Αγορά Εργασίας

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Αγορά Εργασίας

Δημοσίευσηαπό geosanto » 24 Νοέμ 2011, 21:59

Star_Light έγραψε:
geosanto έγραψε:
Σιγά σιγά φτάσαμε στο ερώτημα. Σε μια καφετέρια, πόσο της κοστίζει ο καφές;

Δεν τα παίρνουν στο έτσι... παραγγέλνει πες 20 κιλα καφέ και κανει ειδικη συμφωνια
με τον προμηθευτη. Αυτοι αγοραζουν με τα κιλα και εσενα στα δίνουν με το γραμμαριο

Επειδή βλέπω ότι δεν έγινε καθόλου αντιληπτό, επανέρχομαι με μια διευκρινιστική επαναδιατύπωση της ερωτήσεως.

Σε μια καφετέρια, πόσο της κοστίζει το φλιτζάνι ο καφές;
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 24 Νοέμ 2011, 23:30

geosanto έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι δεν έγινε καθόλου αντιληπτό, επανέρχομαι με μια διευκρινιστική επαναδιατύπωση της ερωτήσεως.

Σε μια καφετέρια, πόσο της κοστίζει το φλιτζάνι ο καφές;

Δεν γνωρίζω. Αλλα πιστευω πολυ λιγοτερο
απο οτι τον πουλαει!!!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 25 Νοέμ 2011, 00:51

Star_Light έγραψε:Δεν γνωρίζω. Αλλα πιστευω πολυ λιγοτερο
απο οτι τον πουλαει!!!!

Απάντησες σωστά. Δεν γνωρίζω. Όπως δεν γνωρίζεις και πολλά άλλα πράγματα βεβαίως.

Είσαι δικαιολογημένος βέβαια, από το νεαρό της ηλικίας σου, της ελάχιστης εργασιακής εμπειρίας, καθώς και στην παντελή έλλειψη ιδιοκτησιακής η διευθυντικής εμπειρίας.

Γράφεις (εσφαλμένα) ότι εφόσον συμφωνηθεί μισθός πχ 500€, να μην περιμένει το αφεντικό αξία εργασίας πάνω από 500€. (Χωρίς να λες ποιος και με τι κριτήρια, θα αποφανθεί περί της αξίας της εργασίας).

Αν υποθέσουμε όμως, ότι η αξία της εργασίας, είναι πολύ κατώτερη των 500€, θα δεχόσουν να πάρεις λιγότερα; Ή θα αποχωρούσες διακριτικά ποιούμενος την νήσσαν.

Ας ξανάπαμε στον καφέ. Παρακάτω ένας κατάλογος των μηνιαίων εξόδων (πχ μιας καφετερίας με 12ετες συμβόλαιο), που λίγο-πολύ παρόμοια ισχύουν σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Συμβόλαιο και "αέρας" (ποσό/μήνες)
Κατασκευή (ποσό/μήνες)
Εξοπλισμός (ποσό/μήνες)
Ενοίκιο (μήνα + 10% ανά έτος)
Τράπεζα δόση (μήνα)
Τροφοδοσία (μήνα)
Εφορία, δήμος, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Ύδρευση (μήνα)
Λογιστές, ΑΕΠΙ, Δορ. και άλλες συνδρομές (μήνα)
Μισθοί υπαλλήλων (μήνα)
ΙΚΑ υπαλλήλων (μήνα)
ΤΕΒΕ ιδιοκτήτη (μήνα)
Τρέχων μικροέξοδα, "ειδικές" εισφορές, περαιώσεις κλπ (μήνα)
Ζημιές, φθορές, κλοπές, ημέρες αργίας ή εποχιακής season (ποσό/μήνες)

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το κόστος μιας εταιρίας είναι σχεδόν μόνο οι υπάλληλοι της και όλα τ' άλλα (δηλ. ο τζίρος) είναι καθαρό κέρδος; Όταν έχεις μια σωστή επιχείρηση, είσαι με το χέρι στην τσέπη και πληρώνεις όποιον σου λέει καλήμερα.

Ξαναρωτώ. Σε μια καφετέρια, πόσο της κοστίζει το φλιτζάνι ο καφές; (Αν θέλεις μπορώ να σου πω όλα τα νούμερα και τα ποσά, να μείνεις άφωνος).
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 25 Νοέμ 2011, 01:27

geosanto έγραψε:Απάντησες σωστά. Δεν γνωρίζω. Όπως δεν γνωρίζεις και πολλά άλλα πράγματα βεβαίως.

Είσαι δικαιολογημένος βέβαια, από το νεαρό της ηλικίας σου, της ελάχιστης εργασιακής εμπειρίας, καθώς και στην παντελή έλλειψη ιδιοκτησιακής η διευθυντικής εμπειρίας.

Γράφεις (εσφαλμένα) ότι εφόσον συμφωνηθεί μισθός πχ 500€, να μην περιμένει το αφεντικό αξία εργασίας πάνω από 500€. (Χωρίς να λες ποιος και με τι κριτήρια, θα αποφανθεί περί της αξίας της εργασίας).

Αν υποθέσουμε όμως, ότι η αξία της εργασίας, είναι πολύ κατώτερη των 500€, θα δεχόσουν να πάρεις λιγότερα; Ή θα αποχωρούσες διακριτικά ποιούμενος την νήσσαν.

Ας ξανάπαμε στον καφέ. Παρακάτω ένας κατάλογος των μηνιαίων εξόδων (πχ μιας καφετερίας με 12ετες συμβόλαιο), που λίγο-πολύ παρόμοια ισχύουν σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Συμβόλαιο και "αέρας" (ποσό/μήνες)
Κατασκευή (ποσό/μήνες)
Εξοπλισμός (ποσό/μήνες)
Ενοίκιο (μήνα + 10% ανά έτος)
Τράπεζα δόση (μήνα)
Τροφοδοσία (μήνα)
Εφορία, δήμος, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Ύδρευση (μήνα)
Λογιστές, ΑΕΠΙ, Δορ. και άλλες συνδρομές (μήνα)
Μισθοί υπαλλήλων (μήνα)
ΙΚΑ υπαλλήλων (μήνα)
ΤΕΒΕ ιδιοκτήτη (μήνα)
Τρέχων μικροέξοδα, "ειδικές" εισφορές, περαιώσεις κλπ (μήνα)
Ζημιές, φθορές, κλοπές, ημέρες αργίας ή εποχιακής season (ποσό/μήνες)

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το κόστος μιας εταιρίας είναι σχεδόν μόνο οι υπάλληλοι της και όλα τ' άλλα (δηλ. ο τζίρος) είναι καθαρό κέρδος; Όταν έχεις μια σωστή επιχείρηση, είσαι με το χέρι στην τσέπη και πληρώνεις όποιον σου λέει καλήμερα.

Ξαναρωτώ. Σε μια καφετέρια, πόσο της κοστίζει το φλιτζάνι ο καφές; (Αν θέλεις μπορώ να σου πω όλα τα νούμερα και τα ποσά, να μείνεις άφωνος).

Φιλε εσυ ήσουν διευθυντής? :D Φυσικα και μην περιμενει πανω απο 500 ευρω. Τοσα πληρωνει τοσα παιρνει.
Τα εξοδα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μου τα λες??? Δεν ειπαμε σε προηγουμενο ποστ
οτι δεν ειμαστε φιλανθρωπικες εταιρειες? Ουτε οι επιχειρησεις αλλα ουτε και εμεις? Αυτα ειναι θεματα του λογιστη σου
ρε φιλε τι με ενδιαφερουν εμενα? χαχαχαχαχ

μηπως να σου αραδιασω και εγω τα δικα μου καθημερινα εξοδα? Θα σε ενδιεφεραν αραγε?
Γεμισε εδω μεσα εργοδοτες το σαιτ???? καλυτερα παντως για να τα ακουτε
απο πρωτο χερι!!!!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 25 Νοέμ 2011, 01:35

Αν ειναι να αραδιασω και εγω τα δικα μου εξοδα φιλε μου.... ο μισθος που θα μου εδινες
δεν θα εφτανε ουτε για ποπ κορν στο σινεμα. Αυτα δεν με ενδιαφερουν εμενα οπως δεν ενδιαφερουν
και εσενα τα δικα μου εξοδα. Τεσπα με βλεπω να φευγω νωρις νωρις για ξενες πολιτειες γιατι εδω μεσα
δεν θα συνεννοηθουμε! Ισως την κοπανησω προωρα γιατι ενα πραγμα που δεν θα ανεχτω ευκολα ειναι η εκμεταλευση.
Μαυρο δαγκωτο που λεμε.

Και ο καφες που μου σερβιρει η επιχειρηση αν θες να ξερεις ειναι απο το lidle και απο τους φθηνοτερους
και μου τον μοστραρει εμενα 5 ευρω. Πηγα εκει ηπια εναν καφε ενα μισαωρακι και εφυγα δεν καταλαβα
θα με βαλεις να πληρωσω και το δικο σου το νοικι ???? Τον πηρες 1 ευρω τον καφε πανω απο 2 δεν θα επρεπε να τον πουλας
οσα εξοδα και αν εχεις. Αστο στην Ελλαδα ειμαστε στην χωρια της πουστιας ξερω τι σου λεω!!!

P.S Έχει να δει καφετέρια τα δικα μου χρήματα απο το τελος Αυγουστου και θα συνεχιστεί το "εμπάργκο"! :lol: :lol:
Τουλαχιστον απο μενα! Οταν δεν συμφωνουμε με κατι δεν θα το τροφοδοτουμε κιολας.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 25 Νοέμ 2011, 02:15

Star_Light έγραψε:Και ο καφες που μου σερβιρει η επιχειρηση αν θες να ξερεις ειναι απο το lidle και απο τους φθηνοτερους
και μου τον μοστραρει εμενα 5 ευρω. Πηγα εκει ηπια εναν καφε ενα μισαωρακι και εφυγα δεν καταλαβα
θα με βαλεις να πληρωσω και το δικο σου το νοικι ???? Τον πηρες 1 ευρω τον καφε πανω απο 2 δεν θα επρεπε να τον πουλας
οσα εξοδα και αν εχεις. Αστο στην Ελλαδα ειμαστε στην χωρια της πουστιας ξερω τι σου λεω!!!

Προφανέστατα όπως κατάλαβες είσαι η τυπική περίπτωση, μακρυά νυχτωμένου περί των μικροοικονομικών. Το κόστος ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας δεν βγαίνει από το κόστος αγοράς συν ένα ποσοστό κέρδους και τέλος.

Τον καφέ όταν στον κερνάει στο σπίτι του, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας θα στον δώσει τσάμπα. Τα τεράστια έξοδα ενός μαγαζιού, αν τα προσθέσεις θα βγάλεις ένα σύνολο το οποίο θα βγει ΟΛΟ από τον καφέ. Μήπως έχεις την απαίτηση μια καφετέρια υπερπολυτελείας να έχει την ίδια σχεδόν τιμή στον καφέ με μια καντίνα στο δρόμο, επειδή έχουν την ίδια τιμή αγοράς;

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στον εργασιακό τομέα, σε σχέση προσφερόμενου κόστους εργασίας και αμοιβής.

Πολύ καλά κάνεις και έχεις κηρύξει "εμπάργκο" στις καφετέριες. (Αν και εντελώς μεταξύ μας πιστεύω ότι οι λόγοι είναι άλλοι).
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 25 Νοέμ 2011, 02:37

geosanto έγραψε:
Προφανέστατα όπως κατάλαβες είσαι η τυπική περίπτωση, μακρυά νυχτωμένου περί των μικροοικονομικών. Το κόστος ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας δεν βγαίνει από το κόστος αγοράς συν ένα ποσοστό κέρδους και τέλος.

Τον καφέ όταν στον κερνάει στο σπίτι του, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας θα στον δώσει τσάμπα. Τα τεράστια έξοδα ενός μαγαζιού, αν τα προσθέσεις θα βγάλεις ένα σύνολο το οποίο θα βγει ΟΛΟ από τον καφέ. Μήπως έχεις την απαίτηση μια καφετέρια υπερπολυτελείας να έχει την ίδια σχεδόν τιμή στον καφέ με μια καντίνα στο δρόμο, επειδή έχουν την ίδια τιμή αγοράς;

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στον εργασιακό τομέα, σε σχέση προσφερόμενου κόστους εργασίας και αμοιβής.

Πολύ καλά κάνεις και έχεις κηρύξει "εμπάργκο" στις καφετέριες. (Αν και εντελώς μεταξύ μας πιστεύω ότι οι λόγοι είναι άλλοι).

Παίχτη αν κρινω απο αυτα τα 2. Παλι καλα που εσύ εισαι βαθειά ξημερωμένος και
σε εχουμε εδω να μας συμβουλεύεις!!!!! :lol: :lol:

σε αφηνω λιγο να σκεφτεις μιας και σου αρεσουν οι ερωτησεις για να καταλάβεις τι μαργαριτάρι πέταξες!
Εγω δεν ειπα ποτε οτι ξερω οικονομικα φιλε μου. ;)
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 25 Νοέμ 2011, 03:21

Αγαπητέ φίλε @Star_Light μετά από 23 χρόνια (17 συνεχόμενα) θαλάσσιας υπηρεσίας, έχω πλήρη επίγνωση στο τι ακριβώς λέω. Αν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για δημόσιο διάλογο χωρίς ειρωνείες, καλό θα ήταν να βλέπεις και την άποψη του άλλου.

Πραγματικά δεν είπες ότι γνωρίζεις από οικονομικά, το οξύμωρο του θέματος όμως είναι, ότι εκφράζεις de facto άποψη γι' αυτά, όπως και για την εργασιακή ισοκατανομή όπως αυτή προτείνεται για να δικαιολογήσει τα εξισορροπημένα συμπλέγματα εργασιών, μέσα σε μια αυτό-διευθυνόμενη κοινωνία όσον αφορά τον καταμερισμό εργασίας.

Όπου ως γνωστόν στόχος είναι. 1ον. Να αποφευχθεί η δημιουργία μιας νέας άρχουσας τάξης «συντονιστών» και, 2ον. Να καθοριστεί ένα σύστημα κατανομής της εργασίας τέτοιο ώστε να μην εξαναγκάζεται κανένας, με τη χρήση οικονομικής ή φυσικής βίας, να ασχοληθεί με μία εργασία που του υποβιβάζει το συνολικό του βιοτικό επίπεδο έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την πολιτική φιλοσοφία, θεσμικό πλαίσιο και πρόταγμα της περιεκτικής δημοκρατίας.
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 25 Νοέμ 2011, 03:28

geosanto έγραψε:Αγαπητέ φίλε @Star_Light μετά από 23 χρόνια (17 συνεχόμενα) θαλάσσιας υπηρεσίας, έχω πλήρη επίγνωση στο τι ακριβώς λέω. Αν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για δημόσιο διάλογο χωρίς ειρωνείες, καλό θα ήταν να βλέπεις και την άποψη του άλλου.

Πραγματικά δεν είπες ότι γνωρίζεις από οικονομικά, το οξύμωρο του θέματος όμως είναι, ότι εκφράζεις de facto άποψη γι' αυτά, όπως και για την εργασιακή ισοκατανομή όπως αυτή προτείνεται για να δικαιολογήσει τα εξισορροπημένα συμπλέγματα εργασιών, μέσα σε μια αυτό-διευθυνόμενη κοινωνία όσον αφορά τον καταμερισμό εργασίας.

Όπου ως γνωστόν στόχος είναι. 1ον. Να αποφευχθεί η δημιουργία μιας νέας άρχουσας τάξης «συντονιστών» και, 2ον. Να καθοριστεί ένα σύστημα κατανομής της εργασίας τέτοιο ώστε να μην εξαναγκάζεται κανένας, με τη χρήση οικονομικής ή φυσικής βίας, να ασχοληθεί με μία εργασία που του υποβιβάζει το συνολικό του βιοτικό επίπεδο έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την πολιτική φιλοσοφία, θεσμικό πλαίσιο και πρόταγμα της περιεκτικής δημοκρατίας.

Οι χαρακτηρισμοι μπορει να μην με θιγουν εμενα προσωπικα αλλα αυτο δεν σημαινει
πως δεν θα τους χρησιμοποιησω ωστε να κανω την πλακα μου! Εσυ λες για ειρωνια
αλλα εγω ως τωρα δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν ;) οι αποψεις ειναι αποψεις και δεν
πιεσα κανεναν να τις δεχθει. Απο την αλλη αν υπάρχουν ανθρωποι που θέλουν να δουλευουν

-10 ωρες την ημερα
- Σε συνθηκες περιεργες
- Ανασφαλιστοι
- Να ανακατευεται καθε λιγο και λιγακι ο διευθυντης και να τους προκαλει ελκος και δυσφορια

ολα τα παραπανω + μισθο 600 ευρω το μηνα ... ε τι να τους πεις τοτε? Αν δεν ειναι αυτοι για δουλεμα
επειδη τους εχει αναγκασει η πτανα η αναγκη και το γμημενο το κρατος που δεν εχει νομους τοτε το δουλεμα
σιγουρα θα το φανε αυτοι που κρατανε τετοιες επιχειρησεις και θα τους πουνε και απο πανω οτι πρεπει
να ειναι και φουλ αποδοτικοι .
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 25 Νοέμ 2011, 03:35

Star_Light έγραψε:Παίχτη αν κρινω απο αυτα τα 2. Παλι καλα που εσύ εισαι βαθειά ξημερωμένος και
σε εχουμε εδω να μας συμβουλεύεις!!!!! :lol: :lol:

Off topic:
Να σου θυμίσω λιγάκι την αντίδρασή σου όταν απλά σου είπα ότι δεν έχω facebook και δεν κάνω λογαριασμό για να δω ένα βίντεο;
Αν εσύ δεν ανέχεσαι ούτε καν αυτό, τότε τι σε κάνει να πιστεύεις πως εσύ έχεις το δικαίωμα να απευθύνεσαι με τέτοιες εκφράσεις (όπως το «παίχτη») προς κάποιον που πιθανότατα εργάζεται πριν καν γεννηθείς;
Όταν θέλεις να σου απευθύνεται κάποιος τυπικά, καλό θα είναι να το εφαρμόζεις κι εσύ προς τους άλλους.

Άσχετα πάντως με αυτό, επειδή για να έχει κάποιος μια δική του δουλειά και να μην έχει πάει φυλακή από τα χρέη κάτι μάλλον θα κάνει σωστά, το συμπέρασμα από τα όσα θέλει να σου πει ο @geosanto είναι ότι η τιμή του προϊόντος μίας εταιρείας πρέπει να είναι τέτοια που να καλύπτει όλα της τα έξοδα και να αφήνει και ένα ποσό κέρδους. Και αυτό έχει μέσα και το νοίκι και όλα. Φαντάζεσαι να βγάζεις τα λεφτά για τους μισθούς και τελικά να σου κάνουν έξωση από το κτίριο; Τότε τί την άνοιξες τη ρημάδα την καφετέρια; Καλύτερα να έπαιζες «πάμε στοίχημα», περισσότερα θα έβγαζες.

Ακριβώς ότι θέλουμε να κάνει και ένας μισθός. Να καλύπτει τα έξοδά μας και να αφήνει και ένα περιθώριο. Το πόσο κοστίζει ένα προϊόν ή μία εργασία όμως, δεν μπορεί να το ξέρει κάποιος αν πρώτα δεν προσπαθήσει να τα πουλήσει στην αγορά ώστε να δει πόσο κοστολογούνται. Η τουλάχιστον να εργάζεται αρκετό καιρό ώστε να μάθει την αγορά.
Ενα παιδί που πιάνει την 1η-2η δουλειά του, δεν γίνεται να έχει τέτοιες γνώσεις. Οπότε, δεν γίνεται να κοστολογήσει την εργασία του χωρίς να δουλέψει πρώτα κάποιον καιρό. Δεν μπορείς δηλαδή να ξέρεις από τώρα πόσο αξίζει η δουλειά που προσφέρεις για να ξέρεις πόσα θα πρέπει να ζητήσεις. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό και θα μάθεις μετά από κάποιον καιρό. Όσοι πάνε σε εταιρείες και λένε «θέλω τόσα», είναι συνήθως άτομα με αρκετά μεγάλη εμπειρία και μπορούν να αποδείξουν ότι αξίζουν αυτά τα χρήματα που ζητάν (συνήθως με δείγματα προηγουμενης εργασίας).

Οι συμβουλές και οι μικροοικονομικές αναλύσεις είναι μία χαρά και κανένα μαργαριτάρι δεν γράφηκε.

Το να μην τις δέχεσαι είναι θεμιτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν. Μπορεί διαβάζοντάς τις να ωφεληθεί κάποιος άλλος που ψάχνει επίσης εργασία ή θέλει να ανοίξει την δική του δουλειά.
Δεν λέω ότι αυτά είναι οικονομοτεχνική μελέτη, αλλά είναι μερικές αρχικές σκέψεις για το πως υπολογίζονται κάποια πράγματα.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