1 Ιουλίου,τέλος το κάπνισμα???????

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

1 Ιουλίου,τέλος το κάπνισμα???????

Δημοσίευσηαπό Mokou » 04 Ιουν 2009, 21:33

Η 1η Ιουλίου έχει στιγματιστεί γιατί είναι η μέρα που θα απαγορευτεί το κάπνισμα από καφετέριες,μπαρ κτλπ.Άραγε αυτό το μέτρο θα κάνει καλό στους Έλληνες ή όχι????Σκεφτείτε μια υπέροχη μέρα ,απόγευμα και να είστε σε μια καφετέρια με την παρέα σας και να σας πνίγει ο καπνός του διπλανού,δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα αλλά από ότι φαίνεται ούτε και τώρα γιατί ο νόμος αναγκάζει τους καταστηματάρχες με μαγαζί από 70τμ και κάτω να το κάνουν μόνο για καπνίζοντες καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων που πάνε σε μία καφετέρια ,μπαρ κτλπ καπνίζουν.Δηλαδή εμείς που δεν καπνίζουμε θα πρέπει να ψάξουμε τις καφετέριες πάνω από 70 τμ που θα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας ήσυχα και ωραία.Το πρόβλημα όμως είναι μόνο στο παθητικό κάπνισμα????Εγώ λέω όχι ,το καυσαέριο που βγάζουν οι εξατμίσεις των ταξί που έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα και βγάζουν μια μαυρίλα να ,αυτό δεν τους πείραξε (δεν αναφέρομαι για όλους τους ταξιτζίδες αλλά για κάποιους λίγους που μας μολύνουν),τα σκουπίδια που κάνουν οι πολιτικοί τώρα με τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις ,αυτά δεν τους πειράζουν???Εντάξει δεν λέω το κόψιμο του καπνίσματος εμένα θα με βόλευε για να μην πνίγομαι όταν πίνω τον καφέ μου αλλά αυτό συνεπάγεται αποχώρηση των φίλων μου που δεν αντέχουν να πίνουν καφέ χωρίς τσιγάρο.Ο λόγος σε εσάς ,τι πιστεύεται για την 1 Ιουλίου .
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: 1 Ιουλίου,τέλος το κάπνισμα???????

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 04 Ιουν 2009, 21:46

Aπο το πρωι μεχρι το βραδυ δουλευουμε (κατι για 8ωρο ειχα ακουσει καποτε),sex μονο με σκουφακι ( γ@μω το aids μου μεσα),κανα δρομο να μη σπαω το αμαξι (το αλλο με το τοτο το ξερεις;), να κοψω και το τσιγαρο :?: :?: :?: :?: Μετα τα Δεκεμβριανα θα εχουμε τα Ιουλιανα π@π@ρ@ Αβραμοπουλε :evil: :evil: :evil: :evil: .
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 04 Ιουν 2009, 21:56

Έχεις δίκιο και εσύ και όσοι καπνίζουν ,μας έχουν στερήσει τόσα ,δεν πληρώνουν καλά τους νέους (είμαι φοιτητής ακόμα και δεν προλαβαίνω να δουλέψω) γενιά 700 και το μόνο που σας έμεινε είναι το τσιγάρο,όμως εγώ τι φταίω να τρώω στη μάπα όλη τη νικοτίνη και την πίσσα ,μερικοί με καταλαβαίνουν και είτε αλλάζουν θέση είτε το σβήνουν αλλά είναι και κάποιοι που λένε "ρε φίλε εγώ πίνω τον καφέ μου και θα καπνίσω και εσύ άντε πνίξου"το άντε πνίξου είναι δικό μου .
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 04 Ιουν 2009, 22:13

Οποτε απο τη στιγμη που εγω θελω να καπνιζω και εσυ θελεις να μην εισαι παθητικος καπνιστης (κατι απολυτα σεβαστο) θα πρεπει να μην ειμαστε στον ιδιο χωρο.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση.
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 04 Ιουν 2009, 22:23

Τουλάχιστον με το σύστημα που ισχύει μέχρι και τώρα πότε έκανα υποχωρήσεις και το ανεχόμουν και πότε όχι οπότε δεν έβγαινα .Τώρα που θα αλλάξουν τα πράγματα θα χαλάσουν όλα .Ένα καλό πάνε να κάνουν στην Ελλάδα και αυτό το κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Ιουν 2009, 22:44

χμμμ πρέπει να υπάρχει άλλη λύση .
Πολύ απλά να ενημερωθούν σωστά οι καπνιστές και συστηματικά .
Αυτό αρκεί αν τηρηθεί.

Πάντως η άλλη πλευρά του νομίσματος σχετικά με το κάπνισμα είναι η εξής :

ζούμε σε μια βιοχημική βιοχλαπάτσα (πληρώνουμε και φόρους για μόλυνση του περιβάλλοντος είς την Eυρώπη )
τρώμε πλαστική τροφή, τοξικά ψάρια, τρελές αγελάδες, χαζά χοιρινά, αναπνέουμε καυσαέριο κλπ κλπ
και κάθονται *κάποιοι* και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το κάπνισμα κανει κακό....

Το κάπνισμα είναι ένα βίτσιο ένα χαζό μέν αλλά αναγκαίο "καταφύγιο" του κάθε καπνιστή
Σαφέστα και πρέπει να είναι πιό προσχετικοί οι καπνιστές αλλά αυτό δεν είναι ουσιώδες πρόβλημα.
Είναι ένα βίτσιο και δεν μπορείς να απαγορέυσεις ένα βίτσιο και μάλιστα να κάνεις δαχτυλοδεικτούμενο
αυτόν που το έχει . Όποιος το κάνει θέλει να υποτάξει τον άνθρωπο όχι να του σώσει την υγεία
του . άμα ήθελε να σώσει την δημόσια υγεία και την ατομική πολλα'θα μπορούσαν να γίνουν ξεκινώντας από το
περιβαλλον (μηχανές υδρογόνου, ανεμογεννήτριες , φωτοβολταικά, ηδροηλεκτρισμός )
Λοιπόν αυτή είναι η brutal truth και είναι αυτονόητη σε πολλούς μα πάρα πολλους έλληνες
Εξάλλου οι έλληνες δύσκολα αποχωρούνται τα βίτσια τους δεν είναι σαν κάτι άλλους ρομποτάκια (τουλάχιστον όχι ακόμα)

Το πρόβλημα είναι ότι *κάποιοι* δοκιμάζουν το άνθρωπο να δούν πόσο πολύ μπορεί να αντέξει τους διάφορους περιορισμούς
αλλά όχι με την παραδοσιακή μέθοδο της απαγόρευσης μόνο, αλλά και με την πλύση εγκεφάλου...
όχι μόνο θέλουν να το απαγορέυσουν αλλά θέλουνα να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι κάνουν και κάτι το φοβερό και τρομερό
και επίσης να μας βάλουν να τσακονώμαστε και να βλέπουμε τον καπνιστή ως άρρωστο κακομοιρη και τέλος περιθωριακό
και ίσως και δεν ξέρω και εγώ τι... LOL
Δηλαδή να πιστέυουμε ότι το τσιγάρο είναι το νούμερο ένα πρόβλημα ενώ αδιαφορούμε για το περιβάλλον γύρω μας.. και άλλα...
Wake up ... είμαστε σε εποχή κρίσης δεν μπορεί καθε πατάτα να περνάει σαν κάτι σπουδαίο έλεος....

Έτσι λοιπόν λύσεις για αυτό το πρόβλημα υπάρχουν και δεν θα έπρεπε να το διατιμπανίζουν τόσο αλλά αντιθέτως
θα έπρεπε να ενημερώνουν και προειδοποιούν τους καπνιστές να είναι συνεπείς ώς προς τον σεβασμό τους στους μή καπνηστές
και αυτό είναι όλο.

Εδώ καταστρέφουμε το όζον την φύση, ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ των παιδιών μας και *κάποιοι* θέλουν να μας σώζουν από τι
μα από τί άλλο ...από το τσιγάρο LOL :!:

Σημείωση:
Σε καμία περίπτωση δεν είναι μαγκιά να καπνίζει κανείς . Είναι μια πολύ κακή για την ατομική υγεία συνήθεια και βίτσιο.
Αλλά όσο είναι προσωπικό θέμα και δεν θίγει τον διπλανό σου κανείς δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να στο στερήσει (πέρα από πιθανόν τον γιατρό σου)
Αν στο στερήσει σημαίνει ότι σου στερεί κάποιο δικαίωμα έστω και αυτό το τοσοδούλι αυτό του καπνίσματος .

Φιλικά
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 05 Ιουν 2009, 01:27

Νομίζω ότι είναι άσχημο και σαν εικόνα να βλέπεις κάποιον να καπνίζει. Πάνε οι εποχές που το τσιγάρο σου έδινε μια δώση μαγκιάς. Κάπνιζα απο πρώτη γυμνασίου δλδ στα 15 μέχρι τα 32 και μανιωδώς. Κάθε μέρα κάπνιζα πάνω από ένα πακέτο old holborn. Μια μέρα τα πείρα στο κρανίο και βαρέθηκα να ξυπνάω με το στόμα τσαρούχη, να βρωμάει όλο το σπίτι να φτύνω συνέχει φλεματα και τόσα άλλα και έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι. Εδώ και 3 χρόναι δεν έχω καπνίσει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 05 Ιουν 2009, 01:38

χμμμ... ...
Πάντως είναι πάρα πάρα πάρα πολύ πιθανό πολύ μικρόψυχοι ,κάποιες κυρα-κατίνες και κάτι άκυροι να
"πάρουν αέρα" και θα την "βλέπουν" εξουσία και θα λένε:
έγραψε:Μην καπνίζεις γιατί με ενοχλείς
(παρόλο που θα είναι ο άλλος στα 10 μέτρα...)
έγραψε:θα φωνάξω την αστυνομία κατάλαβες κύριε.

Και έτσι θα τσακώνονται σαν τα κοκόρια οι άνθρωποι
και το περιβάλλον θα συνεχίσει να μολύνεται , και θα τρώμε τα χημικά και τα τοξικά ...κλπ
και σαν απάντηση θα εισπράτουμε .... μα το τσιγάρο είναι που βλάπτει....

Όποιος δεν κατάλαβε ... (είτε καπνίζει είτε όχι) θα καταλάβει.
;)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 01:50

vista killer έγραψε:Νομίζω ότι είναι άσχημο και σαν εικόνα να βλέπεις κάποιον να καπνίζει. Πάνε οι εποχές που το τσιγάρο σου έδινε μια δώση μαγκιάς. Κάπνιζα απο πρώτη γυμνασίου δλδ στα 15 μέχρι τα 32 και μανιωδώς. Κάθε μέρα κάπνιζα πάνω από ένα πακέτο old holborn. Μια μέρα τα πείρα στο κρανίο και βαρέθηκα να ξυπνάω με το στόμα τσαρούχη, να βρωμάει όλο το σπίτι να φτύνω συνέχει φλεματα και τόσα άλλα και έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι. Εδώ και 3 χρόναι δεν έχω καπνίσει ποτέ.

Μπράβο σου ,συνέχισε έτσι.

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 01:53

sokoban4ever έγραψε:χμμμ... ...
Πάντως είναι πάρα πάρα πάρα πολύ πιθανό πολύ μικρόψυχοι ,κάποιες κυρα-κατίνες και κάτι άκυροι να
"πάρουν αέρα" και θα την "βλέπουν" εξουσία και θα λένε:
έγραψε:Μην καπνίζεις γιατί με ενοχλείς
(παρόλο που θα είναι ο άλλος στα 10 μέτρα...)
έγραψε:θα φωνάξω την αστυνομία κατάλαβες κύριε.

Και έτσι θα τσακώνονται σαν τα κοκόρια οι άνθρωποι
και το περιβάλλον θα συνεχίσει να μολύνεται , και θα τρώμε τα χημικά και τα τοξικά ...κλπ
και σαν απάντηση θα εισπράτουμε .... μα το τσιγάρο είναι που βλάπτει....

Όποιος δεν κατάλαβε ... (είτε καπνίζει είτε όχι) θα καταλάβει.
;)

Έχεις ένα δίκιο εκεί που κάποιοι πραγματικά ενοχλούντο από τον καπνό τώρα ο κάθε ένας και μόνο που θα βλέπει τον άλλο να καπνίζει θα βάζει τον μαγαζάτορα να του πει να το σβήσει γιατί και καλά ενοχλείτε.

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων