PaNick έγραψε:Καλημέρα linuxman.
Σπάστα και ξαναρίχτα με σημεία στίξης γιατί δε βγάζω ειρμό απ' αυτά που γράφεις

έγραψε:Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.
Όσο για κακίες είσαι και εδώ λάθος δεν είναι κακίες .
Τα καλά τους ; επειδή υπάρχουν προγράμματα που συνηθίσαμε , η επειδή ότι έχουμε ( εγώ δεν έχω καν πλέων , για μένα τα έσβησα ) το έχουμε έτσι στο φλου.
Για φαντάσου έστω για λίγο ότι έχουμε να το πληρώναμε τι θα έλεγες τότε ότι είναι τόσο καλά όταν μπορείς να κάνεις την δουλεια σου χωρίς να πλήρωσεις και να έχεις και συμμετοχή στην αναπτηξη το Χ προγράμματος .
Και εμένα δεν μου αρέσει να έχω κάτι στο Η/Υ και να μην ξέρω τι κάνει αυτό που και γιατί και πότε συνδέεται , και τι στέλνει πίσω ?
έγραψε:Όποιος ξέρει κι αυτά και τις εναλλακτικές, για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Βρεταννικού Ναυτικού, Βασιλικό παρακαλώ, μπορεί να κρίνει - δεν τους περνάω για κορόιδα πάντως αυτούς εκεί τους ψιλο-<ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> τους ..Άγγλους. <ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> ίσως, κορόιδα αποκλείεται.
Μην το λες αυτό , για αυτό τους χάνονται τα φορητά από υπηρεσίες με εκατομμύρια αριθμούς κοινωνικής ασφάλειας , και τότε και εδώ εν Ελλάδι δεν είναι κορόιδα δεν είναι που σύναψαν την συμφωνία με τον Μπιλλ για να πάρουν κάτι παραπάνω ........
έγραψε:Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.
Και ότι πληρώνεις παίρνεις , δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις εδώ είσαι κρεμασμένος από την ms και τους vendors + drivers ενώ στο λίνουξ πολλές φορές τους drivers μπορεί να αντικαταστήσει μία απλή παράμετρο κάπου σε ένα αρχείο , και εκεί στα παράθυρα όχι δεν έχει να το κάνεις και τότε δεν παίζει και ειδικά τώρα με sVista που κάνεις αμάν να βρεις οδηγούς για το xp π.χ. . , και γράφει ότι είναι υποχρεωτικό να το έχεις ?
Και εάν εσένα σου αρέσει να σε υποβάλουν να το έχεις είτε με προεγκαταστημένο είτε με διάφορους άλλους τρόπους ( ECDL , ASEP ktl , είναι πολλά ) εμένα όχι δεν μου αρέσει αυτό .
Ελπίζω ότι τώρα θα βγάλεις .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr