Συντονιστής: konnn
tsianos1 έγραψε:παιδιά εκεί που με έδειχνε newbie τώρα με δείχνει PunkTUX!!! πώς έγινε αυτό και πώς ανεβαίνω και τα άλλα σκαλιά;;;
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
ftso έγραψε:
Ωστόσο ο βαθμός αυτός στο φόρουμ και σε κάθε φόρουμ δεν λέει πολλά στα μάτια των μελών αν το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων δεν είναι αξιόλογο.
simosx έγραψε:Το σωστό είναι να έχεις πολλές δημοσιεύσεις και να γίνεις γνωστός στο φόρουμ για τις απαντήσεις που δίνεις.
tsianos1 έγραψε:simosx έγραψε:Το σωστό είναι να έχεις πολλές δημοσιεύσεις και να γίνεις γνωστός στο φόρουμ για τις απαντήσεις που δίνεις.
ty που απαντήσατε και θέλω να μου πείτε και όλα τα στάδια που έχει.
simosx έγραψε:tsianos1 έγραψε:simosx έγραψε:Το σωστό είναι να έχεις πολλές δημοσιεύσεις και να γίνεις γνωστός στο φόρουμ για τις απαντήσεις που δίνεις.
ty που απαντήσατε και θέλω να μου πείτε και όλα τα στάδια που έχει.
Υπάρχουν πολλά στάδια. Το επόμενο για σένα είναι το dudeTux, όπου απαιτεί 300 δημοσιεύσεις!
simosx έγραψε:Το σωστό είναι να έχεις πολλές δημοσιεύσεις και να γίνεις γνωστός στο φόρουμ για τις απαντήσεις που δίνεις.