Το Μνημόνιο (Εσυ ξέρεις τι λεει?)

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Το Μνημόνιο (Εσυ ξέρεις τι λεει?)

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 23 Φεβ 2011, 15:26

Star_Light έγραψε:

μπορει να χεις και δικιο..... αλλα την αδιαφορια την χρησιμοποιεις οταν ξερεις πως οι προσπαθειες σου θα πανε στον βροντο.... αν ειναι να μιλας και να μην λαμβανεσαι υποψιν ποιο το νοημα?

Αυτο ειναι στο χέρι σου . Eξαρταται απο τη δυναμη σου και το πόσο μακρια ΘΕΛΕΙΣ να φτασεις !!! ;)

δεν ειμαστε λιγόψυχοι!! Το θεμα ειναι να καταλάβει ο κόσμος τη δυναμη του!!! :thumbup:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 15:35

ALdaperan έγραψε:
Star_Light έγραψε:

μπορει να χεις και δικιο..... αλλα την αδιαφορια την χρησιμοποιεις οταν ξερεις πως οι προσπαθειες σου θα πανε στον βροντο.... αν ειναι να μιλας και να μην λαμβανεσαι υποψιν ποιο το νοημα?

Αυτο ειναι στο χέρι σου . Eξαρταται απο τη δυναμη σου και το πόσο μακρια ΘΕΛΕΙΣ να φτασεις !!! ;)

δεν ειμαστε λιγόψυχοι!! Το θεμα ειναι να καταλάβει ο κόσμος τη δυναμη του!!! :thumbup:

συμφωνοι.... απλα εμενα με προβληματιζει και ο βαθμος συνεργασιας των αλλων....
παρε παραδειγμα το λειτουργικο συστημα.... ξερεις απο ποσους συναδελφους εχω παρει την απαντηση

"Οι επιχειρησεις εχουν γουιντοους στους υπολογιστες τους.... αρα θα ασχοληθουμε με αυτο για να ειμαστε συμβατοι με ολα"

καπως ετσι παει και στην πολιτικη ολοι ψηφιζουν δικκοματισμο ας παμε και εμεις με το ρευμα.... Εχω βαρεθει να ακουω πως καποιοι θα αλλαξουν ροτα
και πως εχουν καταλαβει πλεον τι γινεται και μετα πανε και κανουν τα αντιθετα... δηλαδη ειναι απιστευτο..... δεν μπορεις να το συλλαβεις.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 23 Φεβ 2011, 16:05

Star_Light έγραψε:
kriti έγραψε:
Star_Light έγραψε:ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα και ουτε προκειται και ποτε..... να το διαβασουν αυτο οσοι εξυπνοι τους ψηφιζουν κατα καιρους. ;p
εγω υποσυνειδητα εστω τα γνωριζα ολα αυτα για αυτο δεν προκειται ποτε να τους ψηφισω.

Δεν μας λες ομως ποιον ψηφισες να κανουμε και εμεις την κριτικη για το ποσο εξυπνος εισαι εσυ!

ΚΚΕ για να μην υπαρξει αυτοδυναμια σε οποιον βγει....

Στις επομενες θα ψηφισω Λεβεντη ομως.... σε πιο προηγουμενες ειχα ψηφισει οικολογους

@prov83 αντε και πες οτι εμαθες..... τι μπορεις να κανεις?

Ωραια τωρα αν επιλεξουμε τις δικες σου επιλογες ολοι που δεν ειμαστε και τοσο εξυπνοι στις επομενες εκλογες θα λυθει το προβλημα?Αν ναι ολοι να ριξουμε λεβεντη να τελειωνουμε μην το κουραζουμε αλλο
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 23 Φεβ 2011, 16:33

kriti έγραψε:
Ωραια τωρα αν επιλεξουμε τις δικες σου επιλογες ολοι που δεν ειμαστε και τοσο εξυπνοι στις επομενες εκλογες θα λυθει το προβλημα?Αν ναι ολοι να ριξουμε λεβεντη να τελειωνουμε μην το κουραζουμε αλλο

Μην κολλας στο εξυπνοι που ειπα.... δεν το ειπα για να θιξω καποιον
ηταν καλοπροαιρετο. Βασικα ηταν γενικο και εν θερμω επειδη φιλε κοιτα πως την πληρωνει και ο αλλος τωρα που δεν φταιει . Απλα γνωμη μου ειναι να δωσεις τετοια ψηφο η οποια
δεν θα επιτρεπει αυτοδυναμια στους αλλους 2. Τωρα το που θα την δωσετε ειναι επιλογη σας.

Παντως αν ειδε καποιος τις τελευταιες δημοσκοπησεις απλα μειωθηκε η ψαλλιδα τα ιδια παντελακι μου παλι τα ιδια παντελη μου.

Π.Σ Δεν ειμαι κομμουνιστης
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό demosthenesk » 23 Φεβ 2011, 16:47

τελικά μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το μνημόνιο; πότε είναι η τελευταία δόση;
Γνώσεις ⇛ Linux: Πολύ Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 LTS σε Fujitsu Siemens Amilo M6450
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz │ 1,268 Gb │ Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express │ Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] │ - │ Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) High Definition │ Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express 1280X768
Άβαταρ μέλους
demosthenesk
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό demosthenesk » 23 Φεβ 2011, 16:53

έγραψε:Έχουμε και λέμε λοιπόν...

---σελ.119-

ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.

Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
....

ρε παιδιά σελίδα 119 δεν έχει τίποτα και έχει μέχρι 121 σελίδες 129 δεν υπάρχει....

λείπουν σελίδες;
Γνώσεις ⇛ Linux: Πολύ Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 LTS σε Fujitsu Siemens Amilo M6450
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz │ 1,268 Gb │ Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express │ Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] │ - │ Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) High Definition │ Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express 1280X768
Άβαταρ μέλους
demosthenesk
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 23 Φεβ 2011, 16:55

Ισως εισαι νεοτερος και δεν θυμασαι την οικουμενικη του 89-90 κατα την γνωμη μου δεν ελυσε κανενα απο τα προβληματα που χρονιζουν στο κρατος και ουτε τωρα θα τα λυσει.
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mangelasakis » 23 Φεβ 2011, 17:07

μα και αυτοδυναμία να μην υπάρχει πάλι ένα από τα μεγάλα κόμματα θα δώσουν ένα υπουργείο σε έναν πρόεδρο ενός μικρού κόματος και θα τον έχουν με το μέρος τους οπότε είναι δώρο άδωρο... Είναι τέτοιο το σύστημα που ότι και να γίνει πάντα ένα μεγάλο κόμμα θα κυβερνά και θα κάνει ότι θέλει... Μόνο αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία και πάρουν μεγάλα ποσοστά και τα μικρά κόμματα θα μπορέσει να γίνει κάτι...

Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος και να αλλάξει το σύστημα με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και όχι την κερδοσκοπία των ήδη δυνατών...
Spoiler: show
Linux: 5ετής χρήση ┃ Προγραμ: μόνο C προς το παρών ┃ Αγγλικά: Μέτριος προς καλός
Desktop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64 - Debian testing amd64
CPU: 4x AMD Phenom II X4 955 ‖ RAM 8000 MiB ‖ Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
[Radeon HD 4200] Radeon HD 7750 ⎨1002:9710⎬
RTL8111/8168B PCI ⎨10ec:8168⎬ (rev 02)
Laptop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64
4x Intel Core i3 M 330 2.13GHz ‖ RAM 3628 MiB ‖ Sony Corporation VPCEB1J1E
Intel VGA [8086:0046] (rev 02)
eth0: [11ab:4381] (rev 11) ⋮ wlan0: AR9285 [168c:002b] (rev 01)
mangelasakis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 23 Φεβ 2011, 17:22

Μα και τα μικρα κομματα υπαρχουν γιατι δεν μπορουν καποιοι να ειναι στα μεγαλα και προτιμουν πρωτοι στο χωριο παρα δευτεροι στην πολη.Δεν εχουν ομως προταση εξουσιας που να πειθει και γιαυτο εχουν μικρα ποσοστα.
Εγω ειμαι προθυμος να ψηφισω μικρο αλλα ποιο?Ποιος εχει εναλακτικη προταση σοβαρη,νομιζω ειναι κομματα αντιδρασης.Γιαυτο φερουν μεγαλη ευθηνη για τα χαλια μας διοτι λειτουργουν ως αναχωμα και κρατουν τον κοσμο στον δικοματισμο και αυτο το ξερουν τα μεγαλα κομματα.
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 23 Φεβ 2011, 17:47

Star_Light έγραψε:

συμφωνοι.... απλα εμενα με προβληματιζει και ο βαθμος συνεργασιας των αλλων....
παρε παραδειγμα το λειτουργικο συστημα.... ξερεις απο ποσους συναδελφους εχω παρει την απαντηση

"Οι επιχειρησεις εχουν γουιντοους στους υπολογιστες τους.... αρα θα ασχοληθουμε με αυτο για να ειμαστε συμβατοι με ολα"

καπως ετσι παει και στην πολιτικη ολοι ψηφιζουν δικκοματισμο ας παμε και εμεις με το ρευμα.... Εχω βαρεθει να ακουω πως καποιοι θα αλλαξουν ροτα
και πως εχουν καταλαβει πλεον τι γινεται και μετα πανε και κανουν τα αντιθετα... δηλαδη ειναι απιστευτο..... δεν μπορεις να το συλλαβεις.

Ξερω τι θες να πεις . Μερικοι ανθρωποι ειναι "στενομυαλοι" και με παρωπίδες . Αλλα με το να λέμε οτι επειδη ειναι ετσι , παραταμε και εμεις την προσπαθεια δε βγαινει τιποτα :P
demosthenesk έγραψε:
ρε παιδιά σελίδα 119 δεν έχει τίποτα και έχει μέχρι 121 σελίδες 129 δεν υπάρχει....

λείπουν σελίδες;

Ναι τωρα που το λες το ειδα και εγω . Ισως εχουν κανει λάθος απο το site .. Δε γνωριζω αν λοιπουν σελιδες :(
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων