Βρετανικά υποβρύχια με Microsoft Windows

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Βρετανικά υποβρύχια με Microsoft Windows

Δημοσίευσηαπό PaNick » 28 Δεκ 2008, 11:09

Καλημέρα linuxman.

Σπάστα και ξαναρίχτα με σημεία στίξης γιατί δε βγάζω ειρμό απ' αυτά που γράφεις :-)
PaNick
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 28 Δεκ 2008, 13:28

PaNick έγραψε:Καλημέρα linuxman.

Σπάστα και ξαναρίχτα με σημεία στίξης γιατί δε βγάζω ειρμό απ' αυτά που γράφεις :-)

έγραψε:Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.

Όσο για κακίες είσαι και εδώ λάθος δεν είναι κακίες .
Τα καλά τους ; επειδή υπάρχουν προγράμματα που συνηθίσαμε , η επειδή ότι έχουμε ( εγώ δεν έχω καν πλέων , για μένα τα έσβησα ) το έχουμε έτσι στο φλου.
Για φαντάσου έστω για λίγο ότι έχουμε να το πληρώναμε τι θα έλεγες τότε ότι είναι τόσο καλά όταν μπορείς να κάνεις την δουλεια σου χωρίς να πλήρωσεις και να έχεις και συμμετοχή στην αναπτηξη το Χ προγράμματος .
Και εμένα δεν μου αρέσει να έχω κάτι στο Η/Υ και να μην ξέρω τι κάνει αυτό που και γιατί και πότε συνδέεται , και τι στέλνει πίσω ?

έγραψε:Όποιος ξέρει κι αυτά και τις εναλλακτικές, για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Βρεταννικού Ναυτικού, Βασιλικό παρακαλώ, μπορεί να κρίνει - δεν τους περνάω για κορόιδα πάντως αυτούς εκεί τους ψιλο-<ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> τους ..Άγγλους. <ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> ίσως, κορόιδα αποκλείεται.

Μην το λες αυτό , για αυτό τους χάνονται τα φορητά από υπηρεσίες με εκατομμύρια αριθμούς κοινωνικής ασφάλειας , και τότε και εδώ εν Ελλάδι δεν είναι κορόιδα δεν είναι που σύναψαν την συμφωνία με τον Μπιλλ για να πάρουν κάτι παραπάνω ........

έγραψε:Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.

Και ότι πληρώνεις παίρνεις , δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις εδώ είσαι κρεμασμένος από την ms και τους vendors + drivers ενώ στο λίνουξ πολλές φορές τους drivers μπορεί να αντικαταστήσει μία απλή παράμετρο κάπου σε ένα αρχείο , και εκεί στα παράθυρα όχι δεν έχει να το κάνεις και τότε δεν παίζει και ειδικά τώρα με sVista που κάνεις αμάν να βρεις οδηγούς για το xp π.χ. . , και γράφει ότι είναι υποχρεωτικό να το έχεις ?
Και εάν εσένα σου αρέσει να σε υποβάλουν να το έχεις είτε με προεγκαταστημένο είτε με διάφορους άλλους τρόπους ( ECDL , ASEP ktl , είναι πολλά ) εμένα όχι δεν μου αρέσει αυτό .
Ελπίζω ότι τώρα θα βγάλεις .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό PaNick » 28 Δεκ 2008, 19:06

Νομίζω ότι είναι καλό να πληρώνεις για ότι παίρνεις και χρησιμοποιείς.
PaNick
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 28 Δεκ 2008, 20:02

PaNick έγραψε:Νομίζω ότι είναι καλό να πληρώνεις για ότι παίρνεις και χρησιμοποιείς.

Και ακόμα καλύτερο είναι να έχεις και κάτι που δεν πληρώνεις και το έχεις έτσι .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 28 Δεκ 2008, 21:39

Προφανώς ισχύουν και τα δύο, ανάλογα με την περίπτωση.

Καθένας θέλει να πληρώνεται για την εργασία του. Δεν θα ισχυριστεί κανείς ότι έχει δίκιο ο εργοδότης να ζητά απλήρωτη εργασία. Το ίδιο ισχύει σε κάθε χειρωνακτική εργασία και ασφαλώς ισχύει εξίσου στις πνευματικές εργασίες. Για παράδειγμα, στην τέχνη ή τη συγγραφή ή τον προγραμματισμό, αν κάποιος πρόκειται να αφιερώσει χρόνο και να προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα θα ζητήσει να πληρωθεί. Άλλο αυτό και άλλο μια κοινότητα, η οποία κινούμενη με διάφορους μοχλούς (ανάμεσά τους, η κοινωνική αλληλεγγύη, η προσωπική βελτίωση -που επιτυγχάνεται ας πούμε με την εκμάθηση ενός προγράμματος- και η διάθεση για προσφορά στον ελεύθερο χρόνο) μπορεί να προσφέρει κάτι χωρίς άμεσο κόστος. Στη δική μας μικρή κοινότητα ένας σημαντικός αριθμός μελών ξοδεύει χωρίς αμοιβή τον ελεύθερο χρόνο του για να δώσει συμβουλές και απαντήσεις στα μέλη που έχουν προβλήματα και απορίες.

Αυτό όμως το "χωρίς κόστος" δεν σημαίνει ότι στο εσωτερικό μιας κοινότητας δεν αμείβεται ποτέ κανείς. Η ίδια η canonical έχει πολλά στελέχη, στα ψηλά ή στα χαμηλότερα κλιμάκια, που εργάζονται πλήρες ωράριο και αμείβονται. Πετυχαίνει όμως, προφανώς, να έχει έσοδα από διάφορες πηγές και έτσι κατορθώνει να προσφέρει σε ένα τεράστιο αριθμό χρηστών δωρεάν λογισμικό.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 28 Δεκ 2008, 22:06

Μισό λεπτό γιατί υπάρχει μια παρανόηση.
Το οτι έχει κάποιος Linux ΔΕΝ σημαίνει οτι το μόνο support που μπορεί να έχει προέρχεται απο την κοινότητα.
Όλες οι μεγάλες διανομές προσφέρουν και υποστήριξη επι πληρωμή.
Και το mandriva,και η Novell (suse enterprise),και η Red hat και φυσικά η Canonical.
http://www.ubuntu.com/support/paid
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 28 Δεκ 2008, 22:58

Δεν είπα (αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα) ότι η μόνη υποστήριξη είναι από την κοινότητα. Θυμάμαι εξάλλου όταν αγόραζα mandrake, ότι είχε 90 μέρες υποστήριξη ή κάτι τέτοιο. Απλά αναφέρθηκα στη βοήθεια της κοινότητας.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 31 Δεκ 2008, 11:27

Άσχετο, εγώ απορώ πως του ήρθε να ονομάσει το λειτουργικό του παράθυρα ενώ το πραγματικό του όνομα είναι πύλες (ή πόρτες).
Φαντάζεστε; Λειτουργικό με το όνομα Microsoft Gates.
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kostasevosm » 05 Φεβ 2009, 18:36

Φίλε εσύ που τον αποκάλεσες Βασίλη Πύλες κάνεις μέγα λάθος (θα το παίξω και εγώ σαν κάποιον που τα βλέπει όλα Ελληνικά) θα σου αποκαλύψω μια αλήθεια.
Το όνομά του είναι Βασίλης Γκαϊτήδης είναι Πόντιος από την Τραπεζούντα και ξεκίνησε ως μαραγκός Φτιάχνοντας παράθυρα μέχρι που του έπεσε ένα δοκάρι τόοοσο με το συμπάθιο στο κεφάλι και έγινε αυτός που έγινε (καμιά πλακίτσα που και που ποτέ δεν έβλαψε)
kostasevosm
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dexter_ax » 11 Φεβ 2009, 12:59

diamond_gr έγραψε:Άσχετο, εγώ απορώ πως του ήρθε να ονομάσει το λειτουργικό του παράθυρα ενώ το πραγματικό του όνομα είναι πύλες (ή πόρτες).
Φαντάζεστε; Λειτουργικό με το όνομα Microsoft Gates.

Δεν ήταν μόνο δικό του λειτουργικό(νομίζω δηλαδή) μία ομάδα το ξεκίνησε και συγκεκριμένα το ξεκίνησαν αυτοί στη φωτό,που ήταν η πρώτη team της micro$oft:
Εικόνα
,τώρα πως έμεινε αυτός,είναι άλλη υπόθεση..
Τελευταία επεξεργασία από linuxman και 11 Φεβ 2009, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: προσθήκη [img][/img]
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64bit σε Desktop με: Intel i3 @2.93GHz │ 4GB Ram│ ATI HD4300/4500 | mobo: gigabyte p55m-ud2
dexter_ax
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων