Συντονιστής: konnn
madvinegar έγραψε:Αρα ειχες δυο χρονια. Οχι 1. Οποτε θεωρητικά μπορουσες να περιμενεις αλλους 6 μηνες πριν ανοιξεις το λαπτοπ για να μη χασεις εγγυηση
madvinegar έγραψε:Καλά αυτα που λετε, αλλα ετσι και πιασω να ανοιξω εγω το λαπτοπ μου ειμαι σιγουρος πως κατα την συναρμολογηση θα εχουν περισσέψει βιδάκια και εξαρτηματα...
Αυτο ειναι μονο αν ξερεις εστω τα βασικά. Φοβαμαι μη κανω ζημια/σπασω/κοψω κατι συν οτι δεν γνωριζω καν που μπαινει αυτη η παστα που λετε.
eliasps έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον madvinegar. Ειδικά για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει, το "λύσιμο" ενός φορητού δεν είναι και "user-friendly". Πόσο μάλλον για το ανεμιστηράκι, το οποίο τουλάχιστον στο laptop της υπογραφής μου, είναι το δυσκολότερα προσβάσιμο εξάρτημα του υπολογιστή.
madvinegar έγραψε:Μακαρι μολις ληξει και η δικη μου εγγυηση να μπορουσα να του εκανα ενα καθαρισμο, αλλα οπως ειπα... το φοβαμαι.
madvinegar έγραψε:Μου φαινεται οσο πιο πολυ τα προσέχουμε και αγχωνόμαστε, τοσο πιο πολλά προβληματα θα βγάζουνε. Κατι σαν τα αυτοκινητα...![]()
![]()
fkol k4 έγραψε:Για να ακυρωθεί μια εγγύηση, θα πρέπει να αποδυκνείεται πως το μηχάνημα ανοίχθηκε, κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να βρεθούν παραβιασμένες δικλείδες όπως μολυβδοσφραγίδες, κομμένα συρματάκια συγκράτησης κτλ.
Το να βγάλεις δύο πλαστικά καλύμματα για να βάλεις μια σκούπα, δεν επιφέρει τέτιοια αποτελέσματα (εκτός αν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ τα τμήματα συναρμολόγησης στα εργοστάσια, κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλω).
Learner έγραψε:Νομίζω είχαν βγει κάτι βίδες (δεν ξέρω αν τις χρησιμοποιεί κάποια εταιρία ή τμήμα συναρμολόγησης) που το σπείρωμα της βίδας ήταν βαμμένο. Αφαιρώντας την λοιπόν , αυτό φθειρόταν με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ανοίχθηκε το κουτί.
fkol k4 έγραψε:
Αν και νομίζω πως αυτό που περιγράφεις δεν είναι βαφή, αλλά ασφαλιστική κόλλα σπειρωμάτων (τα κόκκινα μπουκαλάκια με το 222) κάτι το οποίο καλό είναι να αντικαθίσταται έτσι κι αλλιώς όταν συναρμολογούμε.
έγραψε:Όχι , κάτι βαμμένες μπλε ήταν . Τις έχω πετύχει. Και δεν είναι βαφή ακριβώς.. κάτι άλλο είναι. Μόλις την ανοίξεις φθείρεται αυτό αμέσως. Φαίνεται δηλαδή χρησιμοποιημένη η βίδα.
Βασικά δεν νομίζω να χρησιμοποιούνται τέτοιες βίδες σε Laptop , αλλά σε Desktop έχω δει.
sotos21 έγραψε:Μόνο 2 βίδες περίσσεψαν και ήταν μεγάλη επιτυχία, την επόμενη φορά θα βρω από που λείπουν και θα τις ξαναβάλω.
Learner έγραψε:Όχι , κάτι βαμμένες μπλε ήταν . Τις έχω πετύχει. Και δεν είναι βαφή ακριβώς.. κάτι άλλο είναι. Μόλις την ανοίξεις φθείρεται αυτό αμέσως. Φαίνεται δηλαδή χρησιμοποιημένη η βίδα.
Βασικά δεν νομίζω να χρησιμοποιούνται τέτοιες βίδες σε Laptop , αλλά σε Desktop έχω δει.