λινκ viewtopic.php?f=7&t=21946&start=50
Συντονιστής: konnn

dubuntu έγραψε:θα επαναλαβω οτι δεν πολυπιστευω τις δημοσκοπησεις.Κατα την γνωμη μου πεφτει χρηματοδοτηση απο εταιρειες (google apple microsoft ) κ δεν βγαζεις ακρη .

Dimitrios.gr έγραψε:
3) Μια συνήθεια στο χρήστη δεν χάνεται εύκολα όταν δεν το έμαθε και εύκολα οπότε δεν πρώκετιαι να το αλλάξει και εύκολα ....

adem1 έγραψε:
Εγώ πάντως έδωσα στον αδερφό μου (o οποίος δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ παράθυρα και γενικά υπολογιστή) ένα λαπτοπάκι που τρέχει Ubuntu 11.04 και δεν τον έχει δυσκολέψει καθόλου. Οπότε ναι, κατά μεγάλο βαθμό ισχύει ότι είναι θέμα συνήθειας.

adem1 έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε:
3) Μια συνήθεια στο χρήστη δεν χάνεται εύκολα όταν δεν το έμαθε και εύκολα οπότε δεν πρώκετιαι να το αλλάξει και εύκολα ....
Εγώ πάντως έδωσα στον αδερφό μου (o οποίος δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ παράθυρα και γενικά υπολογιστή) ένα λαπτοπάκι που τρέχει Ubuntu 11.04 και δεν τον έχει δυσκολέψει καθόλου. Οπότε ναι, κατά μεγάλο βαθμό ισχύει ότι είναι θέμα συνήθειας.

Dimitrios.gr έγραψε:
ίσως εδώ να οφείλεται και η μεγάλη πτώση στο ubuntu που είπε ο simosx σε άλλο post ....

simosx έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε:
ίσως εδώ να οφείλεται και η μεγάλη πτώση στο ubuntu που είπε ο simosx σε άλλο post ....
Δεν είναι πρώτη Ubuntu αλλά μάλλον
1. πτώση γενικά του Linux (το statcounter δε διαχωρίζει διανομές)
2. κάποιο προσωρινό σφάλμα στο statcounter.com
3. αυξήθηκαν οι χρήστες Windows πιο γρήγορα από του Linux, οπότε το ποσοστό Linux μικραίνει.