Κακοβουλη η ιστοσελιδα του Υπουργείου!!! αν ειναι δυνατον.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Κακοβουλη η ιστοσελιδα του Υπουργείου!!! αν ειναι δυνατο

Δημοσίευσηαπό BEGINER001 » 13 Μάιος 2010, 10:47

ΜakisM1 για να σου το βγαλει πρέπει να εχεις τσεκαρει στο ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ---> ΑΣΦΑΛΕΙΑ --> ΦΡΑΓΗ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ

Δυστυχως η ευτυχως την χαρακτηρίζει σαν κακοβουλη η μαμα Google σε τελευταιο ελεγχο που εκανε προσφατα....τωρα τι παιζει εκει μεσα και τι συμφεροντα παιζονται η τι παιγνιδια δυστυχως δεν εχω τις γνωσεις να το κρινω .....αν κανενας απο σας τους προχωρημενους γνωριζει περισσοτερα ας τα αναλυσει.

Ubuntuoid Eγω νομιζω οτι αυτο το αθλιο πραγμα που λεγεται ΙΕ δυστυχως χρησιμοποιειται ακομα απο πολλους λογω αγνοιας αλλα τι φταινε οι απλοι θνητοί οταν το ιδιο το κρατος κτιζει τα επισημα site του κομμενα και ραμμενα και καθ υποδειξη της Μicrosoft (βλεπε ΙΚΑ)

Δεν εχει και αδικο παντως η Google τωρα τελευταια οτι αποφαση περνεται απο το κρατος ειναι ετσι και αλλιως ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ειτε εχεις Linux ειτε Παραθυρα.
Γνώσεις ⇛ Linux: καλό ┃ Προγραμματισμός: python ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛Mint 18.1 Mate
BEGINER001
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 13 Μάιος 2010, 12:28

BEGINER001 έγραψε:ΜakisM1 για να σου το βγαλει πρέπει να εχεις τσεκαρει στο ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ---> ΑΣΦΑΛΕΙΑ --> ΦΡΑΓΗ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ

Φυσικα και εχω το >Preferences>Security>Block reported attack sites τικαρισμενο...

Επι πλεον χρησιμοποιων το WOT (Web Of Trust) Firefox plug-in το οποιο εξεταζει καθε site για reported abuse. Δεν εκανε κιχ τπτ... Και το σχεδιο Νομου κατεβασα παναθεμα με...
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 14 Μάιος 2010, 08:19

Περιεργο Μακη που δε σου βγαζει τιποτα.Και στον ff και στον chrome μου το βγαζει. Παραθετω και λεπτομερειες :
Κώδικας: Επιλογή όλων
Safe Browsing
Diagnostic page for www.ypakp.gr/uploads/docs

What is the current listing status for www.ypakp.gr/uploads/docs?

Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 5 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?

Of the 22 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2010-04-30, and the last time suspicious content was found on this site was on 2010-04-30.

Malicious software is hosted on 3 domain(s), including thekapita.com/, convart.com/, 213.163.89.0/.

1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including thekapita.com/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS21844 (THEPLANET).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?

Over the past 90 days, www.ypakp.gr/uploads/docs did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.

Has this site hosted malware?

No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?

In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

Next steps:

* Return to the previous page.
* If you are the owner of this web site, you can request a review of your site using Google Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Center.

Αν δει κανεις τα διαγνωστικα για τα domains που αναφερει,θα παθει σοκ!! Συγκεκριμενα :
thekapita.com

Malicious software includes 711 trojan(s), 55 scripting exploit(s), 1 exploit(s).

This site was hosted on 1 network(s) including AS49544 (INTERACTIVE3D).

convart.com

Malicious software includes 77 trojan(s).

213.163.89.0

Malicious software includes 212 trojan(s), 21 scripting exploit(s).

while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 14 Μάιος 2010, 08:38

Να είναι λάθος συναγερμός [false positive], το έχουμε αποκλείσει; :?:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 14 Μάιος 2010, 10:50

Εγω οταν πηγα να μπω σημερα στο www.ypakp.gr/uploads/docs μου ειπε 'access to directory forbidden', οταν ομως πηγα να κατεβασω καποιο PDF που ειναι στο directory, με λινκ απο το site του Υπουργειου το κατεβασε μια χαρα!

Ουτε στο www.ypakp.gr/uploads/docs ουτε στο www.ypakp.gr/uploads με αφησε να μπω...

Προειδοποιηση καμμια...
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 14 Μάιος 2010, 11:52

Εμένα πάλι δεν μου βγάζει τίποτα στην ιστοσελίδα, που την φορτώνω μέσα από τον firefox :problem: :problem:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό BEGINER001 » 14 Μάιος 2010, 17:35

MakisM1 μου κανει εντυπωση οτι δεν σου το βγαζει, εγω πριν λιγο μπηκα ξανα και συνεχιζει να την αναφερει σαν κακοβουλη.
Δεν νομιζω ο Firefox να λειτουργει διαφορετικα σε διαφορετικους υπολογιστες. Μηπως η σελιδα ειναι στις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ; Εγω χρησιμοποιω τον Mozila Firefox for Ubuntu 3.5.9 με Ελληνικο μενου.

dtrzG απο οτι βλεπω περιεχουν περιπου μια ΧΙΛΙΑΔΑ trojans που σημαινει οτι οποιος μπει και κολλησει την εβαψε, αν οντως ειναι αληθεια ολα αυτα.

Νομιζω οτι ειναι ενα καλο σιτε να δοκιμαζεις κανεις antivirus
Γνώσεις ⇛ Linux: καλό ┃ Προγραμματισμός: python ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛Mint 18.1 Mate
BEGINER001
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 14 Μάιος 2010, 18:54

Μολις μπηκα ξανα... στην φωτο ετοιμαζομαι να κατεβασω ενα pdf νομοθεσιας... κανενα warning...

Εικόνα

Απο το tab Security του Mozilla Firefox 3.5.9 που εχω...

Εικόνα

Block reported attack sites τσεκαρισμενο

Στα exceptions για redirect εχω μονο τον mozilla :problem:

Δεν χρησιμοποιω Google bars και τα παρομοια Yahoo bar κλπ.

Κανω κατι λαθος;

Φιλικα

ΜακηςΜ
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 14 Μάιος 2010, 21:06

Μακη ακομα προσπαθω να καταλαβω . Μηπως εχεις καποιο προσθετο ? Εμενα εξακολουθει να μου το βγαζει παντως !
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων