Star_Light έγραψε:Οσο για το Β τι ειναι απειλη? Θα με απομονωσετε δηλαδη αμα δεν ξανασκεφτω
που τολμησα να σου αυθαδιασω? Ή θα φαω κανα μπαν? καντε οτι γουσταρετε... ο τροπος σου
με εχει εκνευρισει γιατι δεν με ξερεις για να μου μιλας ετσι... ειπα απλα μια κουβεντα και βγηκες
και ειπες 10 και με προσβαλες προσωπικα με χαρακτηρισμους... το γκομενες δηλαδη ποιο μελος προσβαλει? θα τρελαθουμε τελειως?
1)Καταρχήν δεν γίνετε αν μια μέρα ξυπνήσει ο Σίμος κακοδιάθετος να δίνει ban σε μέλη(δεν έχει καν τα απαραίτητα δικαιώματα στην ομάδα που είναι).Σε ενημερώνω πως δεν έχουμε δώσει ban σε μέλη.Παρά μόνο σε κάτι spambots.
2)Δεν αναλύω άλλο τους λόγους περί ban διότι δεν βλέπω το λόγο να σου δώσουμε.Γιατί;Το θέμα είναι να σε κρεμάσουμε ή να καταλάβεις κάποιο λάθος κτλ;
Μιλάω γενικά.3)Αυτό που θέλω από εσένα είναι να περιγράψεις τι σε προβλημάτισε από την συμπεριφορά του Σίμου χωρίς να απευθύνεσαι στον Σίμο.Πχ να αρχίσεις:
έγραψε:Μετά από το σχόλιο που έκανα ακολούθησε η απάντηση του simosx η οποία [δεν μου άρεσε, αισθάνθηκα ότι μου επιτίθεται κτλ].Νομίζω πως...
Και πες τα πράγματα για τα οποία αισθάνεσαι αδικημένος ή ότι είχες δίκιο/άδικο.
Star_Light έγραψε:και κανω επικληση στους διαχειριστες και στους συντονιστες να μπουν εδω μεσα και να δουν ολα αυτα που μου ειπες
αν συμφωνουν με τον τροπο σου εγω θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου. Η χουντα δεν περναει ειτε εισαι επιτιμος
ειτε οτιδηποτε αλλο.
Σε ένα φόρουμ με θεματολογία σαν αυτή μόνο χούντα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε.
Να υπενθυμίσω:
έγραψε:Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα, για κάθε θέμα που ανοίγει και συζητείται. Επιβάλλεται να το κάνουν αυτό με ευγένεια και πνεύμα σεβασμού του συνομιλητή τους, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγουν, άμεσα ή έμμεσα, τα υπόλοιπα μέλη. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, είτε αυτή γίνεται άμεσα (στο περιεχόμενο του μηνύματος) είτε έμμεσα (πχ. με παραπομπή στην υπογραφή) ή με άλλο τρόπο. Επιτρέπεται μόνο η περιστασιακή αναφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες, εφόσον γίνεται για ενημερωτικούς λόγους στο πλαίσιο σχετικής συζήτησης. Παρομοίως η αναφορά / παραπομπή σε φόρουμ, ιστοσελίδες, προσωπικά blog κλπ. (πάντα μη εμπορικού ή άλλου περιεχομένου που θίγει τους κανόνες του φόρουμ!) επιτρέπεται μόνο στiς ενότητες του "Time Out" ή στην υπογραφή των μελών, για λόγους ενημερωτικούς και μόνο. Επιπρόσθετα των παραπάνω απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή προσβλητικού για κοινωνικές ομάδες, μειονότητες, εθνότητες και θρησκείες.
Με αυτό τον τρόπο ταξινομείς τους ανθρώπους.Σαφώς θα μπορούσε το Ubuntu να χρησιμοποιείτε με ποσοστά 99% γυναίκες και 1% άντρες.Ίσα ίσα ο Σίμος πιστεύω θέλει να μην υπάρχει χούντα εδώ μέσα αλλά να υπάρχει ένα κλίμα το οποίο δεν θα είναι προσβλητικό για κανέναν.Η φιλοσοφία του Ubuntu είναι πως όλοι είναι ίσοι και δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε κανέναν ή να τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ανάλογα με το φύλο,ηλικία,εθνικότητα,θρησκεία.
Φιλικά χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κάποιον και να μειώσω κάποιον άλλο.