Πρεμιέρα για το κόμμα των Αποστράτων

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Πρεμιέρα για το κόμμα των Αποστράτων

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 23 Νοέμ 2011, 22:58

pros έγραψε:
stavrosLinux έγραψε:Πως σου φαίνεται η ιδέα ο Ελ. Στρατός να χρησιμοποιεί ubuntu αντί Windows σε όλα τα γραφεία;

Καλή. Οι απόστρατοι ξέρουν τι είναι το ubuntu; Τους ενδιαφέρει να μάθουν; Αυτό είναι το ζήτημα που μας αφορά σαν φόρουμ...

Αυτό που ξέρουν σίγουρα είναι οι περικοπές που τους έγιναν, και το πρώτο αίτημα τους (που δεν θα μας πουν φυσικά) είναι να αυξηθούν οι συντάξεις τους ;)
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 23 Νοέμ 2011, 23:09

pros έγραψε: Αυτό είναι το ζήτημα που μας αφορά σαν φόρουμ...

Και το ότι στα 45 τους είναι ήδη συνταξιούχοι ενώ άλλοι στα 65 τους δουλεύουν ακόμα σαν τα ζώα μας αφορά σαν κοινωνία και εργαζόμενους, αλλά ας μην ανοίξουμε και άλλη πολιτική (πολωτική) συζήτηση.
έγραψε:Με πρότυπο τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909, αξιωματικοί, που είναι απόφοιτοι της Σχολής Ευελπίδων της τάξης του 1981, ίδρυσαν το κόμμα "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας" και θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές.

Από http://news247.gr/ellada/politiki/komma ... 06721.html

Θα πρότεινα σε αυτό το πνεύμα την αποστολή ενός e-mail με κάποια (λίγα)ερωτήματα σχετικά με τις προθέσεις τους για το το ΕΛ/ΛΑΚ σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, είτε εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο είτε όχι.
Από εκεί και πέρα, θα μπορούσαν να αναρτηθούν οι (όποιες) απαντήσεις δώσει το κάθε κόμμα σε ένα thread , αυτό να κλειδωθεί αμέσως και να το αφήσουμε εκεί.
Απλή αναφορά δηλαδή και όποιος θέλει ας βγάλει τα συμπεράσματά του ή το ψάξει περισσότερο μόνος του.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 23 Νοέμ 2011, 23:22

Εκανα 18 μηνες υπομονη για να ξεφυγω απο τον παραλογισμο των καραβαναδων.
Σκεφτητε να κυβερνησουν την χωρα!
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 23 Νοέμ 2011, 23:36

kriti έγραψε:Εκανα 18 μηνες υπομονη για να ξεφυγω απο τον παραλογισμο των καραβαναδων.

+1000
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 25 Νοέμ 2011, 07:06

monkgr έγραψε:
kriti έγραψε:Εκανα 18 μηνες υπομονη για να ξεφυγω απο τον παραλογισμο των καραβαναδων.

+1000

Με αυτά που λέτε με προκαλείτε, εγώ δεν έβρισα κάποιον και δεν το πρόσβαλλα οκ.

1. Το ότι υπάρχουν μερικοί χαζοί δεν σημαίνει πως όλοι είναι πωρωμένοι και *****όστρατοι.

2. Κάποιος είπε αν γνωρίζουν στην Ευελπίδων το ubuntu, εξαρτάται απο την ειδικότητα που έχει κάποιος, υπάρχουν ορισμένοι που ασχολούνται με τα δίκτυα - προγραμματισμό και μπορούν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσω ενός Η/Υ, ας μην ξεχνάμε πως η κατασκοπία πλέον είναι ηλεκτρονική. Ακόμη και ελικόπτερο μπορούν να ρίξουν, ο νοών νοήτο πχ Ίμια.

3. monkgr & kriti Και ποιοι θες να μας κυβερνήσουν οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι που τα παίρναν και συνεχίζουν να τα παίρνουν για να πασάρουν στο λαοτζίκο παραμύθια και ριάλητη. Για να μην πω για την διαστρέβλωση των ειδήσεων, αλλά και τους σικέ διαγωνισμούς που βγάζουν πχ πάρτε τηλέφωνο και κερδίστε ένα pc ενό το pc το έχει κερδίσει ήδη κάποιος άλλος δικός τους γνωστός, άσε και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι.
Να μην πω και για τα κανάλια που κάθε κανάλι είναι προσκείμενο σε κάθε κόμμα, ή μήπως να αναφέρω το ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΟΤΣΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΗΝ Χ***. ;)
Άντε τράβα αγοράκι μου να δουλέψεις κανα άσχετο όχι σε μένα αυτά οκ.

4. Το ότι υπηρετούμε περισσότερο, αυτό γίνεται γιατί κάποια μπουμπουκάκια που είναι γόνοι πολιτικών κάνουν παραθέριση στο στρατό και δεν υπηρετούν την θητεία του όπως οι υπόλοιπος λαός, οπότε οι αιτίες του προβλήματος είναι αλλού στους πολιτικούς που κάναν ρουσφετάκια και δωράκια.
5. Στο κάτω κάτω την πατρίδα μας υπηρετούμε και όχι το στρατό "Αμήνεσθαι περί πάτρις και όχι πάρτις" , όποιος θέλει μπορεί να μην υπηρετήσει αλλά μετά όμως να μην έχει απαιτήσεις να ανοίξει δικό του μαγαζί ή ταξιτζής ή να διοριστεί στο δημόσιο ή να γίνει πολιτικός ή περιφερειάρχης.
αυτά για ορισμένους που κάνουν τον έξυπνο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.-

Υ.Γ. Και ξεκολλήστε επιτέλους απο τα κατάλοιπα της χούντας :eh: κανένας δεν είπε ότι θα κυβερνήσουν τον τόπο, απλοί πολίτες είναι απόστρατοι και σώματα ασφαλείας(αστυνομία,λιμενικό,πυροσβεστική), τα δικαιώματα τους θέλουν να διεκδικήσουν, δηλ. το αυτονόητο. ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
Τελευταία επεξεργασία από evolgen και 25 Νοέμ 2011, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Λογοκρισία ακατάλληλων λέξεων από evolgen
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 25 Νοέμ 2011, 11:04

xaris2335 έγραψε:3. monkgr Και ποιοι θες να μας κυβερνήσουν οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι που τα παίρναν και συνεχίζουν να τα παίρνουν για να πασάρουν στο λαοτζίκο παραμύθια και ριάλητη. Για να μην πω για την διαστρέβλωση των ειδήσεων, αλλά και τους σικέ διαγωνισμούς που βγάζουν πχ πάρτε τηλέφωνο και κερδίστε ένα pc ενό το pc το έχει κερδίσει ήδη κάποιος άλλος δικός οτυς γνωστός, άσε και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι.
Να μην πω και για τα κανάλια που κάθε κανάλι είναι προσκείμενο σε κάθε κόμμα, ή μήπως να αναφέρω το ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΟΤΣΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΗΝ ΧΕΣΩ.
Άντε τράβα αγοράκι μου να δουλέψεις κανα άσχετο όχι σε μένα αυτά οκ.

Θὰ παραβλέψω τὴν προσωπικὴ ἐπίθεση μὲ ἀφορμὴ τὴν ἁπλὴ συμφωνία μου σὲ ἕνα σχόλιο κάθε ἄλλο παρὰ προσβλητικό καὶ θὰ σοῦ θυμίσω δυὸ-τρία πραγματάκια ποὺ ἐν τῇ ρύμῃ τῆς ὀργῆς σου μᾶλλον σοῦ διέφυγαν:
1) Δὲν μὲ ξέρεις, ὅπως δὲν σὲ ξέρω. Ἔτσι ἴσως νὰ ἀγνοεῖς ὅτι ὁ πατέρας μου ἦταν στρατιωτικός
2) Οἱ στρατιωτικοὶ κυβέρνησαν τὴ χώρα - κάμποσες φορὲς μάλιστα. Ἡ τελευταία εἶναι άρκετὰ νωπή, γιὰ νὰ κάνουμε ὅτι τὴν ξεχάσαμε. Καὶ στοίχισε τὴ μισὴ Κύπρο, χώρια ὅλες τὶς ἄλλες ἐγκληματικὲς πράξεις...
3) Ποτὲ δὲν ὑποστήριξα τὴν ἰσοπεδωτικὴ λογικὴ «ὅλοι ἴδιοι εἶναι» γιὰ κανένα κλάδο καὶ καμμία κοινωνικὴ ὁμάδα ἢ κατηγορία (σὲ ἀντίθεση μὲ σένα). Τὴν παράνοια ποὺ διέπει τὸ στράτευμα καὶ μάλιστα ὄχι μόνο στὴν Ἑλλάδα, ἀλλὰ παντοῦ στὸν κόσμο, δὲν τὴν χρεώνω σὲ κανέναν άτομικά, ἀλλὰ στὴν κρατούσα νοοτροπία πού, ὅπως σὲ κάθε σύνολο, πνίγει κάθε διαφορετικὴ φωνή. Τὸ ἴδιο φαινόμενο βλέπουμε στὸ ἀστυνομικὸ σῶμα, στὰ συνδικαλιστικὰ σωματεῖα κ.λπ. Ὁ ὅρος «συντεχνιακὴ νοοτροπία» σὲ αὐτὸ τὸ φαινόμενο παραπέμπει εὐθέως.
4) Ἂν εἶσαι στρατιωτικός (εἴπαμε, δὲν σὲ ξέρω, ὅπως δὲν μὲ ξέρεις), θεώρησε αὐτονόητο καὶ στὸ μέλλον, σὲ παρόμοιες συζητήσεις ποὺ ἐνδέχεται νὰ ὑπάρξουν στὸ φόρουμ ἢ σὲ ἄλλες συνευρέσεις, τὸ κοινότυπο, ἀλλὰ τόσο καίριο «ἐξαιροῦνται οἱ παρόντες». Σώζει πολλὰ νεῦρα. ;)
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 25 Νοέμ 2011, 14:19

xaris2335 Απο οτι καταλαβα εισαι στρατιωτικος και οχι φανταρος.Κανε λοιπον φανταρος 18 μηνες και μετα τα ξαναλεμε.
Ασε που στις ρεμουλες στην αμυνα εμπλεκοναι και αξιωματικοι σε απαντηση για τους διευθαρμενους πολιτικους και δημοσιοκαφρους.
Και ο δικος μου πατερας ηταν στην χωροφυλακη και τους λεει μπατσους γιατι ξερει την νοοτροπια τους που δεν αφομοιωσε ποτε.

monkgr μου αρεσει που γραφεις με πολυτονικο εγω δεν βαζω ουτε τονους ρε γ*****!
Τελευταία επεξεργασία από evolgen και 25 Νοέμ 2011, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Λογοκρισία ακατάλληλης λέξης από evolgen
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 25 Νοέμ 2011, 21:32

Μόνο σαν αστείο μπορώ να εκλάβω τη δημιουργία του κόμματος. Γιατί "κόμμα των απόστρατων"; Χρησιμοποιούν τα αστέρια στον γιακά για κύρος; Δεν καταλαβαίνω γιατί η εργασιακή τους ιδιότητα πρέπει να παίζει ρόλο στην ονομασία, ίσως και την ιδεολογία του κόμματος. Κατά τα άλλα, έχω αλλεργία στον στρατό και τον μιλιταρισμό (αν και πέρασα καλά στο 9μηνο μου) οπότε δεν διαβάζω καν τις θέσεις τους και προχωράω παρακάτω.
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 26 Νοέμ 2011, 19:05

kriti έγραψε:xaris2335 Απο οτι καταλαβα εισαι στρατιωτικος και οχι φανταρος.Κανε λοιπον φανταρος 18 μηνες και μετα τα ξαναλεμε.

καμία σχέση προγραμματιστής - Διοίκηση επιχ/σεων αυτά έχω σπουδάσει και δουλεύω σαν διαφημιστής προς το παρόν.
Απλά είμαι γίος Αξιοματικού, παρόλα αυτά όμως την θητεία μου την έκανα μακριά απο την γενέτηρά μου οικειοθελώς, χωρίς να κρύβομαι πίσω απο τα παντελόνια ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ όπως κάνουν κάποια ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ.
Για να μην πω ότι δέχονταν και δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα απο διάφορους γνωστούς και φίλους, για να βολευτούν τα μπουμπουκάκια τους και ξέρεις τι τους απαντάει ο δικός μου ο γιος υπηρέτησε ΟΛΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ μακρυά απο το σπίτι του, το ίδιο να κάνετέ και εσείς.
Αλλά ξέρεις πως λέγεται αυτός που τα κάνει αυτά ΜΑΚΑΚΑΣ.
Ας μην ξεχνάμε ότι για να φτάσουμε στο τωρινό σημείο που βρίσκεται η χώρα μας δηλ. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, συμβάλαμε και εμείς με τις πράξεις μας.
Και κάτι τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι προσβάλλονται με το ριάλιτη που παίζεται στην Αγγλία "go for a Greek", στο κάτω κάτω την αλήθεια λένε, που είναι το μεμπτό.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 26 Νοέμ 2011, 20:46

Th P έγραψε:Τελικά το κόμμα αποστράτων έχει θέσεις για το ΕΛ/ΛΑΚ;

Θα επιτρέπονται στο forum όλες οι δημοσιεύσεις που θα συνιστούν πολιτική διαφήμιση άσχετα με το αν ο διαφημιζόμενος έχει πάρει θέση υπέρ του ΕΛ/ΛΑΚ;

Μήπως έτσι κι αλλιώς θα ήταν καλό να δημιουργηθεί υποενότητα στο forum για θέματα πολιτικής, οικονομίας, κρίσης, μνημονίου κλπ; (υπάρχουν ήδη αρκετές δημοσιεύσεις με τέτοιο περιεχόμενο)

(και η προεκλογική περίοδος φαίνεται ότι θα είναι (αρκετά) μεγαλύτερη απ`ότι ανακοινώθηκε)

Φιλικά
Θανάσης Π.

Στα παραπάνω θέλω να προσθέσω κάτι.

Δεν πιστεύω ότι η λύση στην βαθιά πολιτική, οικονομική και κυρίως κοινωνική κρίση,
είναι η δια της βουλής αντιπροσώπευση των διαφόρων συντεχνιών (απόστρατοι, ελεύθεροι προγραμματιστές, γιατροί, δικηγόροι κλπ) με την μορφή αντίστοιχων κομμάτων
ο Χάρυ Κλύν έλεγε άν θυμάμαι καλά σατυρίζοντας τα αποτελέσματα κάποιων εκλογών : "έλαβον .......εφοπλιστές, επιπλοποιοί, σαλαμέμποροι: 12 μποφόρ"

Εξ`άλλου, η συντεχνιακή (συνδικαλιστική) αντίληψη των πραγμάτων είναι τουλάχιστον στην Ελλάδα, μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Φιλικά
Θανάσης Π.
Τελευταία επεξεργασία από Th P και 27 Νοέμ 2011, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων