chazisop έγραψε:Διαφωνώ τελείως με την άποψη που λέει πως ο απλός user πρέπει να ξέρει υπολογιστικές έννοιες... Αν δηλαδή θέλω να αγοράσω μια σκούπα .... πρέπει να μάθω πως λειτουργεί ?
Το θέμα με αυτά τα περιστατικά είναι ότι η νοοτροπία είναι ότι το σωστό είναι έτσι όπως το κάνει η Microsoft και αν κάτι είναι διαφορετικό ή αλλού , τότε είναι λάθος . Πχ στα Windows αν δε μπορούσε να μπει στο Internet δε θα καλούσε τον ISP της ? Γιατί δε το έκανε ? Αν στα Windows δεν είχε εγκατεστημένα τα Office ή δεν λειτουργούσαν για κάποιο λόγο δε θα επικοινωνούσε με τη Microsoft ή με τον OEM από τον οποίο αγόρασε τον υπολογιστή .
Το φταίξιμο είναι της κυρίας.. γιατί όπως είπα και πριν , αν δεν ήξερα να λειτουργούσα τη σκούπα μου ή χαλούσε. πρώτα θα κοιτούσα το manual , μετά θα πήγαινα εκεί που την αγόρασα και μετά θα επικοινωνούσα με το κατασκευαστή. Δε μπορώ καν να καταλάβω πως αυτό το πράγμα είναι είδηση για υπολογιστές . Αν μιλούσαμε για τη πτώση του IQ παγκοσμίως, ας το βάζανε.
Ναι εάν το αγοράζεις πρέπει να μάθεις να το λειτουργείς , δηλαδή εάν πάρεις αυτοκίνητο δεν θα μάθεις να το οδηγείς ? η επειδή τράκαρες και δεν πήρες την στροφή σωστά θα το ρίξεις στο κατασκευαστεί του αυτοκινήτου ?
Τι κάνει η εταιρία του Μικρομα... είναι όχι απλός λάθος είναι παράνομο , δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να αγοράζεις προϊόν απο την στιγμή που δεν το ζήτησε , το εάν αυτό δεν τηρείται ούτε καν στην Ευρώπη εδώ είναι πάλι παράνομο , καταναλωτής έχει δικαίωμα να επιλέξει να το πάρει η όχι .
Και εάν δεν θα μπορούσε να μπει στο Ίντερνετ με τα παράθυρα θα έπαιρνε το cd που τις δώσανε , το ότι εταιρία δεν τις έδωσε οδηγίες πως να το κάνει χωρίς cd εδώ είναι πάλι παράνομο .
Δεν μπορείς να μην παρέχεις support από την στιγμή που είναι πελάτης σου , και δεν νομίζω ότι γράφει κάπου στο συμβόλαιο ότι παρέχουμε support μόνο για παράθυρα .
Για δείτε τα συμβόλαια που έχουμε εάν γράφει κάπου ότι μόνο για τα παράθυρα , δεν θα το βρείτε , άρα ακόμα και εδώ πρέπει να κόψουν το λαιμό τους και να σου δώσουν την λύση και είναι δικό τους πρόβλημα όχι δικό σας .
Δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να έχει λογισμικό που το ξέρουν , πρέπει να ξέρουν και για το άλλο , και εάν κάνεις τώρα έτσι για πλάκα τηλέφωνο ότι έχεις πρόβλημα με Λίνουξ και δεν σου δώσουν support σε Χ εταιρία εδώ να δεις τι μπορείς μετά να τους κάνεις επειδή δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να έχεις το Χ λογισμικό .
Αυτά .
Υ.Γ. Το ότι η "κυρία" είναι λίγο στον κόσμο τις είναι άλλο καπέλο , είναι στο κάτω κάτω το θύμα του γενικότερου προβλήματος και το εάν δεν μπορούσε να το χειριστεί εδώ είναι και το θέμα πόσο σου κόβει , εγώ έχω βάλει σε πολλές κοπέλες Λίνουξ και μία χαρά τα βρήκανε χωρίς μεγάλα προβλήματα , και μόνο που δεν έχουν πρόβλημα με διάφορα ζουζούνια αυτό είναι καλό , και μου λένε τώρα κάθομαι δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά πλέων .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr