Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκφράσεις.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: facebook και γενικά

Δημοσίευσηαπό simosx » 09 Ιούλ 2011, 17:40

Star_Light έγραψε:
ΕΝταξει... ψυχραιμια... ζητησα συγγνωμη :/

Exhibit A.

Star_Light έγραψε:
Kαι αμα σου ειναι αγγαρεια το να βοηθας ωστε να χρειαζεται να το χτυπας
στην πρωτη παρεξηγηση που γινεται καλυτερα να μην ξαναβοηθησεις.

Exhibit B.

Μήπως θα ήθελες να ξανασκεφτείς το δεύτερο μέρος της απάντησής σου;
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 17:49

simosx έγραψε:
Star_Light έγραψε:

Exhibit A.

Star_Light έγραψε:

Exhibit B.

φιλε μαλλον δεν καταλαβαινεις καθολου τι σου λεει ο αλλος. Πραγμα που εχει επισημανθει
και αλλες φορες . Οσο για το Β τι ειναι απειλη? Θα με απομονωσετε δηλαδη αμα δεν ξανασκεφτω
που τολμησα να σου αυθαδιασω? Ή θα φαω κανα μπαν? καντε οτι γουσταρετε... ο τροπος σου
με εχει εκνευρισει γιατι δεν με ξερεις για να μου μιλας ετσι... ειπα απλα μια κουβεντα και βγηκες
και ειπες 10 και με προσβαλες προσωπικα με χαρακτηρισμους... το γκομενες δηλαδη ποιο μελος προσβαλει? θα τρελαθουμε τελειως?
Ουτε καν ξερεις ποιος ειμαι... τι κανω και τι ειμαι και πετας χαρακτηρισμους.... εχω βοηθησει και εγω εδω και εχει πει και σε αρκετους γνωστους μου να γινουν μελη στο φορουμ... και δεν δικαιουμαι να πω μια κουβεντα? οχι δεν ξανασκεφτομαι κατι γιατι δεν μ αρεσει η χουντα

και κανω επικληση στους διαχειριστες και στους συντονιστες να μπουν εδω μεσα και να δουν ολα αυτα που μου ειπες
αν συμφωνουν με τον τροπο σου εγω θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου. Η χουντα δεν περναει ειτε εισαι επιτιμος
ειτε οτιδηποτε αλλο.

Π.Σ per δεν βοηθαει μονο ο κυριος σιμος εδω μεσα. Ψαξε καλυτερα το φορουμ σε παρακαλω.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 09 Ιούλ 2011, 18:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 09 Ιούλ 2011, 17:51

Οι εποχές έχουν πραγματικά αλλάξει, το να νομίζουμε ότι το ελεύθερο λογισμικό είναι μόνο για κάτι περίεργους τύπους που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα και ξοδεύουν το χρόνο τους «χακάροντας» από το υπόγειό τους, είναι τόσο ξεπερασμένο όσο τα: «τα ποδήλατα είναι για τους γκέϊ» και «αν δεν παίρνεις ναρκωτικά δεν είσαι σοβαρός ροκ μουσικός»
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό per » 09 Ιούλ 2011, 18:11

Star_Light έγραψε:Π.Σ per δεν βοηθαει μονο ο κυριος σιμος εδω μεσα. Ψαξε καλυτερα το φορουμ σε παρακαλω.

Σίγουρα είναι πάρα πολλοί αυτοί που βοηθούν και το έγραψα. Δεν είναι της στιγμής να τους απαριθμήσουμε βέβαια. Το επίπεδο του forum είναι εντυπωσιακό και γι' αυτό όλοι μας πρέπει να το προσέχουμε. Το θέμα είναι πως όποιος γνωρίσει το ubuntu δεν κάνει πίσω μετά γι'αυτό πολύ καλά κάνεις και βοηθάς. Αφού οι διενέξεις έτσι κι' αλλιώς μας στενοχωρούν όλους, με λίγη προσοχή δεν θα δημιουργείται κανένα πρόβλημα..
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 24.04.3
3 Intel(R) Core(TM) i3-9100F CPU @ 3.60GHz ‖ RAM 8GB
4 AMD Radeon™ RX 6400
Άβαταρ μέλους
per
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 18:25

per έγραψε:
Star_Light έγραψε:Π.Σ per δεν βοηθαει μονο ο κυριος σιμος εδω μεσα. Ψαξε καλυτερα το φορουμ σε παρακαλω.

Σίγουρα είναι πάρα πολλοί αυτοί που βοηθούν και το έγραψα. Δεν είναι της στιγμής να τους απαριθμήσουμε βέβαια. Το επίπεδο του forum είναι εντυπωσιακό και γι' αυτό όλοι μας πρέπει να το προσέχουμε. Το θέμα είναι πως όποιος γνωρίσει το ubuntu δεν κάνει πίσω μετά γι'αυτό πολύ καλά κάνεις και βοηθάς. Αφού οι διενέξεις έτσι κι' αλλιώς μας στενοχωρούν όλους, με λίγη προσοχή δεν θα δημιουργείται κανένα πρόβλημα..

Φυσικα και στεναχωρηθηκα ρε φιλε... γιατι ο φιλος σιμος με εχει βοηθησει και στο παρελθον και μετα
βοηθησα και εγω επειδη αναγνωριζω παντα αυτο που μου δινουν και επειδη ειπα μια κουβεντα μπηκε και με προσεβαλλε
με τον χειροτερο τροπο και απο τα συμφραζομενα αλλα και απο τα μη. Με αυτα που ειπε... και τον ρωτησα ξεκαθαρα μερικα πραγματα
επειδη δεν βαζω την ουρα στα σκελια οταν θα γινει μια παρεξηγηση και αμα εχω λαθος θα το παραδεχθω αμεσως και αρχισε να μου λεει
"Μηπως θα ηθελες να τα ξανασκεφτεις??" ή "ΑΞιζει να το αναλυσουμε και αλλο?" ΔΗλαδη μπαινεις μου την λες χοντρα (οκ ας υποθεσουμε οτι ειχα αδικο) αν και 1 στις 100 να πεις κατι τετοιο νταξει ας μην ειμαστε και καργα τυπικοι αλλα αν χρειαζεται συμφωνα με τους κανονισμους εγω θα το δεχθω.
Και τι περιμενεις να κανω δηλαδη μετα να μην μιλησω καθολου? χαχαχα ενταξει δεν μπορω να το εξηγησω.

Δεν εχω προβλημα να μου πει καποιος κατι.... αλλα δεν δεχομαι να χρησιμοποιει τοσο απαξιωτικο και προσβλητικο τροπο για να το κανει εκει θα αρπαχθω δεν υπαρχει περιπτωση και ας με διωξουνε. ΝΤαξει εχουμε και μια αξιοπρεπεια.

Π.Σ Και επειδη δεν ηθελα να βαρυνω το φορουμ με αυτο μπηκα και στο τσατ να τον βρω μηπως ηταν να λυσουμε την παρεξηγηση αλλα δεν ηταν.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 09 Ιούλ 2011, 18:33

Star_Light έγραψε:Οσο για το Β τι ειναι απειλη? Θα με απομονωσετε δηλαδη αμα δεν ξανασκεφτω
που τολμησα να σου αυθαδιασω? Ή θα φαω κανα μπαν? καντε οτι γουσταρετε... ο τροπος σου
με εχει εκνευρισει γιατι δεν με ξερεις για να μου μιλας ετσι... ειπα απλα μια κουβεντα και βγηκες
και ειπες 10 και με προσβαλες προσωπικα με χαρακτηρισμους... το γκομενες δηλαδη ποιο μελος προσβαλει? θα τρελαθουμε τελειως?

1)Καταρχήν δεν γίνετε αν μια μέρα ξυπνήσει ο Σίμος κακοδιάθετος να δίνει ban σε μέλη(δεν έχει καν τα απαραίτητα δικαιώματα στην ομάδα που είναι).Σε ενημερώνω πως δεν έχουμε δώσει ban σε μέλη.Παρά μόνο σε κάτι spambots.
2)Δεν αναλύω άλλο τους λόγους περί ban διότι δεν βλέπω το λόγο να σου δώσουμε.Γιατί;Το θέμα είναι να σε κρεμάσουμε ή να καταλάβεις κάποιο λάθος κτλ;Μιλάω γενικά.
3)Αυτό που θέλω από εσένα είναι να περιγράψεις τι σε προβλημάτισε από την συμπεριφορά του Σίμου χωρίς να απευθύνεσαι στον Σίμο.Πχ να αρχίσεις:
έγραψε:Μετά από το σχόλιο που έκανα ακολούθησε η απάντηση του simosx η οποία [δεν μου άρεσε, αισθάνθηκα ότι μου επιτίθεται κτλ].Νομίζω πως...

Και πες τα πράγματα για τα οποία αισθάνεσαι αδικημένος ή ότι είχες δίκιο/άδικο.

Star_Light έγραψε:και κανω επικληση στους διαχειριστες και στους συντονιστες να μπουν εδω μεσα και να δουν ολα αυτα που μου ειπες
αν συμφωνουν με τον τροπο σου εγω θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου. Η χουντα δεν περναει ειτε εισαι επιτιμος
ειτε οτιδηποτε αλλο.

Σε ένα φόρουμ με θεματολογία σαν αυτή μόνο χούντα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε.
Να υπενθυμίσω:
έγραψε:Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα, για κάθε θέμα που ανοίγει και συζητείται. Επιβάλλεται να το κάνουν αυτό με ευγένεια και πνεύμα σεβασμού του συνομιλητή τους, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγουν, άμεσα ή έμμεσα, τα υπόλοιπα μέλη. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, είτε αυτή γίνεται άμεσα (στο περιεχόμενο του μηνύματος) είτε έμμεσα (πχ. με παραπομπή στην υπογραφή) ή με άλλο τρόπο. Επιτρέπεται μόνο η περιστασιακή αναφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες, εφόσον γίνεται για ενημερωτικούς λόγους στο πλαίσιο σχετικής συζήτησης. Παρομοίως η αναφορά / παραπομπή σε φόρουμ, ιστοσελίδες, προσωπικά blog κλπ. (πάντα μη εμπορικού ή άλλου περιεχομένου που θίγει τους κανόνες του φόρουμ!) επιτρέπεται μόνο στiς ενότητες του "Time Out" ή στην υπογραφή των μελών, για λόγους ενημερωτικούς και μόνο. Επιπρόσθετα των παραπάνω απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή προσβλητικού για κοινωνικές ομάδες, μειονότητες, εθνότητες και θρησκείες.

Με αυτό τον τρόπο ταξινομείς τους ανθρώπους.Σαφώς θα μπορούσε το Ubuntu να χρησιμοποιείτε με ποσοστά 99% γυναίκες και 1% άντρες.Ίσα ίσα ο Σίμος πιστεύω θέλει να μην υπάρχει χούντα εδώ μέσα αλλά να υπάρχει ένα κλίμα το οποίο δεν θα είναι προσβλητικό για κανέναν.Η φιλοσοφία του Ubuntu είναι πως όλοι είναι ίσοι και δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε κανέναν ή να τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ανάλογα με το φύλο,ηλικία,εθνικότητα,θρησκεία.

Φιλικά χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κάποιον και να μειώσω κάποιον άλλο. :)
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 18:41

Ειμαστε ενταξει... εγω δεν κραταω κακιες. Απλα ζητησα να μου εξηγησει καποιος πως ακριβως προσβαλα εμμεσα... γιατι αμεσα δεν προσβαλα κανεναν...τα μελη της κοινοτητας. Και ενω προσβαλω εμμεσα καποιος μπαινει και με προσβαλει αμεσα . Καταλαβες που "σκαλωσε" ο εγκεφαλος μου??? :P αΥΤΟ δεν ειναι αδικο??? δεν εχω να πω κατι κακο για τον σιμο και η δουλεια του ειναι αψογη εδω μεσα... απλα σημερα ο τροπος του ηταν πολυ αποτομος. Τοσο πολυ τον απογοητευσε η κουβεντα που ειπα? Να μπει και να μας πει.

Συγγνωμη για την αναστατωση. Ευχαριστω που ασχοληθηκες QData με το θεμα.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 09 Ιούλ 2011, 18:48

- Ωπα παίδες ψυχραιμία !!

Φίλε Star_Light αντιδράς μάλλον υπερβολικά . Ο simosx καυτηρίασε ( έντονα ) την συγκεκριμένη φράση σου και όχι την εν γένει προσωπικότητά σου . και σε αυτό είχε απόλυτο δίκιο .
Μπορεί όπως λες να μην είσαι παιδάκι , αλλά σίγουρα είσαι αρκετά άπειρος ώστε να καταλάβεις ότι στον γραπτό λόγο δεν γίνεται να εκφραζόμαστε όπως όταν βρισκόμαστε με τους κολλητούς στην καφετέρια .
Όλοι κάποτε έχουμε πει και μια μ@λ@κί@ παραπάνω στην ζωή μας , αλλά καλό είναι όταν το κάνουμε να το αναγνωρίζουμε . Αν είχες απαντήσει με κάτι σαν " σόρρυ ρε παιδιά , παραφέρθηκα " το θέμα θα είχε τελειώσει εκεί .
Όσο για την απορία σου , το "γκόμενες " μπορεί να μην είναι προσβλητικό , είναι όμως υποτιμητικό. Οι γυναίκες δεν είναι μόνο γκόμενες . Είναι και μανάδες , αδερφές , κοπέλες , γυναίκες και κόρες μας .
Ακρως προσβλητικό όμως είναι το " θα περάσουμε καλά " το οποίο τι σημαίνει ; Ότι θα τις πη...........ξουμε ; Όλες ;
Τέλος πάντων , εγώ τουλάχιστον σου αναγνωρίζω το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας για κάτι τέτοια , αλλά μην παίρνεις αμέσως φωτιά με τον τρόπο που κάποιος σε παρατηρεί . Κοίτα πρώτα αν έχει και κάποιο δίκιο .
Και το πόσο βοηθά κάποιος σε ένα φόρουμ δεν είναι κριτίριο . Είτε βοηθάς είτε όχι , οφείλεις να είσαι πρώτα κύριος και μετά γνώστης του οτιδήποτε .

@ simosx
- Απο τα μούτρα το πήρες το παιδί βρε !!!
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 18:57

fkol k4 έγραψε:- Ωπα παίδες ψυχραιμία !!

Φίλε Star_Light αντιδράς μάλλον υπερβολικά . Ο simosx καυτηρίασε 1.( έντονα ) την συγκεκριμένη φράση σου και όχι την εν γένει προσωπικότητά σου . και σε αυτό είχε απόλυτο δίκιο .
Μπορεί όπως λες να μην είσαι παιδάκι ,2. αλλά σίγουρα είσαι αρκετά άπειρος ώστε να καταλάβεις ότι στον γραπτό λόγο δεν γίνεται να εκφραζόμαστε όπως όταν βρισκόμαστε με τους κολλητούς στην καφετέρια .
Όλοι κάποτε έχουμε πει και μια μ@λ@κί@ παραπάνω στην ζωή μας , αλλά καλό είναι όταν το κάνουμε να το αναγνωρίζουμε . Αν είχες απαντήσει με κάτι σαν " σόρρυ ρε παιδιά , παραφέρθηκα " το θέμα θα είχε τελειώσει εκεί .
3.Όσο για την απορία σου , το "γκόμενες " μπορεί να μην είναι προσβλητικό , είναι όμως υποτιμητικό. Οι γυναίκες δεν είναι μόνο γκόμενες . Είναι και μανάδες , αδερφές , κοπέλες , γυναίκες και κόρες μας .
4.Ακρως προσβλητικό όμως είναι το " θα περάσουμε καλά " το οποίο τι σημαίνει ; Ότι θα τις πη...........ξουμε ; Όλες ;
Τέλος πάντων , εγώ τουλάχιστον σου αναγνωρίζω το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας για κάτι τέτοια , αλλά μην παίρνεις αμέσως φωτιά με τον τρόπο που κάποιος σε παρατηρεί . Κοίτα πρώτα αν έχει και κάποιο δίκιο .
Και το πόσο βοηθά κάποιος σε ένα φόρουμ δεν είναι κριτίριο . Είτε βοηθάς είτε όχι , οφείλεις να είσαι πρώτα κύριος και μετά γνώστης του οτιδήποτε .

@ simosx
- Απο τα μούτρα το πήρες το παιδί βρε !!!

1. Εφοσον μου το εξηγεις ετσι το καταλαβαινω. Απλα εγω ρωτησα στην αρχη

2. Το δεχομαι... καταλαβαινω οτι κανω αυτο το λαθος.

3. Με συγχωρεις εχεις δικιο σε αυτο , και ζητησα συγγνωμη και εξαρχης

4. Εδω ομως δεν σημαινει απαραιτητα... οτι θα τις.... ολες.... δεν εννοουσα αυτο απαραιτητα... εννοουσα και τον χαβαλε κτλπ κτλπ αν και πιο πολυ πλακα εκανα σιγα μην μπω στο φεισμπουκ να γκομενισω. Επειδη δεν γουσταρω η καθεμια να με αντιμετωπισει σαν λιγουρι αμα δεν με κανει αντ η αλλη δεν την κανω εγω. Νταξει δεν γουσταρω τωρα να θελω να μπω να κανω λιγη πλακα και αμα στειλω κανα φριεντ ρικουεστ να σκεφτει η αλλη "ωχ ο βλακας τι θελει τωρα" λοιπον επειδη ζουμε στην ελλαδα και καποια πραγματα ακομη δεν..... αν ζουσα εξω θα το εκανα.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 09 Ιούλ 2011, 19:02

Star_Light έγραψε:
simosx έγραψε:
Star_Light έγραψε:

Exhibit A.

Star_Light έγραψε:

Exhibit B.

φιλε μαλλον δεν καταλαβαινεις καθολου τι σου λεει ο αλλος. Πραγμα που εχει επισημανθει
και αλλες φορες . Οσο για το Β τι ειναι απειλη? Θα με απομονωσετε δηλαδη αμα δεν ξανασκεφτω
που τολμησα να σου αυθαδιασω? Ή θα φαω κανα μπαν?

Πλήρης αστοχία!

Αν διαβάσει κανειίς τις απαντήσεις του star_light, θα δει ότι ακολουθεί ένα pattern:
1. ζητάει συγνώμη
2. κάνει ένα σχόλιο που αναιρεί τη συγνώμη.

Στο μήνυμα παραπάνω
1. ζητάς συγνώμη
2. ρίχνεις ένα
Star_Light έγραψε:
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων