ελλας -ελληνων -εμπρηστων

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

ελλας -ελληνων -εμπρηστων

Δημοσίευσηαπό load696 » 24 Αύγ 2009, 09:04

τα καταφεραμε παλη καψαμε την μιση χωρα :clap: http://www.gnome-look.org/content/show.php/the+%23%23%23%23+burnig+the+forest+(gimp)?content=110838
Άβαταρ μέλους
load696
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ελλας -ελληνων -εμπρηστων

Δημοσίευσηαπό load696 » 24 Αύγ 2009, 09:42

για μια ακομα φορα ψαχνουμε το ξενο δαχτυλο που καιει την χωρα μασ,τον παππου που δεν προσεξε.τον νεαρο που πεταξε το τσιγαρο.το στρατηγο ανεμο και τησ αλλες μπουρδεσ και δεν κοιταμαε λιγο την μουρη μασ στον καθρεφτη να δουμε το πραγματικο εμπρηστη .εμεισ φτεμε που ανεχομαστε κατι αχρηστουσ υπουργουσ που βγενουν και λενε οτι δεν πηραμε ελικοπτερα επειδη θα εβρεχε, εμεισ που δεν κοψαμε τα ξερα χορτα,εμεισ που αυριο μεθαυριο θα κτισουμε πανω στα καμενα και δινουμε ιδεεσ και σε αλουσ να καψουν αφου δεν μπαει κανεις φυλακη.αν δεν αλλαξουμε νοοτροποια θα γινουμε σαχαρα
Άβαταρ μέλους
load696
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 24 Αύγ 2009, 09:54

Καλημέρα.
Τέτοια θέματα καλύτερα να γίνονται ποστ σε αυτήν την ενότητα -> Περί ανέμων

Το περίμενα ότι θα άνοιγε κάποιο μέλος ένα τέτοιο θέμα.
Μου θύμισες άλλα δύο θέματα που έφτιαξα εγώ σε εκείνη την ενότητα και ταιριάζουν:

Όσο για υπουργούς που ανέφερες, πολιτικούς κτλ. υπάρχει ένα ψιλό σχετικό θέμα το Zeitgeist...
load696 τα λόγια είναι περιττά, συμβαίνουν τραγικές καταστάσεις γύρω μας και δεν θα είναι οι τελευταίες δυστυχώς. Έχεις δίκαιο σε αρκετά από όσα ανέφερες.
<<Δεν περιμένω τίποτα από εσάς πολιτικοί>> και δεν θέλω να πιστέψω ότι από αυτήν την κατάσταση κάποιοι μπορεί να έχουν συμφέροντα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 24 Αύγ 2009, 10:04

Ναι, μην το πάμε πολιτικά...
Αποπροσανατολισμος; Τί θέματα υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα; Χριστοφοράκος-Siemens. Κάποιοι πήραν λεφτά από αυτή την υπόθεση.
Η φωτιά ΜΠΟΡΕΙ (δεν είμαι σίγουρος) να είναι και αποτέλεσμα συγκάληψης σκανδάλων.

Φίλος λέει σαν αστείο, αν δεν καεί η βουλή, δεν έχει καεί η Αθήνα...
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 24 Αύγ 2009, 10:14

Είτε θέλεις είτε δεν θέλεις λίγο δύσκολο να μην πάει το μυαλό σου έστω κάποια στιγμή στους πολιτικούς.
Βλέπεις όλα αυτά να καίγονται και τον Καραμανλή να κάνει βόλτες με το ελικόπτερο για να δει τι; Για να δει σε πόσο μεγάλο βαθμό υπάρχει το πρόβλημα;
Έλεος, αν και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα και δεν είμαι από την Αθήνα δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τέτοια πράγματα γύρω μας. Μετά από αυτά που έγιναν πριν δύο χρόνια δεν άλλαξε τίποτα;

Καλά diamond_gr οι συγκάλυψης σκανδάλων πιστεύω ότι είναι αμέτρητες στις μέρες μας δυστυχώς, φθορά να δεις.
Αλλά φωτιά είναι και με την φωτιά δεν παίζουμε. Άντε να βάλεις μυαλό σε ορισμένους ανθρώπους.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό load696 » 24 Αύγ 2009, 10:18

χεσε τα πολιτικα αυτα να τα θυμασε καθε 4 χρονια.....παντα καποιος θα βρει ευκαιρια να κανει την λαμογια ειτε χτιζοντασ στα καμενα ειτε οτιδηποτε αλλο,εσυ την κανεισ ? γουσταρεισ να γινουμε σαχαρα?
Άβαταρ μέλους
load696
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 24 Αύγ 2009, 10:23

load696 δεν νομίζω να με ρωτάς αυτά τα πράγματα στα σοβαρά τώρα ε;
Φυσικά και δεν θέλω να γίνουμε Σαχάρα...........
Όσο για το τι κάνω, το μόνο που έχω να πω είναι ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τον τρόπο που το λες.
Είπα ότι συμφωνώ σε όσα ανέφερες στα προηγούμενα σου ποστ.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό load696 » 24 Αύγ 2009, 10:24

εσυ εχεισ την δυναμη να αλλαξεισ το κοσμο σε κατι καλητερο 1 καιει 1000 θα σβεινουν
Άβαταρ μέλους
load696
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 24 Αύγ 2009, 10:34

load696 έγραψε:εσυ εχεισ την δυναμη να αλλαξεισ το κοσμο σε κατι καλητερο 1 καιει 1000 θα σβεινουν

Δεν κατάλαβα, τι εννοείς;
Κοίτα αν κοιτάξω στον καθρέφτη μπορώ να δω τον εμπρηστή που λες και εσύ, αλλά πίστεψε με δεν είμαι από αυτούς που συνειδητοποίησαν την κατάσταση και παραμένουν σαστισμένη βλέποντας και ξανά βλέποντας τον καθρέφτη. Εγώ δεν θα σε ρωτήσω αν βλέπεις και εσύ τον εμπρηστή στον καθρέφτη αλλά θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, αφού είδες όσα είδες και λες όσα λες τώρα τι γίνεται πες μου; Δεν το πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλα άτομα με τον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ;
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό load696 » 24 Αύγ 2009, 11:07

αυτο που λεω ειναι οτι ολοι μασ ειμαστε υπευθηνοι γιαυτο που γινετε γιατι το αφησαμε να γινει δεν φταιει μονο αυτοσ που βαζει φωτιες στο κατω κατω μπωρει να μην φταιει κανεισ μπωρει να πηρε φωτια απο τα καλοδια τησ δεη, εμεισ καναμε την χωρα #### με την σταση μασ "οχ αδερφε ποιοσ νοιαζετε το σπιτι του γειτονα καιγετε οχι το δικο μου" εγω θυμαμαι στην γειτονια με ολουσ μιλαγα ,ενα γεια τι κανεισ?καλα? τωρα σε σφαζουν στο σπιτι σου κ ο διπλα ουτε που νοιαζετε....η χωρα θα παει μπροστα οχι χαρη στου πολιτικουσ αλλα χαρη στον λαο....παιδεια και πολιτισμος πανε την χωρα μποστα και οχι τα λεφτα που ολοι σημερα προσκοινουμε......οταν κανεισ κατι λαθος πασ και το διορθονεις επειδη εσυ την εκανεσ μλκια ετσι πρεπει να σκεφτομαστε κ για το περιβαλον οποισ και να φταιει ο ανθρωποσ το καταστρεφει και χωρις αυτο δεν υπαρχει ανθρωπος
Άβαταρ μέλους
load696
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων