Γιατί να έχει κανείς linux;

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: γιατί να έχει κανείς linux???

Δημοσίευσηαπό kalakouentin » 10 Δεκ 2008, 04:26

Είναι προφανές γιατί να έχει κανείς Linux :
Η Microsoft σου δίνει μονάχα τα παράθυρα ενώ με το Linux παίρνεις ολόκληρο σπίτι! :mrgreen:

(Πιο σοβαρά : γιατί κάνεις τη δουλειά σου αποδοτικότερα, δωρεάν και χωρίς να εκμεταλλεύεσαι εμπορικά κανέναν)
Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780
kalakouentin
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό amag » 10 Δεκ 2008, 12:18

george0 έγραψε:αλλά για τον νέο χρήστη ubuntu που θα μπει στην κοινότητα για να λύση κάποιο προβλημα του η για να ενιμεροθη για κατή
δεν είναι άστοχη!!!.και για αυτο εκανα και το θεμα!!!.διαφορετικά ποιος ο λογος να το κανό...

θα ήταν προτιμότερο λοιπόν αντί αν ανοίξεις αυτο το θέμα γράφοντας απλά μία ερώτηση να παραθέσεις τον λόγο για τον οποίο είσαι εσύ εδώ

Εχει περάσει η νοοτροπία στον κόσμο οτι το Linux ανήκει στα σκληρά απαγορευμένα πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη
έχει ταυτιστεί σκόπιμα απο τις μεγάλες εταιρίες οτι ο ανοικτος κώδικας είναι βλαβερός και "επικύνδυνος"
και φυσικό είναι αφού οι μεγάλες δυνάμεις "Αμερική" προσπαθεί να και έχει καταφέρει να περάσει το δικό της "πρότυπο" που λεγεται Μικροσοφτ
και φυσικό είναι αφού ο κάθε πιτσιρικάς νομίζει οτι με το που θα βάλει λίνουξ θα γίνει ο τέλειος Cracker και όχι Hacker που ακόμα και την λέξη αυτή εχουν παρομοιάσει σαν μολυσματική αρρώστια
δέν εχω ιδέα απο εντολές στο τερμιναλ και δέν με ενδιαφέρει και να μάθω κι όλας γιατί δέν είμαι προγραμματιστής και μου αρέσουν και τα εύκολα
θέλω να ανοίγω το synaptic και να τα βρίσκω έτοιμα όλα χωρίς να χρειαστει να ψάχνω για κλειδια και σπασμένα προγράμματα αλλά να μπορώ να δοκιμάζω ελεύθερα το λογισμικό και να κρατάω αυτό που ταιριαζει στα μέτρα μου χωρίς να έχω τον φόβο οτι είναι παράνομο
να μπορώ να στείλω ένα μύνημα εδώ και να πώ ρε παιδιά βρήκα αυτο το πρόγραμμα που ίσως σας ενδιαφέρει... να μπορώ να δώ κάτι που δέν παίζει με το υλικό του υπολογιστή μου και να αναφέρω αν βρώ ένα bug

πριν μέρες στο σερφάρισμα μου στο ιντερνετ ο firefox κόλησε αυτόματα μου ζήτησε να στείλω μια αναφορά για το προβλημα όπως και έκανα την αλλη μέρα είχα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομειο ένα μύνημα απο την ομάδα που κοιταζει τα μπαγκ να μου λεει ευχαριστω και να με ενημερώνει οτι το πρόβλημα μου λύθηκε
εκεινη τη στιγμή το συναισθημα που ενοιωσα δέν περιγράφετε... για πρώτη φορά ένοιωσα οτι κάποιος με σέβεται και με βοηθάει... αντιμετώπιση που δέν είχα ποτε απο πληρωμένους ηλεκτρονικούς... ενώ απο την μικροσοφτ ποτέ
Απο το 1992 ασχολουμε με τους υπολογιστες δέν έχω συναντήσει τεχνικό τουλάχιστον στην πόλη που ζω στο Ηράκλειο να μήν πιστεύει οτι είναι γκουρού στους υπολογιστές
εδώ και λίγους μήνες ασχολούμε με το Linux δέν έχω συναντήσει ακόμα κάποιον που να πιστεύει οτι τα ξέρει όλα, ο κόσμος εδώ είναι απλός αγνός έτοιμος να ασχοληθεί μαζί σου και να σου δώσει την λύση που χρειάζεσαι νοιώθεις την ασφάλεια οτι κάποιος είναι κοντά σου, εκεί , πρόθυμός να σε ακούσει

χρησιμοποιουσα γουιντους 95 μέχρι που μια ωραια μέρα αποφάσησαν οτι δεν θα τα υποσστηρίζουν άλλο
έβαλα 98 αλλα και εκεί ένα πρωί τέρμα οι αναβαθμίσεις
αλαξα μηχάνημα και έβαλα XP ήδη έχει ανακοινώσει η μικροσοφτ οτι θα σταματησει την υποστηριξη τους δηλαδη για ακομα μια φορά πετάξτε τους υπολογιστές σας στα σκουπίδια
διαβάζω για τα γουίντοουζ 7 και λέω γιατί να περιμένω μέχρι να βγούν και να δοκιμαστούν τα όποια προβλήματα τους? και τί τιμή θα έχουν?
γιατί να μήν βάλω λίνουξ που υποστηρίζουν ήδη όλα και ακόμα περισσότερα απο εκέινα που οι άλοι υπόσχονται οτι ΘΑ κάνουν?
δοκίμασα και καθημερινά δοκιμάζω διανομές που βρίσκω στο ίντερνετ
έχω καταλήξει στο ubuntu για την ευκολία που μου προσφέρει, για το οτι είναι στα ελληνικά και το γουστάρω αυτό, και πάνω απ όλα γιατί έχει την πιο ενεργή Ελληνική κοινότητα, και το σπουδεότερο που ξέχασα γιατι τρέχει το ίδιο ικανοποιητικά και στους 4 υπολογιστές που χρησιμοποιώ απο PIII και P4 και είναι και δωρεάν
όλα λοιπόν είναι μία αλυσίδα με κρίκους γερά δεμένους μεταξυ τους δέν γνωρίζω άν κάποια στιγμή κάποιος σπάσει, μέχρι τότε όμως νοιόθω οτι χρησιμοποιώ το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει αυτη τη στιγμή στον κόσμο

θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αρκετά όμως σας κούρασα και πάλι... ευχαριστώ

Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχάριος ┃ Προγρ: Όχι ┃ Αγγλικά: Λίγο
Διανομή ⇛ Ubuntu 8.10
Υπολογιστής ⇛ Intel Pentium M processor 1.60GHz │741MB│852GM/855GM 20061102 x86/MMX/SSE2│PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI│Audio 82801DB/DBL/DBM│TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
amag
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 10 Δεκ 2008, 12:36

Ένας από τους λόγους να έχει κανείς linux--δε βλέπω να τον έχει αναφέρει κανείς παραπάνω--είναι καλύτερα επαγγελματικά προσόντα. Από το βιογραφικό μου έχω σβήσει το "γνώσεις windows" μιας και δε μπορώ να κάνω με τα windows αυτά που κάνω με το linux :ugeek: . Ακόμη βέβαια χρειάζονται οι ακατονόμαστες γνώσεις αλλά να 'στε σίγουροι ότι στο μέλλον θα αλλάξει το τοπίο. Αν θέλουν οι ελληνικές εταιρείες να παραμείνουν ανταγωνιστικές με τις ευρωπαϊκές ή τις διεθνείς θα πρέπει να επενδύσουν στην έρευνα και την τεχνολογία. Και ο ορισμός της έρευνας και της τεχνολογίας είναι το linux. Ίσως βέβαια να είμαι ονειροπόλος και να μη βλέπω την πραγματικότητα έξω από το φόρουμ και τη λίστα :?
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό st2 » 10 Δεκ 2008, 13:21

GNU/Linux διοτι
τσαμπέ
δεν εχω κανενα αντι--- προγραμμα
δεν εχει REGISTRY
με 2 κλικ με ενα search και με 2 κλικ ακομα (σιναπτικ) εχω το προγραμμα που θελω
η κοινοτητα με βοηθα συνεχεια και ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
βοηθαω και εγω οπου μπορω χωρις ανταλλαγμα ενα αβαταρ και μολις δω το ευχαριστω στο ποστ δεν γινεται να μην πεταχτει ενα χαμογελο
εχω αναστησει το παλιο λαπτοπ ενος φιλου που πηγαινε για ανακυκλωση αλλα τωρα εχει πιο ομορφο desktop απο πολλα αλλα
ειμαστε φτωχαδακια και το ''μήλο'' ειναι πανακριβο
βαρεθηκα τα windows να θελουν φορματ καθε 6μηνο
σιχαθηκα την Μ$ που σταματα την υποστηριξη και σε αναγκαζει - εκβιαζει να αγορασεις καινουριο μηχανημα
μαθαινω πραγματα συνεχεια (πχ τωρα μαθαινω τι ειναι και πως λειτουργει το σκριπτ αν και δεν τα παω πολυ καλα που θα παει θα μαθω :-) )
και τελος
οταν καποιος με ρωτα κατι αν ξερω απο υπολογιστες για παραδειγμα ή πιο antivirus εχω και κατι τετοια οταν τους λεω οτι εχω GNU/Linux και με κοιτουν λες και πεταχτηκα απο βιβλιο του ισαακ ασιμοφ εχει πολυ πλακα

