θαυμάστε
http://www.ote.gr/portal/page/portal/OT ... s_ergasias
Συντονιστής: konnn

talassa έγραψε:Είναι ένα σύστημα OpenSource

o Μπιλλακος δεν εχει μετοχες της M$ αλλα τωρα φαινεται οτι ειναι ο manager της για μερικα χρονια ενω εχει μετοχες της Applexqtr έγραψε:Αν διαβασει κανεις πως ξεκινησε τα πρωτα του βηματα ο Gates, θα διαπιστωσει οτι ο τυπος δεν πεζεται!!! Εχει κατακλεψει τις ιδεες των αλλων (dos, gui κα.), οποια αλλη εταιρια, του στεκοταν εμποδιο ή ειχε φτιαξει κατι που του αρεσε, την εξαγοραζε και μετα δεν ξανακουγε κανεις για αυτην παλι. Τελευταια του ασχολια, η καταχωριση πατεντων...
Η microsoft αυτη την στιγμη, υπαρχει μονο και μονο επειδη ο ιδρυτης της παταγε επι πτωματων... και εκανε την σωστη κινηση στην σωστη στιγμη. Το οτι αυτη την στιγμη.. ενας PC user, εχει να διαλεξει αναμεσα σε Windows XP, windows Vista και Windows 7 ειναι καταντια... και συνυπολογιστε οτι και τα λειτουργικα της και οι εφαρμογες της, ειναι απο τις πιο "δυστροπες" γεματα bugs και ο χρηστης πληρωνει για αυτα. Τουλαχιστον οι Mac users, ναι μεν πληρωνουν αλλα απολαβαινουν καλυτερων προιοντων/υπηρεσιων τα οποια ειναι και κενοτομα...
Τα ειπα και ηρεμησα...![]()
![]()

lyrisias έγραψε:Μέχρι τώρα το τι έκανε η microsoft, ούτε που μ' ένοιαζε. <snip>
τώρα έχω κι εγώ έναν λόγο να λέω MICROSOFT SUCKS
xqtr έγραψε:Η microsoft αυτη την στιγμη, υπαρχει μονο και μονο επειδη ο ιδρυτης της παταγε επι πτωματων... και εκανε την σωστη κινηση στην σωστη στιγμη. Το οτι αυτη την στιγμη.. ενας PC user, εχει να διαλεξει αναμεσα σε Windows XP, windows Vista και Windows 7 ειναι καταντια... και συνυπολογιστε οτι και τα λειτουργικα της και οι εφαρμογες της, ειναι απο τις πιο "δυστροπες" γεματα bugs και ο χρηστης πληρωνει για αυτα. Τουλαχιστον οι Mac users, ναι μεν πληρωνουν αλλα απολαβαινουν καλυτερων προιοντων/υπηρεσιων τα οποια ειναι και κενοτομα...
Τα ειπα και ηρεμησα...![]()
![]()
jemadux έγραψε:o Μπιλλακος δεν εχει μετοχες της M$ αλλα τωρα φαινεται οτι ειναι ο manager της για μερικα χρονια ενω εχει μετοχες της Apple

headless έγραψε:Off topic:
Μήπως πρέπει να ξανασκεφτούμε τα πιγκουινάκια-smilies ;
Το αποτέλεσμα στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον είναι απαίσιο,χωρίς βέβαια να φταίει ο φίλος που τα χρησιμοποιεί.
Πραγματικά παραείναι κραυγαλέα,σε σημείο να δυσκολεύομαι να διαβάσω τί γράφει το πόστ.