Να πως θα πέσει ο καπιταλισμός !
Θα χαρίσουν οι καπιταλιστές τις περιουσίες τους !
Συντονιστής: konnn

malos έγραψε:Να πως θα πέσει ο καπιταλισμός !

linuxman έγραψε:Όπως είπα και πριν θα δώσει 1 θα πάρει μετά 2 και αυτό είναι νόμος για αυτόν και τους άλλους , δεν χαρίζουν αυτές καρχαρίες τίποτα και σε κανέναν .

malos έγραψε:Να πως θα πέσει ο καπιταλισμός !

prov83 έγραψε:malos έγραψε:Να πως θα πέσει ο καπιταλισμός !
Θα χαρίσουν οι καπιταλιστές τις περιουσίες τους !![]()
![]()
![]()
![]()
@linuxman,
Γιατί είσαι τόσο φανατικός?
Τι να κάνω εγώ αν στην Βραζιλία έχουν άξιο πρωθυπουργό? Εγώ ζω στην υποδουλωμένη Ελλάδα, χωρίς προοπτική κρατικής αντίδρασης. Πες μου λοιπόν γιατί μου τη λες! Δεν έχω -ατομικά- επαναστατήσει?
Ο κάθε επιχειρηματίας έχει μια εταιρεία να στηρίξει, ο συγκεκριμένος έχει χιλιάδες υπαλλήλους και υποδομές να συντηρήσει. Αν δεν υπήρχαν θύματα δε θα υπήρχε και αυτός.
Συμφωνώ όμως μαζί σου, πως η γνώση πρέπει να παρέχεται δωρεάν και ελεύθερα σε όλον το κόσμο. Και έτσι θα γίνει κάποια στιγμή, όταν ωριμάσουν οι κοινωνίες μας.

linuxman έγραψε:Στην αντίδραση μου ότι αυτό το κ@@@@η χαρίζει τα $$$$ κάπου , δεν το πιστεύω , θα δώσει για να τα πάρει μετά .
Κανένας που έχει σήμερα πολλά $$$$$ δεν τα έκανε χωρίς κομπίνες και χωρίς να πατήσει πτώματα ( το είπα αυτό ) .

MakisM1 έγραψε:Μην συγχεουμε τους πλουσιους με τους χυδαιους νεοπλουτους που βλεπουμε στην Ελληνικη πραγματικοτητα (καθημερινα in your face στα καναλια...).