έγραψε:Μου είπαν για το maxforce το οποίο στέλνει αδιάβαστες τις κατσαρίδες για αρκετό καιρό. Είναι σε μορφή gel.
Το maxforce αν θυμάμαι καλά είναι της Bayer?
Φιλική συμβουλή: Πρόσεξε στον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσεις

Συνήθως τα εντομοκτόνα σε μορφή Gel (και άλλα βέβαια)
προσελκύουν τις κατσαρίδες, πριν τις εξοντώσουν!
Μία σταγόνα σε μέγεθος φακής, αρκεί για να προκαλέσει ολόκληρη παρέλαση κατσαρίδων (οι οποίες υπό άλλες συνθήκες δεν θα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι σου), από το σημείο εφαρμογής, αν το βάλεις απερίσκεπτα.
Κυκλοφορούν επίσης σκευάσματα σε μορφή gel που προκαλούν...κανιβαλισμό στις κατσαρίδες! Μόλις κάποια έρθει σε επαφή με το προϊόν, αυτομάτως θεωρείται μεζεδάκι από τις υπόλοιπες, οι οποίες βέβαια μπορούν να το "μυρίσουν" από εκατοντάδες μέτρα μακριά. Αυτή είναι μια μέθοδος εξόντωσης μεγάλων πληθυσμών κατσαρίδας με μικρό κόστος.
Οπότε πρόσεξε τί θα βάλεις στο σπίτι σου

Μπορεί αν τις προσελκύσεις να λύσεις το πρόβλημα του γείτονα αφού η μάχη θα γίνεται στο σπίτι σου και να βρίσκεις πτώματα που δεν σου ανήκουν

Μεγάλη προσοχή σε παιδιά και κατοικίδια επίσης. Τα προϊόντα αυτά δεν αστειεύονται με την υγεία και δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν άδεια λιανικής πώλησης σε καταστήματα, αλλά στην Ελλάδα όλα γίνονται.
Όχι δεν είμαι ειδικός στις κατσαρίδες. Απλά στο γραφείο συνεργάζομαι με μεγάλες εταιρείες απολύμανσης και έχω φροντίσει να ενημερωθώ διεξοδικά:-)