(ποσο ψωναρα ειμαι??)

και ενα παραπονο
το μεγιστο προβλημα δεν ειναι τα παιχνιδια αν θες παιχνιδια παρε μια κονσολα παιχνιδομηχανη
ειναι οι εταιρειες που δεν βγαζουν τις εφαρμογες τους και για GNU/Linux (γ@#++ την καταδικη μου και τις εμπορικες τους συμφωνιες και τα μονοπωλια τους, οι κοντοφθαλμοι δεν βλεπουν οτι ο κοσμος αλλαζει?????)
αλλα δεν πειραζει θα τα φτιαξουμε μονοι μας
(οταν μαθω τι ειναι σκριπτ θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε!)
Με εκευριζει το GNU/LInux γιατι 1.δεν το ξερω2.δεν εχει τις εφαρμογες που θελω3.εχω πολλες αποριες

1.Ποιος τα ξερει ολά?2.Με λιγη υπομονη θα τις βρουμε ή θα τις φτιαξουμε3.Γι`αυτό είμαι μέλος και σ`αύτο το forum

Από προγραμματισμό δεν ξερω τιποτα
Άβαταρ μέλους
st2
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό DarkFire21 » 10 Δεκ 2008, 14:09

έγραψε:Ακόμη βέβαια χρειάζονται οι ακατονόμαστες γνώσεις αλλά να 'στε σίγουροι ότι στο μέλλον θα αλλάξει το τοπίο

Σορυ φιλτατε,αλλα δεν συμφωνω.Οταν στην Αγγλια εχουν dsl απο το 1998(εχω γνωστο που σπουδαζε εκει τοτε) και εμεις ειμαστε τελευταιοι στην ευρωζωνη 10 χρονια μετα,αντιστοιχα δε βλεπω προκοπη και στα λειτουργικα.Αν οι πληροφοριες μου στεκουν η m$ εχει μπει στο δημοσιο χωρις καν να περασει διαγωνισμο(για τα μται του κοσμου ρε αδερφε).Τα συμπερασματα δικα σας.Το οτι η διαμαντοπουλου υποστηριξε το ανοιχτο λογισμικο δε μου λεει τιποτα.το χρημα ειναι πιο ισχυρο απο το φιλοτιμο για να μην κανει κολοτουμπα ;) .

Αυτα με το ολιγον off topic

Στην ερωτηση του φιλου μας τωρα.Υπαρχουν παρα πολλοι λογοι για να εχει καποιος λινουξ και τους περισσοτερους τους εχει δει στα λινκ που παρεθεσαν τα παιδια πιο πανω.Να σου πω για μενα:

1.Ασφαλεια.Τελος απο ιους και trojan.

2.Σταθεροτητα.9 μηνες περιπου σε λινουξ,και το συστημα ειναι φρεσκο σαν την πρωτη μερα.Μη θυμηθω τις μαυρες μερες στα xp που αν εμπαινες 3 ωρες στο internet ο υπολογιστης εκλεινε μονο με hard shutdown(και αν :shock: )

3.Ταχυτητα.Με 1000 εφε και compiz full το πισακι ειναι πιο γρηγορα απο τα φρεσκοβαλμενα vi$ta στο λαπτοπ μου(δυστυχως τα χρειαζομαι στη σχολη :( )

4."Εξελιγμενα" πραματα που μπορει στο redmond να τα χλευαζουν αλλα ξερουν οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα.Φυσικα μιλαω για το package managment που σου βγαζει μια λιστα με ολα τα διαθεσιμα προγραμματα και εσυ τα εγκαθιστας με 1-2 κλικ.

5.Η ελευθερια που παρεχει ο ανοιχτος κωδικας ειναι πραγματικα δυσκολο να την καταλαβει και να την εκτιμησει καποιος που δεν εχει δει το νομισμα και απο τις πλευρες.Ουτε εγω το εκτιμουσα τοσο στην αρχη ειναι αληθεια.απλα σκεψου πως θα ηταν η ζωη σου αν τα περισσοτερα πραματα στη ζωη δεν στηριζοταν σε φιλοσοφια ανοιχτου κωδικα.Για παραδειγμα το youtube.Καθε χρηστης βρισκει ενα video(και καμια φορα videoclip )και το ανεβαζει για να το δειτε-δουμε,χωρις αναταλαγματα(η φιλοσοφια του ανοιχτου κωδικα).Φαντασου καθε φορα που θα κλικαρες το video να σου ζηταγε αριθμο πιστωτικης ;)

6.Αν ασχολησαι με πληροφορικη θα σε βοηθησει και στο μαθημα των λειτουργικων. :D

Και κατι ακομα.Μην πιστευεις την προπαγανδα καποιων μμε για τα θεικα γραφικα των βιστα.Believe me σε linux
ειναι καλυτερα ;)

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.Ελπιζω παντως να σε καλυψα.Για οτι θες μη διστασεις να μου πεις να το αναλυσω και αλλο ;)
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:Μέτριο/Προγραμματισμός:Ναι:Αγγλικά:Μέτρια
Ubuntu 8.04 32bit
Intel Celeron 2.4/2x1024/Nvidia 7600 GeForce/IBM 1024x768
DarkFire21
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 10 Δεκ 2008, 15:11

DarkFire21 έγραψε:Ουτε εγω το εκτιμουσα τοσο στην αρχη ειναι αληθεια.απλα σκεψου πως θα ηταν η ζωη σου αν τα περισσοτερα πραματα στη ζωη δεν στηριζοταν σε φιλοσοφια ανοιχτου κωδικα.Για παραδειγμα το youtube.Καθε χρηστης βρισκει ενα video(και καμια φορα videoclip )και το ανεβαζει για να το δειτε-δουμε,χωρις αναταλαγματα(η φιλοσοφια του ανοιχτου κωδικα).Φαντασου καθε φορα που θα κλικαρες το video να σου ζηταγε αριθμο πιστωτικης ;)

[offtopic]
Εδώ θα διαφωνήσω όσον αφορά το youtube, αφού αφ' ενός πολλά από τα video είναι copyrighted υλικό και επομένως δεν έχουν το δικαίωμα να τα "ανεβάζουν" και από την άλλη πλευρά το youtube χρησιμοποιεί flash video - δηλαδή "κλειστή" τεχνολογία - ενώ σιγά σιγά έχει αρχίσει να εμφανίζεται και το αντίπαλο δέος από τη Sun με το όνομα JavaFX (στην πραγματικότητα είναι ολόκληρο framework όπως το Flex της Adobe) το οποίο μέσα από το OpenJFX θα έχει και open-source εκδοχή:

έγραψε:
Sun is committed to open source as part of its business model. Key elements of JavaFX are in open source today, and provide customers and partners the proven benefits and security of vendor independence and lower total cost of ownership.

The JavaFX compiler, parts of the graphics libraries and tools are available now from the OpenJFX (http://openjfx.org) web site, under the GPL 2.0 open source license.

The JavaFX compiler and JavaFX tools will continue to be developed in the open and the current JavaFX Preview SDK libraries will remain on openjfx.java.sun.com. Sun is committed to delivering enhancements to the JavaFX platform and to this end will continue internal development and reconcile key elements with the open source builds, with future releases of the JavaFX platform.

[/offtopic]
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dpol » 10 Δεκ 2008, 15:55

kalakouentin έγραψε:Πιο σοβαρά : γιατί κάνεις τη δουλειά σου το ίδιο καλά ή και αποδοτικότερα, δωρεάν και χωρίς να εκμεταλλεύεσαι εμπορικά κανέναν.

Από όσα έχω διαβάσει, το παραπάνω (με την μικρή παρέμβαση που έκανα ;) ) θεωρώ ότι είναι από τα ποιό σωστά και στέρεα επιχειρήματα που έχουν διατυπωθεί στο θέμα αυτό μέχρι τώρα... :!:

Και να προσθέσω ακόμα ένα.
Γιατί με το linux σου δίνετε η δυνατότητα να συμμετέχεις και εσύ ενεργά στην ανάπτυξη και την τεκμηρίωση του όποιο επίπεδο γνώσεων και αν έχεις.
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλoμεσαίο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό (σε αναζήτηση/δοκιμές)
Abit IP35Pro-C2D-4Gb ram-Nvidia 8800GT-250Gb hdd
dpol
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό DarkFire21 » 10 Δεκ 2008, 20:17

cyberpython έγραψε:
DarkFire21 έγραψε:Ουτε εγω το εκτιμουσα τοσο στην αρχη ειναι αληθεια.απλα σκεψου πως θα ηταν η ζωη σου αν τα περισσοτερα πραματα στη ζωη δεν στηριζοταν σε φιλοσοφια ανοιχτου κωδικα.Για παραδειγμα το youtube.Καθε χρηστης βρισκει ενα video(και καμια φορα videoclip )και το ανεβαζει για να το δειτε-δουμε,χωρις αναταλαγματα(η φιλοσοφια του ανοιχτου κωδικα).Φαντασου καθε φορα που θα κλικαρες το video να σου ζηταγε αριθμο πιστωτικης ;)

[offtopic]
Εδώ θα διαφωνήσω όσον αφορά το youtube, αφού αφ' ενός πολλά από τα video είναι copyrighted υλικό και επομένως δεν έχουν το δικαίωμα να τα "ανεβάζουν" και από την άλλη πλευρά το youtube χρησιμοποιεί flash video - δηλαδή "κλειστή" τεχνολογία - ενώ σιγά σιγά έχει αρχίσει να εμφανίζεται και το αντίπαλο δέος από τη Sun με το όνομα JavaFX (στην πραγματικότητα είναι ολόκληρο framework όπως το Flex της Adobe) το οποίο μέσα από το OpenJFX θα έχει και open-source εκδοχή:

έγραψε:
Sun is committed to open source as part of its business model. Key elements of JavaFX are in open source today, and provide customers and partners the proven benefits and security of vendor independence and lower total cost of ownership.

The JavaFX compiler, parts of the graphics libraries and tools are available now from the OpenJFX (http://openjfx.org) web site, under the GPL 2.0 open source license.

The JavaFX compiler and JavaFX tools will continue to be developed in the open and the current JavaFX Preview SDK libraries will remain on openjfx.java.sun.com. Sun is committed to delivering enhancements to the JavaFX platform and to this end will continue internal development and reconcile key elements with the open source builds, with future releases of the JavaFX platform.

[/offtopic]

Νομιζω πως εχου ληφθει μετρα για το συγκεκριμενο,αν και δεν ειμαι σιγουρος.Η εταιρεια που εχει τα δικαιωματα ειτε παιρνει καποιο ποσοστο απο διαφημισεις ειτε απαιτει να κατεβει το εν λογω video.Αν βγαλουμε τα βιντεοκλιπ απο τη μεση συμφωνεις με την παρομοιωση μου? :)
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:Μέτριο/Προγραμματισμός:Ναι:Αγγλικά:Μέτρια
Ubuntu 8.04 32bit
Intel Celeron 2.4/2x1024/Nvidia 7600 GeForce/IBM 1024x768
DarkFire21
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 03 Ιαν 2009, 09:31

Καλα μας κανει η microsoft και μας τα παιρνει κανονικα αφου ειμαστε στοκοι.
Χθες μια φιλη με πηρε τηλεφωνο για δουμε ποιο λαπτοπ να παρει στην ανιψια της και θελει ενα απλο εργαλειο μονο για ιντερνετ, μουσικη .και με 400 ευρω αλλα να τρεχει σωνει και καλα vista .
Μονο ξυλο δεν επεσε μεταξυ μας ,δεν μπορει να καταλαβει οτι τοσο φθηνο με vista θα σερνεται και οτι με ubuntu θα κανει καλυτερα την δουλεια της η μικρη.Ασε που θα βαλει και το μυαλο της να δουλεψει λιγο και δεν θα της προσφερει μασημενη τροφη.Τιποτα ανενδοτη τελικα της προτεινα αυτο
πιο χρηστικο θα ειναι απο ενα λαπτοπ των 400 ευρω με svista :D :D :lol: :lol:
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 03 Ιαν 2009, 15:41

Τοστιέρα είναι καλή θα πάω να πάρω μία ( δεν τρέχει παράθυρα :lol: :lol: :lol: ) πες τις να πάρει αυτό
http://www.zero1.gr/product_info.php?cP ... s_id=66574 ότι πρέπει για την μικρή , και μετά εσύ θα βάλεις και ένα Ubuntu πάνω και τέλος μία χαρά θα είναι .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων